Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek rendjén van ez?

Szerintetek rendjén van ez?

Figyelt kérdés

Az új világrendet meg kell állítani!

A világkormány létrejövetelét meg kell állítani!

Nem élhetünk egy olyan világban ahol csak az 1% uralkodik! Nem engedhetjük, hogy a kötelező védőoltásokba higanyt tesznek, ami gátolja a sejtek fejlődését!

Nem tehetnek fluoridot az ivóvízbe!

Nem lehet monopolizmus, Ez nem a monopoli társasjáték!

Nem mérgezhetik az élelmiszereinket!

Nem dönthetnek afelől, hogy ki,mi mikor menjen tönkre!

Nem működhet úgya bankrendszer, ahogy most, mert csak kizsákmányolják az átlagembert!

Nem engedhetjük, hogy a népességcsökkentéssel eltöröljék az emberiség 80%-át!

Szerintetek ez mennyire van rendjén? Csak úgy hagyjuk (hagytuk), hogy létrejöjjenek ezek? Mégis csak tehetnénk valamit nem? Tennünk kell valamit mégis csak rólunk és az életünkről van szó! Aki érti amiről beszélek és utánaolvas ezeknek, azoknak biztos van 1-2 ötlete mit tehetnénk ez ellen. akinek van ötlete, véleménye (értelmes, nem kell lehülyézni) vagy szeretne ilyenekről beszélgetni annak válaszát várom. Köszi :)

2012. jún. 16. 13:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
16%

"k halkan teszem hozzá amikor én külföldön melóztam a velem dolgozók 90% kurv*kra és piára költötte a pénzt, "

A magyarok jó része is masszív alkoholista főleg a "nemzeti" része.

2012. jún. 16. 16:20
 12/27 anonim ***** válasza:

Pont róluk beszélek.

Milyen oldal? Nekem aztán édes mindegy. Csak elég elcsüggesztő amikor a felesége halálra aggódva várja haza szeretett férjét aki aztán fapofával bevágja, hogy "becsapták és nem fizették ki". Na persze.

Bocs kérdező a nem ide vágó témáért. De az embereket nem érdekli a háttérhatalom.

2012. jún. 16. 16:27
 13/27 anonim ***** válasza:
76%

Felesleges

Ahhoz hogy megállítsuk az új világrendet szükségünk lenne több mint az emberiség felére.Na már most a probléma itt kezdődik

Az emberiségnek több mint a FELE még nem is hallott erről.Akik meg hallottak erről azoknak is legalább a FELE hülyeségnek tartja.Tehát azzal a kevés emberkével nem sokra megyünk

Túl sok az agymosott birka,ezekkel a marhákkal nem lehet mit kezdeni.Különben is már mióta ez megy,harc,gyilkolászás,csalás stb Ilyen volt és ilyen is lesz ez a világ,hiszen emberek laknak rajta...

Én azt tanácsolom szard le az egészet,élvezd az életet amíg lehet

2012. jún. 16. 20:08
 14/27 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! Utolsó szerintem is sok az "agymosott birka", de én nem tudok belenyugodni ebbe, ha csak 2-3 ember már megérti miről beszélünk és, hogy tenni kell ellenük, akkor már tettünk valamit az ügy érdekében. Csak sajnos bárkinek mondtam az ilyesmit (mármint a saját környezetemben) nem értette miről beszélek persze azoknak mondhatom akikkel egy korosztájú vagyok nekik édes mindegy, talán még azt is elhiszik, amit a politikusok beszélnek. Egyszerűen nem tudok kapcsolatba lépni olyan emberekkel, akiket ez érdekelné. Ha valakit tényleg érdekel a téma az írhatna privit, mert már egyszerűen nem tudom mit tegyek.
2012. jún. 16. 20:38
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Az OPNI-t is azért zárták be mert már szervezték az ellenállást.
2012. jún. 16. 20:49
 16/27 anonim ***** válasza:

Nem mindegy hogy milyen videót kezd el nézni az ember erről a témáról.

Ha ezt a videót nézi először akkor nem csodálkozom rajta hogy szkeptikus marad: http://www.youtube.com/watch?v=Bvp8PZBi82g

De viszont ez a videó rávilágít a lényegre,minden fontosabb részt röviden összefoglal.Kezdésnek mindenképpen ezt a videót ajánlanám de ennél LÉNYEGESEN többről van szó(eléggé hosszú,16 részből áll,ez csak az első része): http://www.youtube.com/watch?v=HpzQ9Ll_JLk

Aki ezek után is szkeptikus marad az büszkén elmondhatja magáról hogy a legnagyobb birkák közé tartozik akiket sikeresen manipulált a média és az iskola is(Igen,mert ott is VÉGIG hazudtak nekünk és agymosottá tettek minket.Még jó hogy olyan családban nőttem fel akik révén már gyerekként kapizsgáltam valamit,azonban ezekről a szörnyűségekről halvány lila gőzöm se volt)Egyébként érdemes utánna olvasni a HAARP-nak is

2012. jún. 16. 21:01
 17/27 anonim ***** válasza:
88%

En is vegigneztem par ilyet, igazabol el is fogadom ,hogy van benne logikus dolog is.

De most mi valtozott veletek miutan vegigneztek egy ilyet?

Elhiszed, ok. Ezutan?

A kerdezonek: Szerinted mergezik az ivovizet. Ok.

Eletedben hanyszor gyujtotted be az esovizet???

Vagy erre az a jo megoldas ok , leirod es kesz?:)

Gyerekeid megkaptak/megfogjak kapni a vedooltast?

Elelmiszer ugyszint: Szerintem eszedbe sem jut ,hogy egy tanyasi eletet elj ahol te allitod elo magadnak a hust, es novenyeket(vegyszer nelkul)

Szoval nem kell itt hanyattesni a nagy tudastol miutan egy ilyet megnezel, es elhiszel. Majd lehulyezni a tobbi embert, ha miutan azt allitod,hogy az ivoviz szenyezzet 2perc mulva iszol egyet, mikozben lenne hihetetlenul egyszeru modja,hogy sokkal kevesbe "mergezd" magad.

2012. jún. 16. 21:11
 18/27 A kérdező kommentje:
2012. jún. 17. 14:04
 19/27 Shai-Hulud ***** válasza:

Megnéztem.

Hát jó nagy marhaság.

Ráadásul technikailag is borzalmas, összecsapott munka.

Kár volt az időért.

Pedro

2012. jún. 17. 14:20
 20/27 anonim ***** válasza:

Megneztem ezt a linekt is, ha nekem szantad hat , ez alapjan korulbelul tartozhatnal " kozejuk " isXD

En sem kaptam valaszt a kerdesemre toled aki az uj vilagrend ellen kuzd.

En azt kerdeztem: te,mint "ujkori felvilagosult" teszel e barmit?

Mert ha szerinted az az egyetlen megoldas, a "mergezett ivoviz" ellen ,hogy egy forumon leirod akkor ne csodalkozz ha nem vesz senki komolyan.

Nevetseges

2012. jún. 17. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!