Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobban éltek amióta Orbánék...

Jobban éltek amióta Orbánék vannak kormányon?

Figyelt kérdés
Soroljátok fel mik azok az intézkedések amik javították az életeteket. Jobban vagy rosszabbul éltek mint 2 éve?
2012. febr. 7. 08:56
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
48%
Mi erdélyiek vagyunk és jó hogy mi is magyar állampolgárok lehetünk.
2012. febr. 9. 11:44
 22/38 anonim ***** válasza:
52%
És mit értek vele??
2012. febr. 9. 21:58
 23/38 anonim ***** válasza:
73%
Te erdélyi vagy és örülsz, hogy az anyaországhoz tartozol, én meg kezdem magam ugy érezni,mint a hülye gyerek, akivel azt csinálnak ,amit csak akarnak. Nem vagyok büszke a hazámra, legalább is ami az elmult 1,5-2 év alatt történt.Ez az ország, amit a kormány 1,5 millió szavazóval kormányoz nem érezteti velem, hogy az enyém. Mindent megpróbálnak helyettem megoldani, ami egyaltalán nem sikerül.Sőt
2012. febr. 10. 09:03
 24/38 anonim ***** válasza:
72%
Én erdélyi vagyok, és nem kértem magyar állampolgárságot. Nem akarok senki bábja lenni, akivel verheti a mellét, hogy mekkora szívességet tesz nekem azzal, hogy magyar állampolgár lehetek. Egyébként nem lennék büszke magyar állampolgárként a vezetőimre. Sőt, szégyellném őket, mint ahogy az ittenieket is (az rmdsz-t beleértve), de legalább így elég egy adag politikust szégyellni...
2012. febr. 12. 09:22
 25/38 anonim ***** válasza:
31%
Ti miért nem adóztok,miért nem fizettek járulékot magyar országnak?Ha már egyszer megkaptátok az állampolgárságot,és a szavazati jogot!Mert ez ugye így lenne igazságos !!!
2012. febr. 12. 12:52
 26/38 anonim ***** válasza:

"Ti miért nem adóztok,miért nem fizettek járulékot magyar országnak?Ha már egyszer megkaptátok az állampolgárságot,és a szavazati jogot!Mert ez ugye így lenne igazságos !!!"

És mi van a nyugdíjasokkal? Ők se fizetnek adót. És az egyetemistákkal? A cégem kiküldött egy évre Németországba, oda adózok, én sem szólhatok bele az otthoni politikába?

2012. febr. 12. 15:35
 27/38 anonim ***** válasza:
De nem is vagy német állampolgár ! Szó sem róla . Ezek elvi viták és nem személynek szólnak. De nekem is ez a véleményem. A másik pedig tartózkodjon itthon egy meghatározott ideig minden évben. Ha sántit is a példa de lakva ismeri meg az ember a másikat. Ha nem lakik itthon akkor miről beszélünk. Még nekünk is nehéz eligazodni ebbe a hazug világba nem hogy a távolból esetleg egy hazug képpel.
2012. febr. 12. 15:52
 28/38 anonim ***** válasza:
47%
Akkor neked "happy"van ha németországban dolgozol,tehát az itthoni keserves viszonyokról csak a tévéből,illetve az újságokból értesülsz.Na, de képzeld el,hogy a céged ide küldött volna....fél év,és egészen másként látnád a napot feljönni.
2012. febr. 12. 17:29
 29/38 anonim ***** válasza:

15:52

"De nem is vagy német állampolgár!"

Pont az vagyok, ezért is küldtek ki Németországba :) Mondjuk az tény, hogy sose akartam szavazni itt, de ha részt vennék a szavazáson, ha tudnám, hogy a következő kormányzati periódus alatt itt élnék.

"A másik pedig tartózkodjon itthon egy meghatározott ideig minden évben. Ha sántit is a példa de lakva ismeri meg az ember a másikat. Ha nem lakik itthon akkor miről beszélünk. Még nekünk is nehéz eligazodni ebbe a hazug világba nem hogy a távolból esetleg egy hazug képpel."

Nagy részben egyet értek veled. Amit mondani akartam az az, hogy nehéz ezt törvényileg megfogni, inkább az emberek lelkiismeretében lehet csak bízni.

És nem hiszem azt, hogy egy falun élő, csak Blikket olvasó ember sokkal jobban értesült a lényegi(!) dolgokról (gazdaság, jog, társadalom), mint mondjuk egy szlovmagyar, aki minden médiához hozzáfér (köztük leginkább az internethez).

2012. febr. 13. 11:32
 30/38 anonim ***** válasza:

"Akkor neked "happy"van ha németországban dolgozol,tehát az itthoni keserves viszonyokról csak a tévéből,illetve az újságokból értesülsz.Na, de képzeld el,hogy a céged ide küldött volna....fél év,és egészen másként látnád a napot feljönni."

Ahogy írtam, csak egy évre küldtek ki. Ráadásul csak egy hete repültem ide. És nem tervezem azt, hogy ne követném az otthoni eseményeket, vannak otthoni ismerősök, van internet, tudok újságot olvasni. Tévét otthon se néztem, akkor meg miért is lennék kevésbé tájékozott?

2012. febr. 13. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!