Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi lesz szegény Schmitt...

Mi lesz szegény Schmitt Pállal? :O

Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 20:51
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

doboszoli:

Az a régi jogszabály volt. Az új szerint nincs időbeli korlát és mindenképp jár neki a másfél millás fizetés, a rezidencia, kocsi, titkárság stb élete végéig...

2012. márc. 30. 08:37
 12/41 doboszoli ***** válasza:
Még jobb!!D)
2012. márc. 30. 13:56
 13/41 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi nem jár neki, sőt azt a pénzt amit eddig felvett vissza kellene fizetnie mert csalással ült a székbe.
2012. márc. 30. 21:21
 14/41 anonim ***** válasza:
Hát mi lenne: Mondj le Pali nem vagy doki.
2012. márc. 30. 22:49
 15/41 anonim ***** válasza:
19%

Olyan drágák vagytok,mint azok a kutyák,melyek egyet marnak sokan.

Bezzeg mikor gyurcsány lövetett gumival ,kinek a szemét,kinek oldalát,rugdaltatta a már letepertet is,rendőrei még a kocsmába is behatoltak,pedig az ottlévők azt se tudták mi történik s mégis verték azokat is.

szóval megéritek a pénzeteket ti is,éppúgy,mint Júdás.

mehettek a 30 ezustér.Jó szolgái vagytok ti is Sátánnak

Különben az az ember a címet nem ő maga adta sajátmagának,mások adták neki. Mért nem azok ellen jár a pofátok???

2012. márc. 31. 20:05
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne? Fizetése megmarad, és mellé megígérte, sőt a szavát adta hogy lerak egy PHD dolgozatot, amihez 3 éven át órákra kell járnia, vagy folyamatosan publikálnia a szakmában. Kíváncsian várom... Ha jól tudom már ki is választotta a témáját: sport és környezetvédelem. Biztosan nagyon elfoglalt lesz a bácsi :DDD
2012. ápr. 1. 00:05
 17/41 doboszoli ***** válasza:
100%

Tisztelettel azt, hogy ki ellen "jár a pofám", -mint azt a kedves kommentelő magasröptű gondolatában megfogalmazta- engedtessék meg nekem eldönteni, még akkor is, ha ez egyes hívők érzékeny lelkületét sérti...

Amúgy engem anno sem le nem tepertek a rendőrök, se meg nem lőttek, pedig aznap a kocsmában is voltam. Mondjuk én nem akartam "hős" lenni, és felgyújtani (békésen) a települést.

2012. ápr. 1. 06:39
 18/41 anonim válasza:
100%

Megërdemlik...-.-" az összes ilyen balf@sz megérdemli az élete végéig tartó juttatásokat, meg miegymást.. Azt kérdezem: MIÉRT??????

Nem fogom én ezt megêrteni, de soha... Szegény hétköznapi emberek (máramelyik) dolgozik.a napi megêlhetésért, ezeknek a sz@rházi.csalóknak meg az ölükbe pottyan minden -.- áhh...

A Smitt imádó meg elmehet ahova gondolom...

2012. ápr. 1. 08:29
 19/41 tél ***** válasza:
Attól tartok hogy szégyenében vagy bosszúból ezután csak a népellenes rendeleteket és törvényeket írja alá!Eddig elolvasás nélkül írta alá amit elétettek!
2012. ápr. 1. 08:35
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
15/19 Na ez egy igazi fityeszes duma. Hogy ebbe hogyan lehetett Gyurcsányt belekeverni? Az viszont igaz, hogy ő le is mondott! Ez viszont követendő kedves polgártárs.
2012. ápr. 1. 11:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!