Ha a jobbik part tagjai nem rasszistak, mert zarnak ki maguk kozul valakit zsido szarmazasa miatt?
Úgy gondolom tökéletesen leírja a jobbikot és jobbikosokat(na meg az oldal adminjainak nézetét) hogy állandóan ki vannak akadva a liberális elvekre meg hogy mindenkinek jogai vannak!
De ha ideírom hogy bezzeg Vona Gábort mikor nemrég megállították akkor kikérte magának és dühösen választ követelt hogy hogyan merték megállítani és a rendőr habogva kért elnézést amiért az országgyűlési képviselőt meg merte állítani...
Nos akkor az adminok azonnal kitörlik ezt pedig a videófelvételt maga Vona készítette és tette fel a netre, mégsem lehet arról írni, mert kínos Vonára??? Kedves adminok... nah...
És egyértelmű hogy Szegedi Csanádot is a származása miatt zárták ki!
Ha egy pártban titkolni kell hogy valaki zsidó míg többen zsidó-gén vizsgálatot is végeznek hogy bizonyítsák hogy nem azok ott ki az, a jobbikos fan-okon kívül aki azt gondolja hogy nem antiszemiták??
Nah tessék kedves adminok!
Ha a szeretett jobbikra ennyire szörnyű ez a Vonás sztori akkor ezt is lehet törölni...
na, ez mekkora rohadtnagy kamu volt :D
amikor Vona Gábort megállították, ragaszkodott hozzá, hogy ne parlamenti képviselőként bánjanak el vele, hanem ugyanúgy, mint bármelyik más állampolgárral. ehhez hozzátartozik az is, hogy a rendőrnek meg kell indokolnia az igazoltatás célját, de az is hozzátartozik, hogy csak azért mert parlamenti képviselő, ne engedjék el, lemond a mentelmi jogáról, és kéri a rendőröket, hogy úgy járjanak el vele, mint bárkivel, csak indokolják meg (mint másnál is.) tudod honnan tudom? én is megnéztem azt a videót, csak én nem szürkítek.
A cigányságnak és minden embernek munkát biztosítanának. Oláh György zsidó származású kémikus találmányát felhasználva újra indítanák a szénbányászatot. A mezőgazdaságnak Keleten piacot kívánnak teremteni így ott megélhetést munkát.
A bűnözőknek meg nemre, fajra tekintett nélkül önfenntartó büntetés végrehajtási intézményeket. A bűncselekményt elkövető szülők gyermekeit bentlakásos iskolákba helyeznék.
A börtönőrök véleménye szerint a börtön lakók 50-70%-a cigány. Jó, hogy akkor, a Jobbik kimondja van Magyarországon cigánybűnözés. Ezért nem kell őket vádolni. Tény. A kérdés az, hogy van-e rá megoldás. Fölül erre megadtam a válaszuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!