Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit vártok a következő FIDESZ-...

Mit vártok a következő FIDESZ-kormánytól?

Figyelt kérdés
Most teljesen úgy néz ki, hogy a következő Kormányt a FIDESZ fogja megalakítani egyedül, ráadásul kétharmados parlamenti többséggel. Ehhez képest sokkal többet foglalkoztunk itt a Jobbikkal, meg újabban már a hungaristákkal is. De a valóság mégiscsak az, hogy most a FIDESZ jön. Szóval mi lesz?
2009. aug. 8. 08:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
60%
Persze nehogy már az ellenzékre fogjuk a kormány elkúrását,haggyuk ezt a mesét oké? Egy ellenzéknek pont ez a dolga hogy betegyen a kormánynak ha az baromságokat művel.
2009. aug. 9. 12:35
 22/31 anonim ***** válasza:
71%

Ahogy mondod! Ha baromságokat művel! De ha kinyitod a szemedet akkor talán észrebeszed azt is, hogy ez az ellenzék nem csak a rosszban, hanem szinte midnenben ellent mondott. Ez pedig mindenben megakadályozta nem egy cikluson keresztül, hogy bárki bármi értelmeset létrehozhasson. Az ellenzék feladata, hogy a kormány ne csinálhasson nagy hülyeségeket, nem pedig az, hogy ne csinálhasson abszolút semmit. Persze tudom, ha rajtatok múlna, az ingyen sört is megszavaznátok. Csak ne sírjatok később! Lesz ez még szarabb a fidesszel, és ahogy eddig is, akkor is midnent másra fognak kenni. És én előre megmondtam! (Ahogyan az eddigi eseményeket is. Tervszerűen tör Orbán Viktor a hatalomra. Az nem érdekli, hogy közben tönkreteszi az országot.)

Nézzétek meg Lengyelország történelmét. Hasonló módon tették tönkre akkoriban:

A liberum veto (szabad vétó) tiltakozási jog. A lengyel alkotmánynak az 1652. évi országgyűlés határozatában bevezetett intézménye, amely lehetővé tette, hogy bármely képviselő valamely határozat végrehajtása ellen tiltakozzék ("nie pozwalam" - nem engedem) és ezzel a javaslatnak törvénnyé válását megakadályozza. 1791-ben megszüntették. A liberum veto hozzájárult a szejm és ezzel a központi hatalom széteséséhez.

És a legjobban az fáj, hogy én megmondtam, végignéztem és Ti még mindíg vakok vagytok!

2009. aug. 9. 22:37
 23/31 anonim ***** válasza:
49%
Örülj hogy megakadályozta. Még szerencse hogy ilyen konstruktív ellenzékünk van. Most ennél is rosszabb lenne a helyzet.
2009. aug. 9. 23:05
 24/31 anonim ***** válasza:
52%
A konstruktív építő, haladást szolgáló, pozitív jellegű jelentéssel bír! Az ellenzék pedig csak rombolt, úgyhogy ne használj olyan szavakat amiket nem ismersz. Azért választottuk meg anno az MSZP-t is kétszer, hogy tegyenek valamit, és méginkább, hogy nehogy az Orbán tegyen valamit. Erre fel, az ellenzék mindent megakadályozott, amit a megválasztott kormány tenni akart. Számomra nincsen még egy olyan hataloméhes, önzö és unszimpatikus ember, nincsen mégegy akkora maffia ebben az országban, mint Orbán Viktor.
2009. aug. 10. 10:46
 25/31 anonim ***** válasza:
58%
Valaki még mindig itt tart hogy Fidesz vagy MSZP? A Jobbik pár ciklus múlva átveszi a kormányzást és sokkal messzebb elfog jutni a nemzeti identitás irányában haladva.
2009. aug. 10. 11:50
 26/31 anonim ***** válasza:
53%
ultra bal vagy ultra jobb lesz
2009. aug. 10. 13:51
 27/31 anonim ***** válasza:
54%
fidesz+likud= lidesz
2009. aug. 10. 23:06
 28/31 A kérdező kommentje:
11.30: OK, hogy par ciklus mulva, de mi lesz addig?
2009. aug. 11. 08:21
 29/31 anonim válasza:
49%
Őszintén mondom nem sokat.. csak a Jobbik a kiút!
2009. aug. 11. 20:40
 30/31 anonim ***** válasza:
90%
Én nem várok tőlük semmit, ők kezdték a privatizációt, azaz az ország idegen kézbe adását.Túl szoros a kapcsolatuk az MSZP-vel, nagy az összefonódás.Nem akartak előre hozott választást, mert nem fognak semmit se csinálni az ország érdekében, addig jó nekik ameddig nincsenek kormányon, aztán rohamosan elkezd majd csökkeni a szavazótáboruk, de ezzel is nyernek 4évet. Szóval ha nem áll a magyar Nép a sarkára akkor bajok lesznek!
2009. aug. 16. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!