Van valaki hasonló helyzetben?
Én szeretem a szegfűt, de csak akkor, ha virít, ez a hervadt csak büdösödik a vázában, és szeretem a narancsot, de csak azt, amelyik érett, ez az éretlen vagy fonnyadt narancs ehetetlen, és csak megfekszi a gyomrot.
Jó reggelt! :-)
Akiket én ismerek és tudom róluk,hogy a Jobbikra szavaztak,azok Fideszesek.A volt MSZP-ek nem a Jobbikra szavaztak,mert jónéhány elképzelésük ( pl.kötelező hitoktatás ) nem tetszik nekik.
Azt pedig,hogy a Jobbikra ki szavazott honnan lehetne tudni?Még azt sem mindeki árulja el,hogy kire szavazott?
Ezért titkos a szavazás.Én is csak azokról tudom,hogy kire szavaztak,akik elmoindták ezt.De még így is előfordulhat,hogy nem voltak őszinték,
utolsónak: logikus, hogy bizonygatod, hogy szocik nem mentek át a Jobbikhoz, mindezt egy Jobbikhoz átment szoci kérdése alatt.
Kedves Jobbikos barátaim, áruljátok el, miért titkoljátok, hogy régen szocik voltatok, vagy legalábbis sok köztetek a volt szoci? Tévedni emberi dolog (mondta a sündisznó, és lemászott a drótkeféről), nem?
Az előtted író azt írta, hogy AZ Ő ISMERŐSEI KÖZÖTT...
Nem általánosított. Az én ismerőseim között van olyan, aki régebben az MSZP-re szavazott, van, aki gondolkodott a Fideszben is, de most mindegyikük a Jobbikra szavazott. És van olyan ismerősöm, aki már első szavazatát is a Jobbikra adta le, és sose szavazott másra régebben.
Ezek az én ismerőseim, a többik Jobbik szavazót nem ismerem, róluk nem tudok (és nem is akarok) nyilatkozni.
A hozzászólásod másik felére pedig hadd reagáljam már azt, hogy a Fidesz tagjai miért nem vállalják, hogy valaha ők is lelkes úttörők-kiszesek voltak? (1991-ben mentem általános iskolába)
21:35
Nem hinném,hogy nagyrészt volt szocik alkotnák a Jobbikot,az ismeretségi körömben inkább volt Fideszesek.Nem tudom te milyen szimpatizáns vagy(nem is érdekel),viszont ha tudsz jobbat most,érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!