"Világkormányt" akar a Pápa! Nektek mi a véleményetek egy Globális kormányzásról?
Na most kék és fehér ciontól függetlenül, a globális kormányzással egyetértenék.
Már több helyen is javasoltam, hogy ha innen is kisöpörnénk ezt a bandát és egy nemzetközi átmeneti kormány vezetne minket, figyeljétek meg, sec perc alatt eltűnne a korrupció, lenne némi haladás ill. a speckó magyar idiotizmusnak lenne vége.
Nincs igazam? Ki kellene nevezni ide is amerikai kormányzót mondjuk 5 évre, az berendezné magának a dolgokat, és a magyar hülyeségeket pedifg felszámolni. Figyeljétek meg, nem kellene pár hét, és radikális változások lennének pozitív irányban.
"Elég szomorú, hogy léteznek a cion bölcsei."
Mint (félanalfabéta jobbikosokat leszámítva) minden ember tudja, a CBJ a cári titkosrendőrség által készített hamisítvány.
"Mint (félanalfabéta jobbikosokat leszámítva) minden ember tudja, a CBJ a cári titkosrendőrség által készített hamisítvány."
Úgylátszik Henry Ford a Ford Motor Company megalapítója is egy félanalfabéta jobbikos volt.Ugyanis ezt a kijelentést tette 1921-ben:„A Jegyzőkönyvekrôl csak annyit, hogy megfelel annak, ami történik. Tizenhat éve készültek, s nézzük meg a mai világhelyzetet: a forgatókönyv ugyanaz.”
A művet anno a Morning Post és a Time is hitelesnek minősítette.
A Jegyzőkönyveket 1901-ben találta meg a cári titkosrendőrség mikor házkutatást folytattak egy zsidó nagykereskedő házában.A dokumentum héber nyelvű volt.És a híres orientalistára Szergej Nílus professzora bízták a fordítását.A kézirat tartalmát az orosz kormány oly megdöbbentõnek találta, hogy a fordításból jó néhány példányt a külföldi államok rendelkezésére bocsátott. Így kapott a fordításból egy példányt a brit kormány is, amit megõrzésre átadott a brit Állami Múzeumnak, ahol a kéziratot 1906. augusztus 10-én vették fel a könyvtár nyilvántartásába...
Olvasd el a jegyzőkönyveket és nézd meg a mai világpolitikai helyzetet.A zsidóság hatalmas befolyását a világpolitikába.És azt hogy evvel a befolyással miket művelnek.A jegyzőkönyvek amik több mint 100 évesek szinte félelmetesen pontosan leírják a 20.sz-i és a mai helyzetet.
A CBJ egyértelműen hamisítvány. Elolvastam, onnan tudom. Ti is olvassátok el. Nyelvileg nonszensz egy csomó helyen. Olyan, mintha a rendőrségi jegyzőkönyben ezt mondaná a terhelt: "és én akkor aljas nyereségvágyból elkövetett bűnömet még a következőkkel mocsokságokkal tetéztem...". Hihi, találjatok ilyen vádlotti vallomást...
A cári titkosszolgálat a maga megfigyeléseit írta bele, ezért lehetnek egyezések a valóságbeli tapasztalataitokkal. Ez külön téma, és évszázadokig tart.
Másfelől a pápa az óvszer ellen beszél Afrikában? Hihi: a pápa a monogám, házasságon belüli szex szépségéről beszél, amelyben elfogadják a fogamzást. Ebből a liberálisok hallják az óvszert. Az afrikaiak 90%-a fütyül a pápára, a liberális európaiak meg örülnek, hogy ismét találtak egy pápára húzható svájci sapkát.
A világkormány jó ötlet, régen lehetne. A birodalmak sosem tudták az egész földet meghódítani, mert túl nagy és túl sokféle - volt. Ma már túl kicsi és nem is túl változatos, tehát működőképes lenne egy világkormány. Az egyház maradjon ki belőle? Szerintem inkább mindegyik egyház egyformán vegyen részt benne (kivéve a szcientológusokat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!