Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek mennyi rá az...

Szerintetek mennyi rá az esély, hogy 2014 -ben nyerjen a Jobbik? Mennyi rá az esély hogy addigra kinyíljon minden MAGYAR szeme? Szerintem jelenleg totál agy mosott birka a Magyarok nagy töbsége.

Figyelt kérdés
2012. márc. 21. 16:54
1 2 3 4 5
 31/48 lizzi77 ***** válasza:
69%

Juhujujj!Hogy én eddig teljes vakságban és sötétségben éltem! Azta!Az a 10 pont a 65%-os hazafitól, hogy az milyen szép volt!Milyen szép esti mese...Azt mégis nem fejtenéd ki, hogy mindezeket a te kis libling pártod mégis hogy a f@szba akarná megvalósítani?Esetleg le sorozat löveti azokat, akiknek nincs munkája,plusz a kisebbséget?Mindjárt nem lenne munkanélküliség, az tuti!A nemzeti valuta értékét meg majd biztos úgy növeli, hogy a 20.000 es elé tesz még egy 1-est, nem?Idióta...

Kedves kérdező, na már ennyire nagy hazafi vagy: a "töbség", az 2 db b betűvel írandó, az agymosott és a vadbarom szavak ,valamint az általad oly gyakran emlegetett hazaáruló egybe írandó.Majd ha végeztél a Magyar Helyesírási Szótárral, akkor pattogjál.

2012. márc. 22. 14:40
 32/48 anonim ***** válasza:
18%

lizzi77 és bumbi!

Ti miért szavaztatok annak idején,akire szavaztatok?Mert ugyanilyen népbutító 10 pontokat emlegettek nektek és ti elhittétek!Akkor most mi van?Nem ezen van a hangsúly,hogy ki milyen hazugsággal butítja a népet,hanem azon,hogy az MSZP és a Fidesz már esélyt kapott és nem lett jobb,akkor mit veszíthetünk,ha választunk egy harmadikat,hogy bizonyítsanak?Ti nagyon okosak vagytok,ti mit tennétek,hogy jobb legyen az ország helyzete,ha már mindenre kész válaszotok van,ami megdönthetetlen!?Kíváncsi lennék a javaslataitokra,persze megindokolva,hogy hogyan is hajtanátok végre azt!?

2012. márc. 22. 20:25
 33/48 bumbi02 ***** válasza:
100%

Én már leírtam elég sokszor azokat a "félgondolataimat" amikkel úgy gondolom hogy javulna az országhelyzete.. És ezek a gondolataim kitennének legalább 1 oldalt itt gyík-on.. Ezek is csak félgondolatok, mivel nem vagyok - egyelőre - se szakember, se tapasztalt a témában, így csak "félgondolataim" vannak... Én nem szavaztam senkire, és 2014-ben a szavazatomat is csak azért megyek el szavazni hogy a Fidesz ellen szavazzak, mert nem értek egyet a mostani helyzettel.

Az meg elég kevés indok egy párt mellett hogy azért szavazok rá mert a többiek leszerepeltek.. Akkor szavazhatnál az LMP-re is, vagy akár a Civil összefogásra, netán a Munkáspártra.. Ők se kormányoztak még, lehet ők is jól csinálnák..

Például engem egy párt akkor tudna meggyőzni hogy rászavazzak ha egy Bokros szintű szakembert állítanának maguk mögé (akár miniszterelnök jelöltként, akár opcionális pénzügy-gazdaságminiszterjelöltként..) Nem feltétlen Bokrost, de egy hasonló karakterű embert, aki nem politikus, hanem szakember, és akkor is vállalja a lépéseket ha az belekerül a népszerűségébe.

Bokros meg is tudja indokolni gazdaságilag a lépéseit, míg Matolcsyék évente változtatgatják hogy mi szükséges.. 4 éve nem kellett tandíj, most meg igen. 4 éve jövedéki adót csökkenteni kellett, most erre növelték.. had ne soroljam..

Viszont a szakmailag megalapozott döntések nincsenek kitéve a politikai szelek játékának.

2012. márc. 22. 21:05
 34/48 anonim ***** válasza:
54%
Nem baj bumbi,írd le azokat a félszavakban gondolt ötleteket is!Hátha jók és valamelyik párt képviselője is olvassa,aztán meg beleveszik a tervükbe!Ha tényleg jó ötletek,gondolatok,mi is jól járhatunk vele,mert terjednek majd a jó ötletek és egyszer csak elér valamelyik párt fülébe!
2012. márc. 22. 23:30
 35/48 anonim ***** válasza:
88%
Fontos lenne, hogy Magyarországon oktassanak valamilyen alapszintű közgazdaságtant, mert a legtöbb szélsőjobbikosnak fingja nincsen hogy működik a világ. Amikor ilyeneket olvasok hogy: megszűnne a munkanélküliség, erősödne a nemzeti valuta, meg hogy emelkednének a bérek, akkor nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. Persze ők okosnak hiszik magukat, mert elvolvasták a kuruc infos híreket és megnéztek a youtube-on egy összeesküvés elméletes videót valami titkos asztaltársaságról ami irányítja a globális pénzügyi világot. Ilyenkor aztán felvilágosultnak tartják magukat, mi pedig, akik még képesek vagyunk józan ésszel és alapon gondolkodni, már agymosott birkák, netán még rosszabb, hazaárulok vagyunk.
2012. márc. 23. 17:56
 36/48 anonim ***** válasza:
11%

# 35

Ezekben a hírekben,amit említesz,pont hogy napvilágra vetítik a valóságot,hála égnek,hogy ma már vannak ilyen hírek is és nem tudnak mindent a szőnyeg alá rejteni a politikusaink!Ha te meg még a régi jól manipulált,valóságot elferdítő,M1,tv2,rtl híreiknek hiszel,hát csak tedd azt és higgy a mesékben!Attól hogy valakik tovább is látnak ma már a te szürke unalmas jól megszokott világodon túl is,amiben te azt hiszed,hogy te mindent tudsz és te vagy az ész,attól még nem kell pálcát törnöd a fejük fölött!És nincs itt szó hazaárulásról,meg ilyen hülyeségekről,csak ki kell nyitni már végre az emberek szemét és napvilágra hozni a sok hazugságot!

