Ti is szerencsésnek tartjátok hogy van a parlamentben egy olyan párt mint a Jobbik?
(az ilyen csalások/kamuzások/mutyizások rendre (sajnos) csak a Jobbiknak tűnnek fel)
ma 18:41
Miről beszélsz? A Jobbik törvényes keretek közt szerezte meg a megfelelő mennyiségű kopogtatócédulát, majd a választások 2 fordulójában közel 1 millió szavazatot kapott és így jutott be a parlamentbe. Nem a szocializmusban élünk, hogy csak 1 párt gyakorolhatja a hatalmat. Amúgy meg Nyugat-Európában (és szerte Európában) is vannak szélsőjobboldali pártok és a választásokon is indulnak és nincsenek betiltva. Biztos azok is "nemnormális" országok :).
Szerintem meg igenis szükség van legalább egy olyan pártra amelyik megadja a reményt arra hogy megáll valaha a romlás, a fosztogatás, a kihasználás, a lopás és a semmibe vevés.
Sajnálom hogy néhánynak az ilyen az szégyen, de remélem hogy többen vagyunk akiknek számítanak az igazi értékek.
Nem tartom szerencsésnek (sőt, qrvára nem!), de tőlem elférnek ott. Az övéké is egy vélemény.
Az már csak részletkérdés, hogy Torgyán Józsibá' után rajtuk röhögök a legtöbbet, ill. legjóízűbbet. Elég csak ránézni Vona kaméleon-szerű forgó szemeire, Zagyva bamba fejére, Novák idegrángásaira, Dúró "fingom-sincs-hogy-hogy-kerültem-ide-és-miért-vagyok-itt-de-Novák-a-férjem". ...és ezek a húzóemberek!
Nem hiszem, hogy egy a politikusainak a megjelenésének szoros köze van a munkájukhoz, de HA már felveted ezt a fajta megítélést : számomra az MSZP-SZDSZ brancs nagy többsége ilyen. (pl. Gyurcsány, Medgyessy még beszélni sem tudnak, egy összetett mondatot nem tudtak összerakni , Horn szintén "gáz" volt, mindhárman miniszterelnökségig vitték..)
A Fidesznél , Jobbiknál inkább csak 1-1 ilyen figura van.
23:11
Igazad van, de most a Jobbikról szólt a kérdés!
Világbéke! :)
23:11
"Jobbiknál inkább csak 1-1 ilyen figura van."
Kapásból felsoroltam nem egyet-egyet, hanem mindjárt négyet! De mondhatnám még Volner Komolyarcú Lassúbeszédű Jánost is (aki azt hiszi, hogy ezzel okosat is mond), vagy Morvai Egészévben-menstruáló Krisztinát is (bár ő most mellékvágányon van a Jobbikos belül is).
Értettem, csak nem értek egyet .
Nem függ szorosan össze a kormányzással meg a politikájukkal, de szerintem messze a baloldali politikusaink tűnnek riportok, szónoklatok, felszólalások kapcsán a legbárgyúbbnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!