Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Hogy nem látjátok hogy a...

Hogy nem látjátok hogy a jobbikot csak a média próbálja ellenetek hangolni? Minek kéne történnie azért hogy végre lássatok?

Figyelt kérdés
a jobbik nem a "nácik gyülekezete"!a média pörgeti túl ezt a dolgot.megpróbálják NAGYON lesarkítani a dolgokat.ha szoktátok nézni a hiradót akkor már le eshetett volna!a jobbkkal szinte nem is foglalkoznak.(vajon miért?)ha meg igen akkor csak mocskolni tudják ezt a pártot.ti meg lenyelitek ezt a sok sz*rt...

2012. ápr. 17. 03:08
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
79%

"A Jobbik egyetlen dolgot próbál elérni, hogy TARTSUNK ÖSSZE! Magyarok vagyunk és mégis mind ahányan vagyunk csak egymást szidjuk! Melyik nép járatja le ennyire magát? Jó lenne felébredni végre Magyarország!!!"

Épp ellenkezőleg, hiszen pont a jobbikosok jönnek azzal, hogy ő meg ő meg ő nem magyar, csak az, akinek ők megengedik.

POnt, hogy az ilyen jobbikos barmok rombolják le az egész nemzeti összetartást, mert szerintük csak az a nemzet, aki velük van.

Én már eljutottam odáig, hogy annyit kaptam a pofámba, hogy én így meg úgy nem vagyok magyar, ellenben mi minden más kártékony féreg vagyok, hogy eljutottam odáig, hogy elfogadtam, hogy akkor ne legyen semmi kapcsolat közöttünk, semmi összetartás. És innentől kezdve számomra az összes jobbikos pont ugyanolyan kollektív módon egy gyalázatos féreg, mint ahogy ők kollektíven lehazaárulóznak meg kártékony férgeznek mindenkit, aki nem ért velük egyben, és ebből kifolyólag én a kisujjamat nem vagyok hajlandó mozdítani, hogy akár csak a legkisebb mértékben segítségére is legyek egy jobbikosnak, ha az útszélén fetreng, akkor sem.

Más pártoknál nincs így, még ha az adott pártot az elmúlt 20 év legkártékonyabbjának tartom is, a szavazóit meg a legsötétebb barmoknak is, akkor is ott van az a kapocs, hogy azzal a sötét barommal mégiscsak egy nemzethez tartozunk, valami összekapcsol vele, ami miatt az egyéb ellentéteket félre lehet tenni, és bizonyos közös dolgokban tudunk együtt dolgozni - erről szólna az egy nemzethez tartozás, hogy lehet, hogy a másik egy f@sz, de egy magyar f@sz, így valamilyen szinten mégis össze tudunk fogni.

Egy jobbikossal viszont nincs meg ez a kapocs, mert tettek és tesznek róla, hogy ne legyen, tehát ott soha nem fogom félretenni semmilyen ellenérzésemet, és a kisujjamat nem vagyok hajlandó mozdítani egy jobbikos érdekében, inkább vágnám le az egész kezemet.

Hogy ez durva? Ez nagyon durva. De én se így álltam hozzá alapból, ellenben annyiszor köptek arcba (és nem mindig csak képletesen), hogy nem vagyok magyar, mit képzelek magamnak, húzzak innen, hogy ez a fajta hozzáállás szépen bennem is kialakította a választ.

Nem várom el, hogy egy jobbikos ezen elgondolkozzon, és na adj isten rádöbbenjen valamire. Ha eddig maguktól nem voltak képesek felfogni, hogy a legnagyobb nemzetpusztítás, amit csinálnak, akkor hiába magyaráz nekik bármit az ember, egyszerűen túl sötétek hozzá, hogy túllássanak a f@szverésen.

2012. ápr. 28. 17:48
 52/52 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy elég sok a gond a kérdéssel:

1. Média? Valahogy mindig mindenki megfeledkezik arról, hogy a naptár 2012-t ír. A média többes szám. És ezzel nem a szokásos nyelvészkedést akarom csinálni (amivel nem is értek egyet), hanem rámutatni arra, hogy szekérderék tévé, újság van. Van ilyen közeli, olyan közeli. Mindenki elolvassa egyiket, másikat, akár többet, ami tetszik neki. Meg itt van ez az internet nevű valami is, ahol aztán végképp minden megvan. Még mindig a régi lemezt pörgetni, hogy a gonosz egyoldalú média tehet arról, hogy a Jobbikról az a vélemény, ami, nem pedig a zemberek alkotnak véleményt miután mindent láttak, mindent hallottak, legalábbis hallhattak, ami elérhető a tévében. Már a 90-es években is vicces volt a médiákokat okolni mindenért, na de ma!

2. A Jobbik. Nem tudom a kérdező melyik világban él. Abban a világban ahol én élek a Jobbik nevű párt a semmiből középpárttá vált négy év alatt. Csurka István négy választáson próbálta betolni MIÉP nevű formációját a Parlamentbe, egyszer jött össze neki. A Jobbik 2010-ben tarolt, az ország keleti felében az MSZP-t is megverte, egyéni képviselői is lettek, ami a Fidesz dominancia mellett különösen nagy siker. Ha ezt hosszabb távon tudják tartani, akkor mindent elértek, amit egy ilyen párt remélhet.

A Jobbik deklaráltan egy nemzeti, radikális párt. Nem is értem azt az észjárást, ami azt várja el, hogy egy ilyen pártot mindenki szeressen. Ők egy markáns álláspont hirdetését vállalták. Pontosan tudni kell, ezzel mire számíthatnak. Az emberek kétharmada sosem lesz jobbikos. És ezt pontosan tudja is.

3. A felelősség. Különösen ha a politikai paletta bal oldalát nézzük, akkor látjuk, hogy egy párt, hol sikeres, hol nem. Amiből rendre le is vonja a megfelelő következtetéseket. Pártvezetők jönnek, mennek. Ha sikeresek, akkor övék a dicsőség, ha nem, akkor pedig levonják a megfelelő következtetést. És nem másokra mutogatnak.

Ha deklaráljuk, hogy mások a hibásak a rólunk kialakult rossz képért, akkor a legrosszabb hatalmi reflexeket tápláljuk.

Ennyi, így hirtelen.

2012. ápr. 28. 18:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!