Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit vártok a következő FIDESZ-...

Mit vártok a következő FIDESZ-kormánytól?

Figyelt kérdés
Most teljesen úgy néz ki, hogy a következő Kormányt a FIDESZ fogja megalakítani egyedül, ráadásul kétharmados parlamenti többséggel. Ehhez képest sokkal többet foglalkoztunk itt a Jobbikkal, meg újabban már a hungaristákkal is. De a valóság mégiscsak az, hogy most a FIDESZ jön. Szóval mi lesz?
2009. aug. 8. 08:58
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Én pont azt olvastam, hogy Vona elképzelhetőnek tartja, hogy legyenek jobbikos tagjai az Orbán-kormánynak, tehát vállalná, Orbán viszont nem kér a Jobbikból (pillanatnyilag?) Itt el is olvashatod:

[link]

2009. aug. 8. 12:50
 12/31 anonim ***** válasza:
82%
Ha kétharmados többséget szereznek akkor fel lehet készülni arra hogy sokminden változik. Ez veszélyes is lehet, hiszen 2/3-os többséggel akár egypártrendszert is be lehet vezetni. Én nem várok tőlük olyan sokat, szerintem nem fogják kisöpörni a szemetet az országból, mert már ők is nyakig benne vannak a bizniszben...
2009. aug. 8. 12:54
 13/31 anonim ***** válasza:
72%

Egyik se nagyon akar koalíciót kötni,de lehet,hogy kénytelenek lesznek.

[link]

2009. aug. 8. 13:06
 14/31 A kérdező kommentje:
Ja, most már értem. A Jobbik csak akkor köt koalíciót, ha (kizárólag?) az ő programját valósítanák meg. Nem kis önbizalomra vall...
2009. aug. 8. 13:28
 15/31 anonim ***** válasza:
76%

FIDESZ sajnos leszerepelt mint ellenzék! A szavakat úgy csavarta, mint a hordószónokok, de ettől többet nem tettek!

Felvették ők is a számla nélküli vastag milliókat!

Nem adtak kettős állampolgárságot amikor lehetett volna!

Gyakorlati megmozdulásokat nem szervezett, csak a duma ment!

Illetve neki abból állt ki a szájkaratésság, hogy felhozta vidékről az embereket 4 órán keresztül hülyítette őket, majd séta haza.

Aki nem ment azt a rendőrségre bízta, hogy oszlassa fel!

Nem a jó kapitány elvét vallotta a FIDESZ, mert ha gond van, akkor a kapitány az utolsó aki elhagyja a hajót vagy a tüntetés helyszínét!

Az elsők közt menekült Orbán Viktor 2006.10.23-án!

Mi nem felejtünk!

2009. aug. 8. 13:47
 16/31 anonim ***** válasza:
79%

Majd jön Viktor és kivezeti népét a sötétből! Nem unalmas még, hogy mindig ez a szövege?

AMúgy a fidesz fele támogatná a jobbikkal való közösködést.

2009. aug. 8. 17:42
 17/31 A kérdező kommentje:
De, nekem is unalmas, és látom, hogy a többi beíró sem vár sok jót. De hát pár hete 56 % mégiscsak a FIDESZ-re szavazott. Ők hol vannak, és miben bíznak?
2009. aug. 8. 18:17
 18/31 anonim ***** válasza:
51%
Mert miben?? A ballibeket felkéne már akasztani. És ha én arra hivatkozok,hogy láttuk már Orbánt kormányozni és csak legalább úgy fog kormányozni mint ette 98-02 között akkor most ebből csak fölfelé lehet már kijönni.
2009. aug. 8. 18:30
 19/31 anonim ***** válasza:
50%

Mivel a mostani kormány mindent megtesz, hogy nehezebb helyzetbe hozza a következő kormányt, ezért a Fidesznek nem lesz könnyű dolga.

De Fidesz kormány esetén az ország fejlődésnek fog indulni.

2009. aug. 8. 20:47
 20/31 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a fidesszel még rosszabb lesz és nem azért, mert az MSZP "elkúrta", hanem azért, mert elsösorban szerintem a fidesz miatt tartunk ott, hol. Ès tényleg nem értem, hogy ezt miért nem veszi észre a többség. Kezdödött akkor, mikor elvesztették a választásokat, miközben meg sem nyerték igazán soha (anno ugye nyert az MSZP és a fidsze egy második körben került hatalomra). Megosztották a nemzetet, ellehetetlenitették a mindenkori kormányt. Képtelenek voltak bárkivel együttmüködni. Az egész arra ment ki, hogy egyszer visszaszerezzék a hatalmat és bevezethessék újra a szabadrablást! Èn ezt várom tölük. Balfácánságotságot, de azért mindent rá fognak kenni az MSZP-re, mert pofázni azt mindig is tudtak. Most sem lesz több. Orbán vádol, beszél, közben lopja az adófizetök pénzét és a bajt másra keni. Ennél többet nem várok egy olyan embertöl, akinek oroszlánrésze van az ország tönkretételében...
2009. aug. 9. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!