Ki mit szol ehez a pazarlo kormanyzathoz es hogy nindet a kis emberrel akarnak megfizetetni nekik meg mindent szabad?
A baj az emberek egy részénél (talán nagy részénél, ahogy a környezetemből kitűnik) az az, hogy akkor sem mer szólni, ha igazságtalanság történt. Inkább tűr, gondolja többet nem lesz ilyen. Ezt látva a másik fél is úgy gondolkodik, hogy mivel nem szólt, megteszi még egyszer. Ebből meg rendszer lesz.
Akinek nem tetszik valami, igenis álljon a sarkára és mondja meg a véleményét!
Szerintem - lehet, hogy ezzel idealistának számítok - NINCSENEK "KISEMBEREK"! Már a megfogalmazás is bosszant!
Roppant mód dühít, ami mostanában történik ebben az országban. És AHOGY történik. Azt külön megemlíteném a 9#-esnek, hogy itt nem 2002-ben kezdődött ez az egész. Szerintem '90-től. És az azóta a Parlamentben előfordult összes politikusnak része van abban, hogy ott tartunk, ahol...
A 2/3-os ..desz többség arra is jó, hogy gyakorlatilag MINDEGY, hogy van-e ellenzék, vagy nincs. Olyan rendszert építettek ki az elmúlt 2 évben, amit nem fog megköszönni 20 év múlva sem a gyerekem. Én már nem fogom megérni, talán az unokám sem...
Egyébként nem pazarló ez a kormány, hanem elképesztően maga köré koncentrálta a pénzt/hatalmat. (Ezek egymás szinonimái). Nyerges/Simicska páros és közvetlen környezetük vásárolják fel a MAGYAR földet, mert 2014ben lejár az a moratórium, ami szerint nem lehet ezen külföldieknek földeket eladni. Amit most 100Ft-ért vesznek meg, az 2014 után 1000Eu lesz...
Érdekes... én nem dorbézoltam...
Munkát sem adtak...
Befejeztem a főiskolát, és nem kaptam munkát, mert nyelvvizsga hiányában nem kaptam meg a diplomámat..
Egy amerikai cégnél sikerült elhelyezkednem.
A férjem másfél éve nem kap munkát... pedig már parkfenntartói állásra is elment volna, de nyilván oda túlképzett.
Tavaly született meg az első gyermekünk
37 ezret kapunk csp+gyes
a férjem után havi 6800 Ft TB-t kell fizetni, mert nincs munkája.
Mindketten értelmes, tanult emberek vagyunk, mégis kezdem elveszettnek érezni a helyzetet..
Az országnak nagy az adóssága, amit be kell hajtani, bármi áron!
Néhány politikai tisztséget betöltő személy pedig arcátlanul kihasználta pozícióját és megszedte magát...
Ránk senki nem gondolt soha és nem is fog!
Ezért is mondják:
Kár a jólakott disznót a makkosból kizavarni, mert száz éhes jön helyette...
Sokan azért sopánkodtak, hogy amikor "bezzeggyurcsány" megszorításokat akart hogy "majdegyszerjólegyen" ( hehe), akkor a fidesz tiltakozott.
Most itt vannak a megszorítások, és ez sem tetszik.
Csak az a jó, ahogy feri szorít?:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!