Fideszesek! Ha csalódnátok a Fideszben, akkor a következő pártok közül melyikre szavaznátok inkább? MSZP-DK-LMP koalíció vagy Jobbik?
" Tönkre tesznek, eladósítanak aztán elkobozzák a tulajdonodat és nem kapsz érte semmit."
Kik, mikor, hol, mivel?
Te miről beszélsz?
"Nem ez zajlik most ezerrel? Lakni kell valahol, de a bér kevés. Elhúzzák előtted a mézesmadzagot, kedvező hitel formájában. Bele teszed a létező forintjaidat, hónapokon át fizeted a törlesztőrészletet. Mire rájössz, hogy már a dupláját adtad vissza, mint amennyi a hitel volt, s még mindig rengeteg az adósságod, egyszerre csak bérlő leszel a sajátodban, ha nem hajléktalan."
Jajj istenem...
Csak én vagyok az egyetlen ember a Földön, aki kifizeti a hitelét, és nem vinnyos miatta, hogy átverték?
Aláírtad a szerződést nem?
De.
Elolvastad azért előtte, meg kiszámoltad, hogy 20 éves futamitő után mennyit fizetsz?
Ha igen, miért ért meglepetés?
Majd akkor jöjjön a szemrehányás, ha te is kölcsön adsz milliókat alacsony kamatra.
Mellesleg úgy beszélnek itt az emberek, mintha a lakás bérlése valami rettenet dolog lenne. 8 éve élek bérelt lakásokban - gyakran társbérlőkkel - és nem csapott belém a villám.
Nem tudom mi ez a ragaszkodás a saját lakáshoz. Azt majd ráérek akkor megvenni, ha van rá elég pénzem, vagy csak 1-2 millió forintos hitelt kell mellé rakni.
Előző, én is ezt kérdezem mindenkitől már a válság eleje óta.
Hihetetlen, kb. Magyarország az egyetlen ország a Földön, ahol az emberek nem csak megdöbbennek, hogy a hitelt vissza is kell fizetni - kamattal együtt - hanem még fel is háborodnak, hogy a bank nem ad csak úgy pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!