Fideszesek! Ha csalódnátok a Fideszben, akkor a következő pártok közül melyikre szavaznátok inkább? MSZP-DK-LMP koalíció vagy Jobbik?
Nem szavaznák. MSZP DK szocik---->nem kell
LMP---->balos liberalista bu zik (bohócok) ----> nem kell
Jobbik----> részben buták+ÚJ MSZP (sok képviselő)+1% igazi normális Magyarország érdekét néző politikus---->nem kell
Tudod mikor csalódnák a Fideszben? Ha több hitelt venne fel mint MSZP
Na akkor nem szavaznék, hanem rögtön diszidálnék, mert tudnám, hogy nem lesz Magyarország.
Aki ezt a videót megnézi, az tudni fogja a választ:
2010 ben nem mentem el szavazni, ezt nagyon nagyon megbántam!
2014 ben elmegyek de egy biztos hogy a Fideszre és a jobbikra nem szavazok.
Remélem hogy sikerül megalakítani egy baloldali politikai és civil tömörülést 2014 re és ha ez létre jön felkérni Bajnai Gordont egy szakértői kormány megalakítására, azzal a feltétellel hogy a politikusok nem avatkozhatnak bele a szakértői kormány döntéseibe. Ha ezek teljesülnek akkor rájuk szavazok.
Két nagy külömbség van Bajnai és Orbán között,
az egyik az hogy Bajnai nem hazudott megmondta nyiltan hogy fájni fog.
Obán lehazudozta a csillagot az égről a kedvencem az mikor azt mondta a választási kampány során hogy "kidolgozott terveink vannak a gazdaság motorjának a beindítására" hogy nem szakad rá az ég??
A másik nagy külömbség az hogy Bajnai az ért is a gazdasághoz és a pénzügyekhez szemben Orbánnal aki ilyen ortodox idiótákra támaszkodik mint Matolcsi.
tudod ezen a fórumon fideszes véleményt írni tilos, ezért van a lepontozás te iq bajnok.
én csak a politika kategóriába irogatok, szóval ez azt jelenti,hogy : ...
igen, eltaláltad: a fórumozók kb. 35%-a fideszes.
van problem apukám?
A kettővel ezelőtti kommentelő arra célzott, hogy bődületes marhaságot mondtál. A rendszerváltás óta kb a Bajnai kormány volt az egyetlen, ahol épeszű politizálás folyt.
És igen, ő egy gazdasági szakember. Versenyszférában cégek élén is megállja a helyét, Egyesült Államokbeli gazdasági egyetemen tanít, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!