Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Jobban éltek amióta Orbánék...

Jobban éltek amióta Orbánék vannak kormányon?

Figyelt kérdés
Soroljátok fel mik azok az intézkedések amik javították az életeteket. Jobban vagy rosszabbul éltek mint 2 éve?
2012. febr. 7. 08:56
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

"Miért lennél közellenség?

Nem azzal van a baj, ha valakinek jó illetve jobban keres mint tavaly"

Ha megnézed az értékeléseket: de... ezzel mindenkinek baja van.

2012. febr. 7. 12:44
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

1,5 éve végeztem az egyetemen, 2 éve kezdtem el dolgozni, ráadásul olyan pozícióban, ami már jól adózik az egykulcsos adóval. A magasabb benzinár miatt kevesebben vannak az utakon, én bicajjal vagy BKV-val közlekedek.

Így jelenleg anyagilag jobban élek, mint 2 éve - csak bizonytalanabb környezetben. Nem tudom biztosra, hogy lesz nyugdíjam (államosítás), nem tudom, hogy lesz-e vagyonom, hogy lesznek-e jogaim (alkotmány), hogy lesz-e Magyarországon általános jólét. És ez jobban zavar, mint az a pár ezer forint többlet, amit a hó végén kapok.

2012. febr. 7. 12:49
 13/38 anonim ***** válasza:

Azt jelezném, hogy a 13. hozzászólóként nem vagyok azonos azzal a 73%-ossal, aki korábban is kommentelt már.

A

2012. febr. 7. 12:50
 14/38 A kérdező kommentje:

"1,5 éve végeztem az egyetemen, 2 éve kezdtem el dolgozni, ráadásul olyan pozícióban, ami már jól adózik az egykulcsos adóval. A magasabb benzinár miatt kevesebben vannak az utakon, én bicajjal vagy BKV-val közlekedek.

Így jelenleg anyagilag jobban élek, mint 2 éve - csak bizonytalanabb környezetben. Nem tudom biztosra, hogy lesz nyugdíjam (államosítás), nem tudom, hogy lesz-e vagyonom, hogy lesznek-e jogaim (alkotmány), hogy lesz-e Magyarországon általános jólét. És ez jobban zavar, mint az a pár ezer forint többlet, amit a hó végén kapok."

Korrekt válasz.

2012. febr. 7. 13:07
 15/38 anonim válasza:
15%
én tiszta szívemből kívánom hogy robbantsák rá a parlamentet mindre. de az audik kulcsait előbb hagyják a kesztyűtartóban.
2012. febr. 7. 15:08
 16/38 anonim ***** válasza:
73%
Nyugodtan le lehet pontoni, de azért válaszoltam azt, hogy válts témát, mert az eliten kivül a hülye is tudja, hogy az elmult évhez képest mindenkinek romlott az életszínvonala. Persze kivétel az, aki egy kis mellékessel meg tudja segiteni a család kasszát.
2012. febr. 7. 15:58
 17/38 anonim ***** válasza:
79%
Én jobban élek, de nem a Fidesz miatt, hanem magam miatt.
2012. febr. 7. 16:30
 18/38 anonim ***** válasza:
23%
Nyilvánvaló, hogy élvezed a 16 %-os adó előnyeit, amit mi nem. Hát akkor én is megcsókolnám a feszített Jézuska lábát.
2012. febr. 7. 17:12
 19/38 anonim ***** válasza:
77%
Jobban élniiiii??? Ez a másfél év alatt,csak a nyomort,az elkeseredést,a pénztelenséget,az állástalanságot,a megaláztatottságot,a megvonásokat,a kilátástalanságot lehet mindenhol tapasztalni.Napról napra csúszunk le.Köszönjük meg orbánia királynőjének, "Viktóriának":((((
2012. febr. 8. 01:09
 20/38 anonim ***** válasza:
68%

Nos, kb. ugyanaz van, amióta az eszemet tudom. Én magam semmit nem érzek az egészből, csak a sok politikai mocskot hallom ami a médiából ömlik, és a közvetlen környezetem ahogy szitkozódik.

Az elmúlt két évben kerültem gimiből a műszaki egyetemre.

2012. febr. 9. 02:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!