Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van remény arra, hogy az...

Van remény arra, hogy az Orbán-rendszer 10 éven belül megbukjon?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 16:46
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%
Remélem nincs.
2012. ápr. 20. 08:48
 32/44 A kérdező kommentje:
Hihetetlen, mennyi orbanista van itt... :P
2012. ápr. 20. 18:11
 33/44 anonim ***** válasza:
19%
Nem elég! :)
2012. ápr. 20. 23:54
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 120 éven belül a rendszer megbukik, de az állami- politikai - jogi - intézményrendszert ugy magukra szabták, hogy az embereik uralják nagyon sok évig a hatalmat bárki is nyerje meg a választásokat, hacsak tényleg nem lesz egy rendesen alulról jövő és kezdeményezett forradalom.
2012. ápr. 21. 17:58
 35/44 A kérdező kommentje:
120?! :D akkor már élni se fog a mai élőkből senki... :D
2012. ápr. 22. 08:21
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést a vastag ujjam a két billentyű közé szorult. Tiz éven belülit szándékoztam jósolni.
2012. ápr. 22. 09:09
 37/44 A kérdező kommentje:

Ja, 10 éven belül szerintem sem, kíváncsi voltam, hogy mennyi optimista ember van :) Ejjej most telekomadó van divatban, kíváncsi vagyok, hogy a választások előtti közvetlen időszak kivételével hány kedvezményt fognak esetleg adni a kedves népnek.

Bakker az EU -nak kell megvédenie a magyarokat saját kormányuktól... Ez gáz... :( Még az is jobb lenne, ha a kormányzó német, svéd, angol, norvég vagy észt lenne.

2012. ápr. 23. 18:11
 38/44 anonim ***** válasza:
81%

Ahogy mondod.Az eu-nak kell megvédeni minket a "többség" akarata végett, ami szerintem nagyon relatív és 2 éven belül kiderül, hogy ki kit és mire is hatalmazott fel, mert amit a fidesz csinál az egy nagy félreértés.És még mii jön , mert nem véletlen, hogy nem enged az álláspontjából ! Nem akarja a hitelt és mindent különböző adok kitalálásával akar pótolni. Ez abszurd. Szinte már azt hiszem, hogy egy érzéketlen és a szegénységünkön kéjelgő szado-mazó kormányunk van, aki elhiszi, hogy a választásokkal ehhez joga van.

Ha van fideszes a válaszolók között minden hátsó gondolat nélkül szíveskedjen nekem megmagyarázni, hogy miért nincs igazam !

2012. ápr. 23. 19:10
 39/44 A kérdező kommentje:

gondolom "merthogy bajnai meg gyurcsány hülye komcsik, a fideszesek csak helyre akarják állítani amiket ők csináltak. és ezt csak ilyen brutáladókkal lehet, gyurcsány már elég hitelt vett fel". beszélek én fideszesekkel, ezt szokták mondani, hogy orbán még mindig jobb, mint a "hazug pinokkió gyurcsány".

de könyörgöm: orbán nem hazudott nekünk egy hatalmasat, amikor azt mondta, hogy mindenkinek jobb lesz?

2012. ápr. 24. 15:14
 40/44 anonim ***** válasza:
74%
Azért ennyire jót nekem senki ne akarjon jót pláne úgy, hogy nekik sem kívántam a jelenlétüket .
2012. ápr. 24. 17:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!