Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Téged nem idegesít, hogy az...

Téged nem idegesít, hogy az aluljáróban/metrókijáratnál a paprikát/kesztyűt/akármit áruló alakok nem fizetnek sem adót, sem ÁFA-t, vélhetően romlott vagy lopott áruval kereskednek gyakorlatilag büntetlenül, (? )

Figyelt kérdés
... (esetenként elkergetik őket a közterület-felügyelők, urambocsá' igazoltatják őket a rendőrök, de fél óra múlva visszaszállingóznak), hangoskodnak, rontják az utcaképet, szemetet hagynak maguk után és remekül megvannak, miközben a (elnézést a demagóg, modoros közhelyért) "dolgozó emberek" terhei folyamatosan nőnek és esélyük sincs kibújni alóluk?

2012. jún. 14. 16:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%
Inkább az idegesít, hogy a jelek szerint erre kereslet van. Ha az emberek tudatosabbak lennének és nem vásárolnának tőlük, akkor nem is lennének már ott.
2012. jún. 14. 19:38
 12/19 anonim ***** válasza:
40%

'3-as: esetleg megtisztelnél azzal, hogy ki is fejted a véleményed? :P"

Természetesen: Nem értek egyet az adózás semmilyen formájával és lenézek mindenkit aki adót fizet és ezzel támogatja a fas zszopó fideszt.

2012. jún. 14. 20:30
 13/19 anonim ***** válasza:
65%

" Ha a városiak meg akarnak szabadulni a sok agresszív kofától, be kell temetni az aluljárókat és bezárni a metrót!"

Ez mondjuk elég kézenfekvő megoldásnak tűnik, viszont akkor felbukkannának máshol. Én a városok teljes ledózerolását sokkalta járhatóbb útnak tartom.

2012. jún. 14. 20:35
 14/19 anonim ***** válasza:
78%
Engem az zavar, hogy idős nénik ácsorognak esténként, még hidegben is és virágot árulnak. Tegnap tök késő este még ott állt egy néni a metro-kijáratnál és árulta a kis nyomorék virágjait. Ez annyira szomorú, hogy ilyen szar helyzetben van az ország, megszakad az ember szíve komolyan. És mindennap ezt kell nézni. Meg a munkanélküli zenészeket, kéregető vakokat, hajléktalan-magazint tukmáló hapsikat, éhes kutyákkal kolduló csöveseket. És azt is végig kell nézni, ahogy a rendőrök eltakarítják őket. Egyre nyomasztóbb hely ez a Budapest.
2012. jún. 15. 01:30
 15/19 anonim ***** válasza:
58%

Engem pont zavar. Elkeserítő hogy idáig kell valakinek jutnia európa közepén.

Nem az ő 200ft adócsalásuktól szegényedik le az ország hiába lennének 100000 an akik az aluljáróba adó csalnak

Ha megnézel 1 átlag vállalatot aminek 20 melósa van mind minimálbérre van bejelentve és pl keres 150k forintot

akkor a szerencsétlen árusnak mennyit is kell adócsalnia hogy utolérje a munkahely teremtő vállalkozót aki legtöbb esetbe be se jelent?

2012. jún. 15. 11:37
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Amíg cigány, és bármilyen terményt árul, alapvélelmem, hogy lopott cucc. Ugyanis nem láttam még túl sok cigányt kapálni, gyomlálni, földet művelni, annál többet hallom viszont, hogy vidéken nem érdemes semmit sem vetni, ültetni, mert úgyis a cigányok lopják el.
2012. jún. 19. 21:35
 17/19 anonim válasza:
63%
nagyon tapló kérdés. ha nincs más lehetőségük megélni, akkor bizony ebből kell megélniük, ha tetszik neked, ha nem. hogy téged idegesít az a te szíved baja, amikor nem tudod átérezni a súlyát annak, hogy talán esténként haza megy egy kenyérrel meg, tudom is én mivel, és ha van családja, akkor azokkal szívszorító életképben levetülve bennem(ahogy elképzelem), megeszik, és olyan szívszorítónak látom az egészet, hogy az, hogy te (képzelem) öltönyben, egy jó kocsival, és lakással nyugisan a közterületen üldögélve nagyobb bajod sincs, minthogy rajtuk rágódj, és mérgelődj mintha belehalnál abba, hogy hallanod kell az ordításukat, nagy látnod kell őket, az egy nagy túlreagált SEMMI. jó, tudom, a te életed, az ő életük, rontják az utcaképet(de várj! nem aluljárókról volt szó?), elhiszem, de mégis, gondolkozz el ilyesmin is;) hidd el, kevesebbet fogsz idegeskedni. Én is azon az elven vagyok, hogy az ember alakítja a saját életét, és dolgozni kell, de azért átérzem más emberek IGAZI terhét.
2012. jún. 27. 16:29
 18/19 anonim ***** válasza:
64%
téged nem zavar hogy a politikusok elloptak mindent amit lehetett folyamatosan kicsaljáka szeünket eladták a hazánkat és a te adódból tezsnek tönkre téged? mindezek mellett igazán megfér néhány ember aki abból próbál nem éhen halni amiből tud.
2013. jan. 19. 00:23
 19/19 anonim ***** válasza:

Botlottam már bele olyanokba akik már erőszakosan akartak rám sózni valami kínai vackot amit hivatalos helyen is megveszek ugyan annyiért, de akik úgy ahogy normálisak, és nem verik ki a hisztit ha nemet mondok azokkal nincs bajom.

Persze őket is részben megértem hogy egyesek így próbálnak némi pénzhez jutni, persze azért dühös is vagyok rájuk hogy semmi adót nem fizetnek, se engedélyük, semmi egyebük nincs. Más ember aki hasonlóan akar kis pluszhoz jutni őket egyből megtalálják aztán szép kis bírsággal jutalmazzák a tevékenységüket.

2017. febr. 7. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!