Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ti is szerencsésnek tartjátok...

Ti is szerencsésnek tartjátok hogy van a parlamentben egy olyan párt mint a Jobbik?

Figyelt kérdés

[link]

(az ilyen csalások/kamuzások/mutyizások rendre (sajnos) csak a Jobbiknak tűnnek fel)

2012. aug. 31. 15:47
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
14%

ma 18:41

Miről beszélsz? A Jobbik törvényes keretek közt szerezte meg a megfelelő mennyiségű kopogtatócédulát, majd a választások 2 fordulójában közel 1 millió szavazatot kapott és így jutott be a parlamentbe. Nem a szocializmusban élünk, hogy csak 1 párt gyakorolhatja a hatalmat. Amúgy meg Nyugat-Európában (és szerte Európában) is vannak szélsőjobboldali pártok és a választásokon is indulnak és nincsenek betiltva. Biztos azok is "nemnormális" országok :).

2012. aug. 31. 19:05
 22/36 A kérdező kommentje:

Szerintem meg igenis szükség van legalább egy olyan pártra amelyik megadja a reményt arra hogy megáll valaha a romlás, a fosztogatás, a kihasználás, a lopás és a semmibe vevés.

Sajnálom hogy néhánynak az ilyen az szégyen, de remélem hogy többen vagyunk akiknek számítanak az igazi értékek.

2012. aug. 31. 21:57
 23/36 Sz1u ***** válasza:
39%

Nem tartom szerencsésnek (sőt, qrvára nem!), de tőlem elférnek ott. Az övéké is egy vélemény.

Az már csak részletkérdés, hogy Torgyán Józsibá' után rajtuk röhögök a legtöbbet, ill. legjóízűbbet. Elég csak ránézni Vona kaméleon-szerű forgó szemeire, Zagyva bamba fejére, Novák idegrángásaira, Dúró "fingom-sincs-hogy-hogy-kerültem-ide-és-miért-vagyok-itt-de-Novák-a-férjem". ...és ezek a húzóemberek!

2012. aug. 31. 23:04
 24/36 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy egy a politikusainak a megjelenésének szoros köze van a munkájukhoz, de HA már felveted ezt a fajta megítélést : számomra az MSZP-SZDSZ brancs nagy többsége ilyen. (pl. Gyurcsány, Medgyessy még beszélni sem tudnak, egy összetett mondatot nem tudtak összerakni , Horn szintén "gáz" volt, mindhárman miniszterelnökségig vitték..)

A Fidesznél , Jobbiknál inkább csak 1-1 ilyen figura van.

2012. aug. 31. 23:11
 25/36 anonim ***** válasza:
Javítás : "Nem hiszem, hogy egy párt politikusainak a megjelenésének"
2012. aug. 31. 23:12
 26/36 Sz1u ***** válasza:

23:11

Igazad van, de most a Jobbikról szólt a kérdés!

Világbéke! :)

2012. aug. 31. 23:13
 27/36 anonim ***** válasza:
Ok :)
2012. aug. 31. 23:13
 28/36 Sz1u ***** válasza:

23:11

"Jobbiknál inkább csak 1-1 ilyen figura van."

Kapásból felsoroltam nem egyet-egyet, hanem mindjárt négyet! De mondhatnám még Volner Komolyarcú Lassúbeszédű Jánost is (aki azt hiszi, hogy ezzel okosat is mond), vagy Morvai Egészévben-menstruáló Krisztinát is (bár ő most mellékvágányon van a Jobbikos belül is).

2012. aug. 31. 23:21
 29/36 Sz1u ***** válasza:
Jobbikos = Jobbikon :) :) :)
2012. aug. 31. 23:22
 30/36 anonim ***** válasza:

Értettem, csak nem értek egyet .

Nem függ szorosan össze a kormányzással meg a politikájukkal, de szerintem messze a baloldali politikusaink tűnnek riportok, szónoklatok, felszólalások kapcsán a legbárgyúbbnak..

2012. aug. 31. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!