Mi ez az "Együtt tették tönkre az országot" hirdetés Gyurcsány és Bajnai képével?
"Meg szerintem hülyeség is, de az úgysem érdekel téged."
Ez nem csak engem, az ügyészséget sem fogja.
"Na, még egyszer megpróbálom, mikor és hol volt az országban az utóbbi években népirtás? Konkrét példát, indoklást mondjatok, ne légből kapott dolgokat, vagy ürességeket, hogy "mikor nem?". Vagdalózni könnyű."
Milyen csönd lett az elmúlt egy órában, ez magáért beszél.
"Akkor mégsem annyira ismered a 155.§-t mint amennyire próbálsz úgy tenni, hogy igen.
"
Inkább ne próbálj meg jogászkodni.
"Tessék javítva, pontokba szedve és a paragrafusszámmal, hogy bárki utána nézhessen:
Vádolom Gyurcsány Ferencet a következőkkel:
"
Tegyél feljelentést, téged hamis váddal fognak vádolni.
"Bajnai pld világviszonylatban is kiválóan kezelte a válságot ezt a külföld elismerte"
Hahahaha... Közgáz papírokon lehet szép volt, de az embereknek annyira nem volt jó.
16:53-es, attól függetlenül, hogy a radikális jobboldal körében szeretnek ilyen kemény szavakkal dobálózni, amikkel én nem tudok azonosulni, a logikát látom mögötte.
A vonatkozó paragrafus "C" pontja szerint az életkörülmények ellehetetlenítésével történő népirtás is az, vagyis nem kell különítményesekkel falukat lemészárolni ahhoz, hogy a cselekmény népirtásnak minősüljön.
Bűn kihangsúlyozni az igazságot?
Bizonyitsd, hogy ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!