SZDSZ-szavazók: miért vagytok SZDSZ-szavazók?
ma 18:39
Neonáci, fasisztoid, kirekesztő csöcccselék vagy. Muhahha.
Én SZDSZ-szavazó voltam, mert liberális nézeteket vallok. De rájöttem, hogy az SZDSZ már régóta nem a liberális szellemiségű embereket, hanem a deviáns kisebbségeket képviseli, és nem liberális, hanem opportunista gazdaságpolitikát folytat.
Szeretném felhívni mindenki figyelmét arra, hogy a liberalizmus nem áll ellentmondásban a konzervativizmussal. A liberális ellentettje az autokrata, a konzervatív ellentettje pedig a radikális.
Én liberális vagyok, mert fontosnak tartom a szabadságeszméket és a toleranciát. Ugyanakkor konzervatív is, mert szükségem van az olyan értékekre, mint becsület, tulajdon, nemzet, család.
Az már csak a jelenlegi politikai elit (ellenzéket is beleértve) tehetségtelenségét mutatja, hogy nem tudta összeegyeztetni ezeket az értékeket.
Nagyon könnyen összeegyeztethető a liberalizmus a konzervatív megközelítéssel: a te szabadságot ott ér véget, ahol az enyém kezdődik, és fordítva.
Én Fidesz-szavazó lettem (10 éve még SZDSZ szimpatizáns voltam), de rájöttem, hogy józan ész és gyakorlat is van a világon, és hogy nem lehet egy közösség büszke tagjaként a közösség ellen dolgozni.
Idén az LMP-t szeretném bejuttatni az Európai Parlamentbe, hogy leváltsák ott az SZDSZ-t, aztán majd meglátjuk.
Semmi nem ütközik semmivel úgy általában, a választók jól szeretnének élni (arra kell a hazai ipar és vállalkozás), nyugdíjat szeretnének (arra jó a három gyerek), érdekképviseletet szeretnének (arra csak egy kiegyezés jó, bocs), békét szeretnének, ahhoz meg a kétszer kettő józansága kell.
A spártaiak mondása: semmit se túlzottan! Árpád mondása: ne lőj túl a lovon! Semmi baj a szabadsággal, de a közösség szempontjaival nem lehet szembemenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!