Mi lesz szegény Schmitt Pállal? :O
Érdemes elgondolkozni azon, hogy a tv. mely szerint a K.E. lemondása után is megilleti a cím és a juttatások vajon miért készült? Megsúgom! Mert eleve be volt tervezve, hogy S.P nem tölti ki az 5 évet. Biztosítani kellett számára a jövőt hiszen elvégezte a rá bízott feladatot. Elérkezett az idő, hogy leváltsák. Nagyon ciki lett volna azt mondani Pali bá ennyi volt, komoly felháborodást váltott volna ki a hívek között is. Ezzel a plágium üggyel a "balliberálisokra" lehet hárítani a felelősséget és viszonylag kis presztízs vesztességgel, némi politikai tőkével lehet végrehajtani az K.E váltást.
A Fidesz nyert +2 év K.E.-i pozíciót és az egész ügynek
az egyedüli nyertese. Nem láttunk mást mint egy jól levezetett politikai színházat. Ez sajnos ma a politika!
Pali bá meg tudott mindenről, bár kissé megtépázva a tekintélye de neki és családjának már az életben nem lesznek anyagi gondjai. Szerintem...
Kapja az élete végéig tartó elnöki nyugdíjat.
És közben azon okoskodik: "de nekem igazam volt".
tegnap 18:34 Úgy látszik nem csak én vagyok ezen a véleményen!
O.V.-nak pont az az "előnye", hogy jóval előbbre gon- dolkodik mint politikai ellenfelei. Azért tart ott ahol.
S.P megtette kötelességét, félreállítani csak úgy nem lett
volna etikus a Fidesz részéről! Így a baloldal nyakába
varrhatják és ez komoly politikai előny az egyszerű leváltáshoz képest.
SZEGÉNY?!?!?!?!?
Villát kap, kocsit kap, pénzt kap, le se csukják, pedig ilyenért én is lecsuknám, kedvezményeket is kap, na meg fene tudja még mit, és akkor ŐŐŐŐŐŐŐŐŐ a szegény? Biztos, hogy ugyanarról az "emberről" beszélünk?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!