Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Baloldali és liberális honfitá...

Pro Patria kérdése:

Baloldali és liberális honfitársaim! Mit gondoltok erről az új címertervezetről?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 29. 15:20
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te meg fogadd szépen el, hogy vannak olyanok, akiknek más a világnézetük, mint a tied. Ez van. Véleményed lehet róluk, de te szimplán gúnyolódsz, amivel pedig csak magadat minősíted.
2012. jún. 29. 17:05
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszik, kérdező, tök jó ötlet!

De most azért elgondolkoztam, miért tűri a magyar nemzet, hogy a magyar zászlóban is a kommunisták és a liberális zöldek vannak jelen harmad-harmad arányban???? Szerintem lebegtessünk inkább egy nagy fehér zsebkendőt nemzeti ünnepeken!

Amúgy Wittner Mária igen kérdőjeles asszony, vajon miért NEM szavazott igennel az állambiztonsági múlt átláthatóvá tételére? Nem kell a szöveg meg a mellébeszélés, mindenki tudja, hogy valamit rejteget a fidesz és a kdnp. Nem szabad elfelejteni, hogy az lmp, a jobbik és az mszp egyhangúan IGENnel szavaztak. Ez volt az igazi fordulat a cselekményben, azóta minden más csak mellébeszélés:

[link]

2012. jún. 29. 17:09
 23/42 anonim ***** válasza:
50%
Az MSZP csak azért szavazott igennel, mert tudták, hogy a Fidesz úgyis leszavazza.
2012. jún. 29. 17:52
 24/42 anonim ***** válasza:
65%
23: ezt simán el tudom képzelni, egy helyről jöttek...
2012. jún. 29. 17:53
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom eldönteni, hogy most a kérdező csak unatkozik és azért találta ezt ki, vagy hülye de úgy érezte ezzel majd komolykodik egy jót.
2012. jún. 29. 18:05
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
tavariss: mindenki unatkozik, aki gyk-t olvasgat:)
2012. jún. 29. 18:07
 27/42 A kérdező kommentje:

"Wittner felölreprezentálása ugyan olyan jogtalan."

- Ne keverjük a szezont a fazonnal. Kicsit más ügy az, amire azt mondtam.

"Valóban, a többiek nem képviselők. De ő sem tud semmit felmutatni, ami miatt oda való lenni."

- A többiek nem indultak politikai útra.

"És igen, a Horn féle felszólalása vágta ki nálam a biztosítékot. És gyorsan közlöm veled, hogy nem vagyok kommunista, de egy embernek sincs joga más emberre ilyet mondani."

- Horn önként állt be a pufajkások közé 1956-ban. A jelentések szerint a legvéresebb kezű megtorló egységet ő vezette az utolsó hetekben, a "rebellisek felkutatásakor", és meg is kapta a Munkás-paraszt Hatalomért emlékérmet. Közvetlenül tapad emberek vére az ő kezéhez. Nem tudom sajnálni.

"Mélyen elítélek minden ilyen jellegű dolgot függetlenül attól, hogy ki melyik oldalon áll."

- Ugyanígy, ha egy auschwitzi lágerőrről lenne szó? Őszintén, tedd szívedre a kezedet, és mondd, hogy ugyanúgy felháborodnál-e.

És ha igen, kérdezd meg magadtól: ha egy koncentrációs tábort megjárt, meghurcolt zsidó mondaná ugyanezt egy szadista lágerőrről, akkor is...?

Például erre is utaltam akkor, amikor mondtam, hogy bizonyos fájdalmak felülreprezentálása ellen vagyok.

2012. jún. 29. 19:00
 28/42 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

Igen. Ez a te számodra bármilyen hihetetlen, igen, akkor is ezt mondanám. Remélem, hogy az összes háborús bűnös megkapja a maga büntetését, ami jogilag megjár neki. De én ilyet senkire sem mondanék.

Wittner milyen politikai útra tért? Az, hogy valaki az országgyűlésben fröcsög, még nem politika. Más felszólalást tőle még nem hallottunk. Ha 56-os példakép kell, én inkább Tóth Ilonát választom magamnak.

2012. jún. 29. 19:20
 29/42 anonim ***** válasza:
75%

Kedves Kérdező!

Mindenki válaszára kommenteltél valamit!

Az enyémre miért nem mersz???

Vagy gáz hogy van olyan aki utálja a komcsikat és libsiket de a hozzád hasonlókat még jobban?

Pont az ilyenekről beszéltünk tegnap a haverokkal mint te aki lejáratja a jobboldalt és a hozzád hasonlók miatt mennek át az mszp-hez vagy egyáltalán nem szavaznak!!

Huzzál már el a fenébe a nemzetromboló nézeteiddel!!!

Nálad károsabb embert nem tudok elképzelni!!!

Mert jobboldalinak vallod magad de rengeteget ártasz nekünk!!

2012. jún. 29. 20:17
 30/42 A kérdező kommentje:
A 16:35-ös? Mégis milyen választ vársz rá?
2012. jún. 29. 20:41
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!