Van remény arra, hogy az Orbán-rendszer 10 éven belül megbukjon?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 16:46
11/44 A kérdező kommentje:
17:04 kivételével mindenki zöldjelezve!! :)
2012. ápr. 14. 17:09
12/44 A kérdező kommentje:
és 16:57 kivételével :D 17:02 -esnek kettőt is adnék, látom, nem vagyok az országban egyedül :)
2012. ápr. 14. 17:11
13/44 $ € 

válasza:

HAHAHA :D:D:D
Nem profi, hanem proli. Na látod, ezért nincs fingod sem az egészről.
14/44 anonim 

válasza:

Kérdező ez komoly vagy csak provokálsz. Kb hozod a padödő szintjét, ami a politikát illeti...
15/44 anonim 

válasza:

Kérdező én egyetértek veled, szerintem is olyasmi kéne amit leírtál, MSZP kétharmad, de méginkább Munkáspárt 2/3 kéne ide, ami mindent visszacsinál amit Orbán csinált és Magyarországot egy Európabarát, baloldali országnak alapozza meg, melynek államvallása az Ateizmus, nem holmi "keresztény gyökerek" és melegellenesség kell ide!
16/44 anonim 

válasza:

A kérdező valószínűleg csak provokál.Olyan, hogy Orbán-rendszer pedig nem létezik egészen addig, amíg a nép választja meg a miniszterelnököt.
17/44 anonim 

válasza:

Orbán-rendszer a te fejedben van max., Magyarország államformája: köztársaság, ahogy Gyurcsány alatt is az volt, még ha sokan nem is bírtuk a képét. Mondjuk ha indexen meg hvg-n élsz, nem csodálom hogy ilyen képzelődéseid vannak.
18/44 anonim 

válasza:

"államvallása az Ateizmus"
Fujj! Mintha olyan erős lenne itt a kereszténység...
19/44 anonim 

válasza:

Kérdezőt elküldeném páréves tanulmányútra Észak-Koreába. Csak hogy ne ebben a csúnya diktatúrában kelljen már felnőnie.
20/44 A kérdező kommentje:
Képletesen valóban "köztársaság", bár a hivatalos név már "Magyarország", és nem "Magyar Köztársaság". Egy alkotmányt szerintem nem kizárólagosan a kormánypártnak kéne kitalálnia. Vajon miért bírálja a nemzetközi sajtó és sokan mások külföldről a kormányt? Az Orbán-rendszert nem én találtam ki, normális ellenzékiek ezt mondják... 100x jobban sanyargatnak most minket mint a Gyurcsány-Bajnai idején.
Szólok, ez nem fórum, tehát ne a kommentekre, a kérdésekre tessenek válaszolni!
2012. ápr. 14. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!