Mit vártok a következő FIDESZ-kormánytól?
Ahogy mondod! Ha baromságokat művel! De ha kinyitod a szemedet akkor talán észrebeszed azt is, hogy ez az ellenzék nem csak a rosszban, hanem szinte midnenben ellent mondott. Ez pedig mindenben megakadályozta nem egy cikluson keresztül, hogy bárki bármi értelmeset létrehozhasson. Az ellenzék feladata, hogy a kormány ne csinálhasson nagy hülyeségeket, nem pedig az, hogy ne csinálhasson abszolút semmit. Persze tudom, ha rajtatok múlna, az ingyen sört is megszavaznátok. Csak ne sírjatok később! Lesz ez még szarabb a fidesszel, és ahogy eddig is, akkor is midnent másra fognak kenni. És én előre megmondtam! (Ahogyan az eddigi eseményeket is. Tervszerűen tör Orbán Viktor a hatalomra. Az nem érdekli, hogy közben tönkreteszi az országot.)
Nézzétek meg Lengyelország történelmét. Hasonló módon tették tönkre akkoriban:
A liberum veto (szabad vétó) tiltakozási jog. A lengyel alkotmánynak az 1652. évi országgyűlés határozatában bevezetett intézménye, amely lehetővé tette, hogy bármely képviselő valamely határozat végrehajtása ellen tiltakozzék ("nie pozwalam" - nem engedem) és ezzel a javaslatnak törvénnyé válását megakadályozza. 1791-ben megszüntették. A liberum veto hozzájárult a szejm és ezzel a központi hatalom széteséséhez.
És a legjobban az fáj, hogy én megmondtam, végignéztem és Ti még mindíg vakok vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!