Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi lesz szegény Schmitt...

Mi lesz szegény Schmitt Pállal? :O

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 20:51
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 1. 11:34
 22/41 anonim ***** válasza:

Érdemes elgondolkozni azon, hogy a tv. mely szerint a K.E. lemondása után is megilleti a cím és a juttatások vajon miért készült? Megsúgom! Mert eleve be volt tervezve, hogy S.P nem tölti ki az 5 évet. Biztosítani kellett számára a jövőt hiszen elvégezte a rá bízott feladatot. Elérkezett az idő, hogy leváltsák. Nagyon ciki lett volna azt mondani Pali bá ennyi volt, komoly felháborodást váltott volna ki a hívek között is. Ezzel a plágium üggyel a "balliberálisokra" lehet hárítani a felelősséget és viszonylag kis presztízs vesztességgel, némi politikai tőkével lehet végrehajtani az K.E váltást.

A Fidesz nyert +2 év K.E.-i pozíciót és az egész ügynek

az egyedüli nyertese. Nem láttunk mást mint egy jól levezetett politikai színházat. Ez sajnos ma a politika!

Pali bá meg tudott mindenről, bár kissé megtépázva a tekintélye de neki és családjának már az életben nem lesznek anyagi gondjai. Szerintem...

2012. ápr. 3. 15:07
 23/41 anonim ***** válasza:
Nagyon jó forgatókönyv, de evvel a fidesz többet árt magának,mint használ. És miért kellet volna S.P., hiszen Ő túl nagy áldozati bárány és más bohócot bárhol találtak v olna.
2012. ápr. 3. 18:34
 24/41 anonim ***** válasza:
Én sem hiszem, hogy az a látszatelőny, amit egy új elnökkel és annak plusz két éves mandátumával szereznek megérne egy ekkora hercehurcát. Egyrészt a Fideszben valószínűleg nem nagyon gondolkoznak azon, hogy mi lesz ha két év múlva kormányváltás lesz, másrészt egy ellenzéki elnök azért nem tudja olyan könnyen akadályozni a kormányzat munkáját.
2012. ápr. 3. 19:27
 25/41 anonim ***** válasza:

Kapja az élete végéig tartó elnöki nyugdíjat.

És közben azon okoskodik: "de nekem igazam volt".

2012. ápr. 4. 06:21
 26/41 anonim ***** válasza:

tegnap 18:34 Úgy látszik nem csak én vagyok ezen a véleményen!

[link]

2012. ápr. 4. 08:09
 27/41 anonim ***** válasza:

O.V.-nak pont az az "előnye", hogy jóval előbbre gon- dolkodik mint politikai ellenfelei. Azért tart ott ahol.

[link]

S.P megtette kötelességét, félreállítani csak úgy nem lett

volna etikus a Fidesz részéről! Így a baloldal nyakába

varrhatják és ez komoly politikai előny az egyszerű leváltáshoz képest.

2012. ápr. 4. 08:14
 28/41 anonim ***** válasza:
27/27 Azt, hogy előre gondolkodik és ott tart, ahol tart avval teljesen egyetértek. Szerintem hamarabb beszél ,mint gondolkodik és ugyan lehet, hogy jó pókeres lehetne, de a kiszámíthatatlan forradalmi gondolkodással eddig semmit nem ért el.Kivétel a teljesen átszabott demokár.
2012. ápr. 4. 12:59
 29/41 anonim ***** válasza:

SZEGÉNY?!?!?!?!?

Villát kap, kocsit kap, pénzt kap, le se csukják, pedig ilyenért én is lecsuknám, kedvezményeket is kap, na meg fene tudja még mit, és akkor ŐŐŐŐŐŐŐŐŐ a szegény? Biztos, hogy ugyanarról az "emberről" beszélünk?!

2012. ápr. 4. 14:29
 30/41 anonim ***** válasza:
Ha önszántából mondott le igy nem csak a személyi védelem illeti egy ideig ?
2012. ápr. 4. 16:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!