2012. márc. 23. 19:33
 37/48 Valaki0702 ***** válasza:
0%

Ki nyíli a magyar szeme?

Nem hiszem mert elég sokan szavaznak még mindig a MSZP-re (Vagyis elég sokan vannak az agy halottak).

Nyerni fog a JOBBIK?

Azt én személy szerint nem hiszem, de remélem.

Szerintem valahogyan így alakul majd:

-Fidesz 30% körül

-JOBBIK 30% körül

- LMP 15% körül

-MSZP 10% körül

a többi 15% a többi között fog eloszlani pl.: DK, MDF, SZDSZ, stb...

2012. márc. 26. 15:56
 38/48 anonim ***** válasza:
37%
Te vagy inkább agy mosott birka, meg a hozzád hasonló jobbikosok. Nem érdekes, hogy mi akik a Fidesz mellett állunk nem nevezünk így senkit, nem sértegetjük a másik normális embert? Erre is csak ti vagytok képesek. Jó lenne ha be sem jutnátok a parlamentbe.
2012. márc. 29. 02:25
 39/48 anonim ***** válasza:
23%

Egyetértek az előttem hozzászólóval!

Nekik (ezeknek a nagy hazafiaknak) mindenki birka,barom,stb...Mindenkit lenéztek,leszólnak,mert nem képesek megérteni azt,hogy lehet kultúráltan is egy párt mellett voksolni,lehet intellligensen,normális hangnemben,a másik féllel beszélgetni,esetleg a másik álláspontját kultúráltan megcáfolni.Itt,ha mindenki vevő lenne rá,olyan jókat lehetne beszélgetni a különféle pártokról,esetleg a másik féltől több információt megtudni az általa kedvelt pártról,de ez ugye nem lehetséges,mert van itt egy-két olyan személy aki ebben nem lenne partner,mert nem lát tovább a saját beszűkült,trágár,mindenkit lenézős világától.

Nem értem,miért nem képesek normálisak maradni a jobbik pártiak,miért kell egyből lenézni a másik embert és sértegetni,mert nem egyezik a véleményük egy adott politikai pártról.Miért kell "agy mosott birkának" nevezni egyből a másikat?!Személy szerint ezt én nagyon sértőnek találom,főleg úgy,hogy nagyvalószínűséggel aki ilyeneket ír egy másik emberről,az nem lehet valami intelligens,hiszen értelmes ember nem ír ilyent a másikról.

Ebből a kérdésből is látszik,hogy a jobbikosok többsége még semmit sem tett le az asztalra és a jobbik győzelmétől vár csodát...(Tisztelet a kivételnek.)

2012. márc. 29. 08:40
 40/48 anonim ***** válasza:

Ha egy külföldi szeretné megérteni a magyar viszonyokat, és mondjuk e kérdést és a rá adott válaszokat gondosan végigolvassa (ha lesz hozzá türelme), akkor pontos képet kap a magyar valóságról, megérti, miért tartunk ott, ahol tartunk. Persze olyan külföldire gondoltam, aki felfogja és értelmezi, amit olvas.

Elég sok válasz azon az alapon születik, hogy valahol érzik, nem jó itt minden, hát keresnek egy másik pártot vaktában. Oszt vagy bejön, vagy nem. Eddig nem. Ezen az alapon ezután sem. Ha a mai választékot nézzük, annyi mondható, hogy egyikük nyerni fog, és tenni nem fog semmit. Pedig még azt is hajlandó volnék elhinni, hogy akar. De nem tud, mert ilyen légkörben nem lehet. Ha ugyanis értelmes lépésbe fogna, az éppen a leghangosabbaknak fájna, olyan zsivaj lenne itt, hogy rögtön elzavarnák. Ezt pedig a jó szándékú csoport sem akarja, tehát halogat, az ország meg süllyed a mocsárba szép lassan.

Ha az itteni válaszokat az ország hangulata reprezentánsának tartanám, akkor az volna nyilvánvaló, hogy minden nyertes párt vegetálna (és persze vezetői jól megszednék magukat). A nyertes pártnak a legelső feladata az kellene, hogy legyen, hogy törvénybe iktassa: aki hőzöng és nem az országnak jó, de végrehajtható javaslatot mond, kiiktatandó a megszólalni lehetőséget kapók sorából. Aki másokat becsmérel és nem indolja, börtönbe nem kerülhet, de káros tevékenységének kamatos ellenértékét kell ledolgoznia, ha kell kényszerítve. Aki nem működik együtt, nem felelősen kritizál, kényszerítve legyen a munkára, semmilyen média nem adhat róla hírt (akkor sem, ha ezt a sajtó szabadságának korlátozásaként kezelik néhányan, akár külföldön is.

És ha így eltelik néhány év, talán adottak lesznek a feltételei a tisztességes kormányzásnak, törvényhozásnak, munkának. De legfőképpen a tanulásnak. Úgy vélem, ott a legnagyobb a lemaradásunk.

2012. márc. 29. 09:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!