12/17 anonim válasza:
Na és? Attól még hogy a mamája zsidó nem feltétlen jelenti azt hogy ő is Magyarország édesvíz forrásaira pályázik! Meg a bevételeire. Viszont vannak olyanok akik igen. Na őket nem szeretjük.
14/17 anonim válasza:
Nem meglepő. Mondjuk a turbómagyaroknak szerintem ma reggel még újra kell bootolni, hogy felfogják mennyre átverték őket (megint)
15/17 anonim válasza:
[link] lent a szegedi csanáddal való új magyar honfoglalós videó alatt ír rola fankadeli! Amúgy egy marhaság az első oldal utcsójával értek egyet!
16/17 anonim válasza:
Nem zsidó származású, hanem zsidó! A kettő nem ugyanaz! Hogy mi a különbség, azt érdemes megkérdezni az illetékesektől, vagyis a zsidóktól. Eszerint zsidónak minősül az, aki zsidó vallású, vagy az anyja zsidó (vallástól függetlenül). Akinek csak az apja zsidó, az zsidó származású, nem telepedhet le a hazatérési törvény alapján Izraelben, mert nem ismerik el a zsidóságát. Szegedi Csanádnak tehát hiába van magyar apja (az apa származása tulajdonképpen ebből a szempontból lényegtelen)! Ha anyuka zsidó (márpedig az), akkor Szegedi is az. Különben még annyit, hogy Szegedit én nem a zsidósága miatt rühellem, hanem mert egyszerűen sz@r embernek tartottam és tartom most is!
17/17 Főzős Laci válasza:
Ha ez valami rosszat jelent a Jobbikban,akkor az nagyon-nagyon veszélyes eszme!Ez civillizáció mentes elmélet,és szégyen Magyarországra nézve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!