Miért nincs egy felső korlát a keresetet illetően?
Érdekes!Ezeknek a fizetését bezzeg kitudja az ország gazdálkodni, de az átlag dolgozók béremelésére nem telik??!Nos, ezek miatt a sok milliót keresők miatt nem telik, mert elszívják a pénzt fontosabb helyekről.
Nos, ezt eldőzsölik, élik a maguk élősködő luxuséletét, külföldi bankokban kamatoztatják, stb.Valóban kellene egy felső kereseti határ,ami így megmarad, abból jutna béremelésre ott, ahol szükséges.2-300 000 Ft maximum fizetéssel bárki megelégedhetne.
bocs, de a fizetésemet a cégtől kapom és a cégnek megéri, hogy sokat fizet nekem.
Sokat tanultam, keményen dolgozom és meg is keresem a cégnek ezt a pénzt sokszorosan.
Nem az "országtól veszem el",hanem megérdemlem.Ennyi
Gyakorivalasz!
Ha szerinted a broker munkaja olyan laza nincs kedved nekem osszespekulalni par milliot?
Elarulnam, h ahogy nyer ugyan ugy bukhat is, a penzt kockaztatja.
Te be merned vallalni?
1.Lehet, hogy sokat keres, de nem adózik!(adócsaló)
2.Lehet, hogy többet adózik, de a zsebében is több marad.
"Miért nincs egy felső korlát a keresetet illetően?"
Azért, mert nem kommunizmus van, bármennyire is visszasírják egyesek. Amúgy meg ez a "büntessük meg a gazdagabbat" tipikusan az irigy, lusta, buta ember szövege...
Aki sikeres, azt nem irigyelni kell, hanem tanulni tőle...(persze nem a politikusokról beszélek!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!