Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fidesz-támogatók és Jobbik/MSZ...

Fidesz-támogatók és Jobbik/MSZP-ellenzők! Mit szóltok ehhez a plakáthoz?

Figyelt kérdés
[link]

2012. júl. 4. 12:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
sőt, csak a fidesz az apárt, ami nem kommunista, mert a többi pártokat mind az mszp gyártotta, amit a kommunisták gyártottak!
2012. júl. 4. 15:51
 12/20 anonim ***** válasza:
52%

1 Ez körülbelül minden gazdasági rendszerre igaz

2 Ugye tudod,hogy a kommunizmus csak egy illuzió, és csak annyira valós mint a reklámok?

3 inkább szavazz a kutyákra

2012. júl. 4. 15:55
 13/20 Pro Patria ***** válasza:
47%

Ez a rendszer igaz, de soha nem fog változni. Mindig lesznek gazdagok, és szegények. Mindig lesz uralkodó, és kiszolgáló.

Az egyetlen, amiért a demokrácia jobb a feudalizmusnál, hogy szélesebb lehetőség van a társadalmi rétegek közötti mozgásra.

Azt a kijelentést pedig, hogy minden párt kommunista a Fideszen kívül, inkább nem kommentálom.

Csatlakozom az egyik válaszolóhoz: remélem, hogy még/már nincs választói jogod.

De egy megjegyzést mégis: szerinted a 8 év MSZP alatt eszerint kommunizmus (és ebből adódóan jólét) volt? Hány éves vagy, 11-12...?

2012. júl. 4. 19:36
 14/20 anonim ***** válasza:
Idejétmúlt rajz. A királyt kicserélném Csányira, Kapolyira, Gyurcsányra és a bankárokra. A papokat és a katonákat pedig betenném a pórnép közé az alsó szintre. A lakomázókhoz kerülnének a nem nagytőkés politikusok, menedzserek, jólmenő kisvállalkozók
2012. júl. 6. 15:23
 15/20 anonim ***** válasza:

pro, az mszp és az mdf ideje alatt neokommunista liberálbolsevizmus volt, ez a kommunzimus új formája!

a fidesz évei alatt pedig nemzeti keresztény demokrácia van, volt és lesz!

2012. júl. 6. 15:27
 16/20 anonim ***** válasza:
22-es, a hülyeségeid folyamatos és kényszeres beírása tartja benned a lelket, vagy ez valami abszurd vicc, amit nem értek?
2012. júl. 6. 18:27
 17/20 Pro Patria ***** válasza:
Szerintem pusztán provokátor...
2012. júl. 6. 18:37
 18/20 anonim ***** válasza:
ti vagytok provokátororok, én az igazat mondom!
2012. júl. 6. 18:56
 19/20 anonim ***** válasza:

"A Fidesz kétharmados többségének megakadályozására Orbán Viktor ellen Bokros Lajos közös kormányfőjelölt indítását javasolja az MSZP-nek és az MDF-nek a szabad demokraták elnöke. Erről Retkes Attila a Népszavának adott interjúban beszélt."

Méghogy nem az mszp gyártotta őket, mikor majdnem egy listán indultak.

Az mszp az mszmp (kommunista párt ) utódja, te hát neokommunista. Azt nem is kell mondjam hogy ezek mind átvedlettek liberálisokká, tehát liberálbolsevikok!

Szóval nekem van igazam, proban csalódtam, azt hittem te rendes fideszes vagy, de csak egy provokátor vagy, aki alssan egy követ fúj Kalergivel az szdsz-essel!

2012. júl. 6. 19:04
 20/20 Pro Patria ***** válasza:

22-es, Te valójában nem másért vagy itt, mint lejáratni azokat az embereket, akik a Fideszt támogatják, hazug, torz képet kialakítva róluk a saját hiteltelen viselkedéseddel és megnyilvánulásaiddal.

Olcsó provokáció.

2012. júl. 11. 04:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!