Orbánnak mire jó az, hogy állandó veszélyben van az élete?
Figyelt kérdés
Mire jó az neki, hogy egy fél ország utálja, nem volna jobb neki, és a családjának is, ha lemondana, és békés életet élhetne? Egyszerűbb volna, mint a testőrök és étel kóstolók
alkalmazása.
2011. nov. 21. 11:46
1/11 anonim válasza:
Magyarországon még nem nagy divat a politikai merénylet. Szerintem nem veszi komolyan ezt a veszélyt. Mellesleg hatalommániás, miért mondana le?
3/11 Antimod válasza:
Akinek megvan a pénze, családja és üzleti sikere, és egyszer belekóstolt a hatalomba, az nem tud nélküle élni. Sokat gondolkoztam ezen már Gyurcsánnyal kapcsolatban is. Levitézlett, lemondott, nincsenek az embereknek jó emlékei vele kapcsolatban, erre mint a keljfeljancsi új pártot alapít.
De még felsorolhatnék jópárat, igaz, ellenpélda is van, csak jóval kevesebb. Vannak azért olyan "bölcsek", akik jobbnak látták megnyugodni, és hétköznapibb életet élni (Torgyán, Kóka, Kuncze stb.).
4/11 anonim válasza:
mert egy szociopata gacy a többi képviselővel együtt
5/11 anonim válasza:
Más a szemlélete, mint a tiéd. Neki a hatalom mámora még a pénznél is fontosabb (persze az utóbbit se hanyagolja el, lásd Sárazsadány, Felcsút...)
6/11 anonim válasza:
A fizetése nagy része veszélyességi pótlék.
7/11 anonim válasza:
Orbán nem a pénzért csinálja, hanem a nemzetért!
8/11 anonim válasza:
melyikért? mert hogy nem értünk, az biztos
9/11 anonim válasza:
Jelen helyzetben bárki lenne a kormányfo, ugyanúgy utálnák, mint Orbánt. Tulajdonképpen még nem éltem meg olyan miniszterelnokot, akit ne utált volna a "fél ország"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!