Baloldali és liberális honfitársaim! Mit gondoltok erről az új címertervezetről?
kedves kérdező!
Én nem írok semmi rosszat a jobboldaliakról mert már maga a kép írásai is hemzsegnek a hibától, pontatlanságtól és butaságtól!
Elöször juss tovább a középsuliba aztán kezdjünk el értelmesen beszélgetni...
Jobbikosként mondom azt hogy te egy iszonyat nagy idióta vagy!!!
Az ilyen bomlasztó idiótáknak kell kitakarodnia tőlünk!
De ne félj, a hozzád hasonló elemeknek hamarosan mennie kell :DDD
Patria! Kár, hogy nem érted az iróniát.
Egyébként Wittnernek semmi joga olyan minősíthetetlen dolgokat mondani, mint amiket megenged magának. Rajta kívül jópáran éltek-élnek még az országban, akik 56 után börtönbe kerültek, mégsem süllyedtek le odáig, ahova ő. És csak figyelmeztetlek, hogy szerinted van olyan népcsoport, akiknek bizonyos történelmi események miatt ma már nincs joguk felemelni a szavukat, hiszen az már mikor volt...
"Én nem írok semmi rosszat a jobboldaliakról mert már maga a kép írásai is hemzsegnek a hibától, pontatlanságtól és butaságtól!"
- Milyen hiba? netán helyesírási? Mutasd! Elvi? Szabad demokrataként szabad értelmezés jár mindenkinek.:)
"Elöször juss tovább a középsuliba aztán kezdjünk el értelmesen beszélgetni..."
- Először is, az először hosszú "ő" - ha már az előbb olyan pökhendi voltál:) Másodszor: már rég túljutottam a középiskolán. Hiába is hiszik a liberálisok azt, hogy "ők az értelmiség".
"Patria! Kár, hogy nem érted az iróniát."
- Egy percig nem gondoltam, hogy komolyan gondolod, hogy Árpádék a munkáspárt zászlaját magasba tartva vonultak át a Vereckei hágón, csak tisztázni akartam egy tévedést, miszerint a honfoglalás-kori zászló vörös volt.
"Egyébként Wittnernek semmi joga olyan minősíthetetlen dolgokat mondani, mint amiket megenged magának."
- Egészen pontosan mi csata ki nálad a biztosítékot?
"Rajta kívül jópáran éltek-élnek még az országban, akik 56 után börtönbe kerültek, mégsem süllyedtek le odáig, ahova ő."
- Mert nem kapnak teret. Ő a parlamentben van.
Ha arra gondolsz, amikor felszólalt, hogy "Horn a mi adónkból kezelteti magát, ahelyett, hogy meghalna"... nos. Azt hiszem, a lágerőrökért sem hullajtana senki könnycseppen, noha azoknak sem szárad több ember vére a tulajdon kezén, mint Hornnak.
"És csak figyelmeztetlek, hogy szerinted van olyan népcsoport, akiknek bizonyos történelmi események miatt ma már nincs joguk felemelni a szavukat, hiszen az már mikor volt..."
- Nem, én nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy jogtalan a felülreprezentálás.
Wittner felölreprezentálása ugyan olyan jogtalan. Valóban, a többiek nem képviselők. De ő sem tud semmit felmutatni, ami miatt oda való lenni. És igen, a Horn féle felszólalása vágta ki nálam a biztosítékot. És gyorsan közlöm veled, hogy nem vagyok kommunista, de egy embernek sincs joga más emberre ilyet mondani. Mélyen elítélek minden ilyen jellegű dolgot függetlenül attól, hogy ki melyik oldalon áll.
Valóban, a vörös zászló csak vélelmezés. Ahogy a türkiz is. A székely zászló pedig égszinkék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!