Mi lesz szegény Schmitt Pállal? :O
doboszoli:
Az a régi jogszabály volt. Az új szerint nincs időbeli korlát és mindenképp jár neki a másfél millás fizetés, a rezidencia, kocsi, titkárság stb élete végéig...
Olyan drágák vagytok,mint azok a kutyák,melyek egyet marnak sokan.
Bezzeg mikor gyurcsány lövetett gumival ,kinek a szemét,kinek oldalát,rugdaltatta a már letepertet is,rendőrei még a kocsmába is behatoltak,pedig az ottlévők azt se tudták mi történik s mégis verték azokat is.
szóval megéritek a pénzeteket ti is,éppúgy,mint Júdás.
mehettek a 30 ezustér.Jó szolgái vagytok ti is Sátánnak
Különben az az ember a címet nem ő maga adta sajátmagának,mások adták neki. Mért nem azok ellen jár a pofátok???
Tisztelettel azt, hogy ki ellen "jár a pofám", -mint azt a kedves kommentelő magasröptű gondolatában megfogalmazta- engedtessék meg nekem eldönteni, még akkor is, ha ez egyes hívők érzékeny lelkületét sérti...
Amúgy engem anno sem le nem tepertek a rendőrök, se meg nem lőttek, pedig aznap a kocsmában is voltam. Mondjuk én nem akartam "hős" lenni, és felgyújtani (békésen) a települést.
Megërdemlik...-.-" az összes ilyen balf@sz megérdemli az élete végéig tartó juttatásokat, meg miegymást.. Azt kérdezem: MIÉRT??????
Nem fogom én ezt megêrteni, de soha... Szegény hétköznapi emberek (máramelyik) dolgozik.a napi megêlhetésért, ezeknek a sz@rházi.csalóknak meg az ölükbe pottyan minden -.- áhh...
A Smitt imádó meg elmehet ahova gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!