Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Veszélyben vannak a FAVORIT...

Veszélyben vannak a FAVORIT és a HOPPÁ nyújtotta kedvezmények is?

Figyelt kérdés

Van-e esély arra, hogy az Internet adó után a telefon adó rémálma is lekerül napirendről? Tegnapi sajtóhírek szerint ugyanis már július 1-től be kívánják vezetni?

Ha valaki nem ismerné, egy méltányosnak tűnő havi előfizetési díj ellenében - bizonyos határok között - korlátlanul beszélhetek. (A korlátok a havi maximum 100 óra, a Hoppá esetében 5.000 perc, a különbséget 30-as mobil ingyenes hívásokkal kompenzálják, illetve az, hogy egy beszélgetés maximum 60 perc időtartamú lehet.)

Egy "szakember" hozzászóló (a TV-ben) éppen a hosszú idejű beszélgetésekre történő "rászokásokkal" indokolta a bevezetés szükségszerűségét és létjogosultságát.

Ki hogyan tudja, hogyan gondolja: Hogyan valósul/na/ meg ez a gyakorlatban?

2012. ápr. 25. 09:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

2012-06-23 21:52-nek

IGEN! Úgy hívják, hogy PÉNZTÁRCA! Többlet kiadás. Eddig volt HUF 3.200.00/hónap – sokkal kedvezőbb, mint a Favorit, amelyet erre cseréltem -, ezután több lesz. De mennyivel?

2012. júl. 17. 10:44
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

Nekem olyanom van, hogy 500 forintért beszélek minden vezetékes irányban bármennyit ingyen. Ez a Digi 500. A digi semmilyen tájékoztatást nem küldött, semmi nincs fent a honlapjukon sem. Bevallom én lusta voltam bemenni, de azért elég bosszantó, hogy nem szóltak, hogy most akkor mi van az én ingyen telefon csomagommal. Annyi biztos, hogy a régieknek megmaradt, de új ilyet már nem lehet kötni.

Amúgy nem tudom, van valami max. összeg, amennyi lehet a telefon adó havonta, ha jól tudom, de sokan háborogtak, hogy a szolgáltatók pl. upc kihasználták a dolgot arra, hogy árat emeljenek "csak a telefonadó miatt emeljük" szlogennel és közben többel emelték mint amennyit maximum fizetni kell majd adóban.

Szóval az egy dolog, hogy ez egy rohadt ötlet volt, de a tetű szolgáltatók meg hangosan hőbörögnek ugyan, de gyorsan meg is ragadták az alkalmat, hogy akkor másra kenjék a plusz áremelést is.

2012. júl. 17. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!