Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van valaki hasonló helyzetben?

Van valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Szerettem a vörös szegfű szívre ható illatát,szemben a narancs ízével.Mostanra elhervadt a szegfű,illata semmi(inkább bűze van már),viszont továbbra sem szeretem a narancsot(főleg ezt az agresszív savanyút).Közben lett egy alakulat,ami lehet,hogy jobb(ik)lesz.Erősen feléjük hajlok.
2009. jún. 14. 20:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Ez azt jelenti, hogy felébredtél!
2009. jún. 14. 20:21
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Sokan vagyunk így!:)
2009. jún. 14. 20:26
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Én szeretem a szegfűt, de csak akkor, ha virít, ez a hervadt csak büdösödik a vázában, és szeretem a narancsot, de csak azt, amelyik érett, ez az éretlen vagy fonnyadt narancs ehetetlen, és csak megfekszi a gyomrot.

Jó reggelt! :-)

2009. jún. 14. 20:40
 4/11 anonim ***** válasza:
33%
Ez már langyos, de még nem meleg: ha ugyanis teljesen trendi akarsz lenni, akkor úgy térj át az MSZP-ről a Jobbikra, hogy közben tagadd, hogy a jobbikosok nagy része ex-szoci szavazó.
2009. jún. 14. 21:17
 5/11 anonim ***** válasza:
74%

Akiket én ismerek és tudom róluk,hogy a Jobbikra szavaztak,azok Fideszesek.A volt MSZP-ek nem a Jobbikra szavaztak,mert jónéhány elképzelésük ( pl.kötelező hitoktatás ) nem tetszik nekik.

Azt pedig,hogy a Jobbikra ki szavazott honnan lehetne tudni?Még azt sem mindeki árulja el,hogy kire szavazott?

Ezért titkos a szavazás.Én is csak azokról tudom,hogy kire szavaztak,akik elmoindták ezt.De még így is előfordulhat,hogy nem voltak őszinték,

2009. jún. 14. 21:24
 6/11 anonim ***** válasza:
75%

utolsónak: logikus, hogy bizonygatod, hogy szocik nem mentek át a Jobbikhoz, mindezt egy Jobbikhoz átment szoci kérdése alatt.

Kedves Jobbikos barátaim, áruljátok el, miért titkoljátok, hogy régen szocik voltatok, vagy legalábbis sok köztetek a volt szoci? Tévedni emberi dolog (mondta a sündisznó, és lemászott a drótkeféről), nem?

2009. jún. 14. 21:35
 7/11 anonim ***** válasza:
82%

Az előtted író azt írta, hogy AZ Ő ISMERŐSEI KÖZÖTT...

Nem általánosított. Az én ismerőseim között van olyan, aki régebben az MSZP-re szavazott, van, aki gondolkodott a Fideszben is, de most mindegyikük a Jobbikra szavazott. És van olyan ismerősöm, aki már első szavazatát is a Jobbikra adta le, és sose szavazott másra régebben.

Ezek az én ismerőseim, a többik Jobbik szavazót nem ismerem, róluk nem tudok (és nem is akarok) nyilatkozni.

A hozzászólásod másik felére pedig hadd reagáljam már azt, hogy a Fidesz tagjai miért nem vállalják, hogy valaha ők is lelkes úttörők-kiszesek voltak? (1991-ben mentem általános iskolába)

2009. jún. 14. 21:41
 8/11 A kérdező kommentje:

21:35

Nem hinném,hogy nagyrészt volt szocik alkotnák a Jobbikot,az ismeretségi körömben inkább volt Fideszesek.Nem tudom te milyen szimpatizáns vagy(nem is érdekel),viszont ha tudsz jobbat most,érdekel.

2009. jún. 14. 21:44
 9/11 anonim ***** válasza:
87%
Érdekes, az én ismerőseim meg mind volt szocikból lett jobbik szavazók... Tehát egálban vagyunk :)
2009. jún. 14. 21:58
 10/11 A kérdező kommentje:
Ám igazából nem is ezen van a lényeg,hanem miért?
2009. jún. 14. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!