Ki hogyan ítéli meg Szabó Albertet, a Világnemzeti Népuralmista Párt, ill. a Magyar Népjóléti szövetség elnökének politikai pályafutását, valamint személyének lejáratása körüli eseményeket?
Megvádolták, mint a Horn-kormány agitátora, akit a 90-es évek elején megerősödő jobboldal lejáratására bíztak meg, amit 1998.ban az akkori MIÉP
egy lejárató kampány során Izraelben élő szüleivel, származásával próbált bebizonyítani.
Jelen álláspont, hogy valóban az Ausztráliában élő hungarista magyar emigránsok küldötte volt, a mozgalom újjáélesztésével bízták meg ill. zsidó származása valótlan. Ki miben hisz? Befeketítés és későbbi tisztára mosás? valóban agitátor volt? helyenként infantilis nézetei miatt, könnyen támadható felületté és gyenge politikai ellenfélé vált? Ha valóban szimpla csaló, hogy tévesztett meg 1500 szélsőjobboldali párttársát, élükön Györkös Istvánnal és Ekrem-Kemál Györggyel? Vagy mindez valótlan, és lejáratása szimplán gyenge lábakon álló nézetei pl "faj-elmélet" miatt volt ily egyszerű feladat?
Szerintem Szabó Berci nem szorul arra, hogy mások lejárassák, megtette ezt ő maga még a 90-es években.
Amúgy szót sem érdemel.
Azok a régi szép idők! Amikor csak egy rosszkedvű drámaíró és pártja a Parlamentben, meg egy kopasz félhülye és maroknyi fanklubja az utcákon jelentette a szélsőjobbot.
Nem, nem hiszem, mint ahogy szerintem Bácsfi Diánát is csak valami középsúlyos személyiségzavar és nem a Titkosszolgálat vitte bele a szélsőjobba.
"Nem, nem hiszem, mint ahogy szerintem Bácsfi Diánát is csak valami középsúlyos személyiségzavar és nem a Titkosszolgálat vitte bele a szélsőjobba."
Ezt olyan szépen fogalmaztad meg :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!