A baloldaliak (pl. mpsz-sek) mikor meg kellene védeni a párjukat, miért csak úgy képesek erre, hogy a jobboldalra mutogatnak, hogy ők is rosszak, észérvek felsorakoztatása helyett?
* mszp-sek
bocsánat!
Hát alapból elég ritka itt az Mszp-s kommentelő. Az ide író baloldaliak nagyrésze párt nélküli baloldaliak, így igazából olyan szűk rétegre vonatkozik a kérdés, hogy feleslegesnek tartom, hogy csak a baloldalra kellene ezt leszűkíteni.
Ez ugyanúgy előfordul jobboldalt is. Valamivel megvádolják a kormányt, valószínűleg úgy fog kezdődni a válasz, hogy az előző 8 évben....
Persze erre most mondhatod azt, hogy én máris mutogatok a másik oldalra, de nem erről van szó. Amit leírtál, az nem a baloldaliak tulajdonsága, hanem sok ember tulajdonsága. Akik közt van bal és jobboldali egyaránt.
Egyszer pedig már vettem a fáradtságot leírni, hogy miért volt jobb (nem azt mondom hogy jó, csak jobb) az MSZP alatt. Érdekes, hogy azzal a vitának vége is lett. (ha jól emlékszem, az is pont egy hasonló jellegű kérdés volt)
Sajnos ez tényleg így van. Nem nagyon megy ez nekik. Sem.
Bár be kell vallani a másik oldal(ak) se kutyák ha "védekezésről" van szó.
Jobbik: "Mi MÉG nem csináltunk semmi rosszat há kéremalássan!"
Fityesz: "Fúúúj Emeszpé Fúúúj" "Fúúj Komunisták Fúúj"
Elempé: Mi vagyunk az igazi demokraták! Mindenki más nem az! Csak mi! Neon-náci jobbik, elnyomó fityesz, neokomcsi Maszop! FÚÚJFÚÚJFÚÚJ
Mszp barátunk is csak köpködi a "jobb" oldalt.
Az egéz pártpolitika, nevetéges értelmetlen. Te mint kisember csak az adót kapod vagy a kis segílykét.
Jól írták előttem, hogy ez nem oldalfüggő, hanem emberfüggő.
Mert nincs vitakultúránk. Nem tudunk tényeket felsorakoztatni, állítást közölni, cáfolni, stb. Főleg a politika - mint témakör - annyira indulatokkal telített, hogy nehéz higgadtan és tárgyilagosan beszélni róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!