Szerintetek ki nyeri a 2014-es választásokat?
Figyelt kérdés
A fidesz támogatottsága egyre csökken,az mszp gyenge, lmp gyenge, jobbik kicsit erösödik.Szerintetek?2012. máj. 30. 18:38
11/19 anonim válasza:
Most úgy látom a Fidesz nyeri. Ha szerencsénk lesz nem kell összeállnia a Jobbikkal és nem kell kompromisszumokat kötnie.
12/19 anonim válasza:
Nem lehet tudni, hogy kinyer főleg most nem:
1.MSZP-FIDESZ
-5%
3.Jobbik
-20%
4.LMP
így az biztos, hogy az első három közt dől majd el, de,hogy hogy azt kitudja....
13/19 anonim válasza:
Olyan jó volt Bajnai?
Hát szerintem a Malév illetve Feri-hegy 1 volt dolgozói nem ezen vannak mert, hogy Bajnai miatt haltak be ezek a cégek, helyek!
14/19 anonim válasza:
Utolsó: Budai hazudott. A fidesz cseszte el. Keress rá neten.
16/19 anonim válasza:
Véleményem szerint a Jobbik fog nyerni. A népszerűsége egyre nő, az embereknek nem csak a száját jártatja, hanem tesz is valamit (pl: Gyöngyöspatán rendet tett a Jobbik által támogatott Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, de még sorolhatnék sokmindent). Ezen kívül a legésszerűbb politikát folytatja és gyökerestül próbálja megoldani a problémákat. Sajnos a Jobbik erős keze nélkül elveszünk, hiszen az elmúlt több mint húsz évben egyik párt sem bizonyított szinte semmit sem.
17/19 anonim válasza:
Tudom, hogy nem játék az ország vezetése. De azért kíváncsi lennék egy jobbik féle kormányzásra. Hogy ki nyeri, tippelni sem tudok. Az MSZP és a DK tuti összeáll, remélem az LMP nem fog csatlakozni, ha igen akkor csalódni fogok bennük.
18/19 anonim válasza:
Előző, ne haragudj, de furcsa nekem, hogy a Jobbik és az LMP között hezitálsz; gyakorlatilag ellentétes a világképük.
19/19 anonim válasza:
A kérdés nem az volt, hogy kire fogok szavazni, hanem, hogy ki fogja megnyerni. Nem említettem, hogy a kettő között hezitálnék. Csalódnék az LMP-ben, mert most eléggé elhatárolódnak Gy.F.-től. Kiváncsi vagyok, hogyan kormányozna a jobbik, de ez sem azt jelenti feltétlenül, hogy őket szeretem. Ez a fránya szövegértés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!