Jobban éltek amióta Orbánék vannak kormányon?
"Miért lennél közellenség?
Nem azzal van a baj, ha valakinek jó illetve jobban keres mint tavaly"
Ha megnézed az értékeléseket: de... ezzel mindenkinek baja van.
1,5 éve végeztem az egyetemen, 2 éve kezdtem el dolgozni, ráadásul olyan pozícióban, ami már jól adózik az egykulcsos adóval. A magasabb benzinár miatt kevesebben vannak az utakon, én bicajjal vagy BKV-val közlekedek.
Így jelenleg anyagilag jobban élek, mint 2 éve - csak bizonytalanabb környezetben. Nem tudom biztosra, hogy lesz nyugdíjam (államosítás), nem tudom, hogy lesz-e vagyonom, hogy lesznek-e jogaim (alkotmány), hogy lesz-e Magyarországon általános jólét. És ez jobban zavar, mint az a pár ezer forint többlet, amit a hó végén kapok.
Azt jelezném, hogy a 13. hozzászólóként nem vagyok azonos azzal a 73%-ossal, aki korábban is kommentelt már.
A
"1,5 éve végeztem az egyetemen, 2 éve kezdtem el dolgozni, ráadásul olyan pozícióban, ami már jól adózik az egykulcsos adóval. A magasabb benzinár miatt kevesebben vannak az utakon, én bicajjal vagy BKV-val közlekedek.
Így jelenleg anyagilag jobban élek, mint 2 éve - csak bizonytalanabb környezetben. Nem tudom biztosra, hogy lesz nyugdíjam (államosítás), nem tudom, hogy lesz-e vagyonom, hogy lesznek-e jogaim (alkotmány), hogy lesz-e Magyarországon általános jólét. És ez jobban zavar, mint az a pár ezer forint többlet, amit a hó végén kapok."
Korrekt válasz.
Nos, kb. ugyanaz van, amióta az eszemet tudom. Én magam semmit nem érzek az egészből, csak a sok politikai mocskot hallom ami a médiából ömlik, és a közvetlen környezetem ahogy szitkozódik.
Az elmúlt két évben kerültem gimiből a műszaki egyetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!