Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi ez az "Együtt tették...

Mi ez az "Együtt tették tönkre az országot" hirdetés Gyurcsány és Bajnai képével?

Figyelt kérdés
Személy szerint nem is értem, hogy mit értenek tönkretétel alatt...

2012. nov. 23. 13:56
1 2 3 4 5 6
 41/51 steadywarp válasza:
70%

[link] a multy reklám árai :minimum 40 ezer ha nem frekventált helyen van de akár 240 ezer is lehet!!!!

mi ez a gyurcsány bajnais reklám

ERRE KELL ELKÖLTENI Az ADÓMAT AMIT BEFIZETEK

Sok magyarnak nincs mit enni hónap végén ti meg nyomatjátok orba szájba ezt a kakit állami pénzen?

itt a városban a Kossuth Lajos utcán van 5 darab belőle amikor 2.5 kilóméter hosszú normálisak vagytok?

ugyan olyanok vagytok ti is mit az mszpések ha nem rosszabak

2012. nov. 26. 23:09
 42/51 Pro Patria ***** válasza:
32%

Na akkor még egyszer megkérdezem, mert itt sokan tényként kezelik, de senki nem mutatott fel erre semmit: hol egy link, hogy az egész állami pénzből, befizetett adóból megy, és nem magán úton lett finanszírozva?

(És most lemínuszozás helyett választ kérek. Amíg pedig nincs, addig ne írogassuk, hogy "az én adómbó' ne csinálják".)

2012. nov. 27. 00:37
 43/51 anonim ***** válasza:
57%

"hol egy link, hogy az egész állami pénzből, befizetett adóból megy, és nem magán úton lett finanszírozva? "

Jajj a kis naiv...

Szerinted miért fizetne bárki óriási összegeket, ha nem várna valami viszonzást cserébe. Ha nem is közvetlen, de közvetett módon meg fog az térülni.

2012. nov. 28. 22:47
 44/51 anonim ***** válasza:
84%

Nem szoktam politizálni, de most megteszem:

Gyurcsány ide, Bajnai oda, Orbán akárhová, nekem egyik sem mond különösképpen semmit. De tényleg gáz ez a plakát, én is felkaptam a fejem, amikor az autóút mellet láttam ezt.

2012. nov. 30. 20:50
 45/51 anonim ***** válasza:
39%

Válogattok a pártok,s az emberek között akiktől a jobb kormányzást várjátok.

Rossz helyen tapogattok. Az erkölcsöt kéne megjavítani,az pedig nem megy máról-holnapra. NEM mai kérdés ez.Évezredes.

2012. dec. 3. 20:25
 46/51 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes,Azt meg se említitek,hogy a Nyugati téren Egy iroda-városnegyedet "akartak" létesíteni aminek "tervezete,papírmunkája" egy milliárd forintba került,s amiből nem lett semmi.

De aranyosak vagytok. Hát nyaljátok tisztára azokat (no ez nem fog sikerülni,azért ennyire nem hülye mindenki) s aztán szavazzatok rájuk újra az mszmp-ből lett emszp-re,a gyílkosok szellemi utódaira akik nemzeti ünnepeinket megünnepelték vaskorlátok mögött védve magukat a néptől.

Milyen annak alelke (ha van neki)aki jóakaróinak gyilkosaira szavazott.

Emberek azok???? Formailag igen. Sajnos.

2012. dec. 29. 20:26
 47/51 anonim ***** válasza:
83%

"aztán szavazzatok rájuk újra az mszmp-ből lett emszp-re"

Vajon a gyilkos gyermeke is gyilkos-e? Szerintem nem.

Persze az MSZP-re én se szavaznék, de azért nem kell a ló túloldalára sem átesni.

2012. dec. 29. 20:28
 48/51 Pro Patria ***** válasza:
0%

20:28-as: nem, de a helyzet itt más. Csak névcsere történt, az arcok maradtak ugyanazok.

Azaz ha egy gyilkos megváltoztatja a családnevét, attól még marad az, ami volt.

2012. dec. 29. 22:00
 49/51 anonim ***** válasza:
38%

"20:28-as: nem, de a helyzet itt más. Csak névcsere történt, az arcok maradtak ugyanazok. "

Le vagy maradva...

A kormánypárti csahosok Bayer Zsoltival az élén már azon pörögnek, hogy a Ron Werber által összeeszkábált új pártimázs, miért is nem változtat semmin az égvilágon semmit.

Az új fiatal arcok (Lendvai,Kiss Péter meg a többiek letarolva), az új logó, új név ne tévesszen meg senkit. Az MSZP a kezdetektől kezdve gonosz volt és az is marad az idők végezetéig.

És persze ők az egyetlenek akik démonizálnak, míg a másik oldal maximálisan tiszteletben tartja a politikai ellenfeleit

2012. dec. 29. 22:13
 50/51 anonim ***** válasza:
84%

Pro Patria:

Csak közben az emberek jelentős része távozott a pártból. Az 1989 előtti MSZMP-sek jó része már a föld alatt van. A mostani újak persze nem azt mondom, hogy jók, de itt azért már jóval nagyobb változások történtek a névcserénél. A névcsere igaz volt 1989 után, de ez ma, 20 évvel később már nem állja meg a helyét. Itt az apa-fia hasonlat már a valóságot jobban közelíti.

2012. dec. 29. 22:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!