Szélsőbal, szélsőjobb egykutya. Mégis miért a jobb oldalra haragszanak többen?
A nacionalizmus és az internacionalizmus az ok.
A globális pénzuralmi elit. a nacionalizmust tűzzel vassal írtja, míg az internacionalizmus a hátszele!
A pénz beszél, és pénzel csak idő kérdése a valótlan formálása,a pént meg a szélsőbal oldalán van.
Kérdező!
Igazad van, egyaránt el kellene ítélni, mert ez a kettős mérce torzít és igazságtalan.
a szélsőbal meg multiellenes, munkáspárti, állami tulajdon párti stb. Valaminek a szélén állni mindig rossz lehet, onnan ugyanis általában nem látni az egészet soha.
NA ezen jot röhögtem:D A multiutálat leginkább jobbról jön vagy jöhet.Ki is utálják? JA igen a kis és közép vállalkozok :D Őket meg nehezen lehet szélsőbalra tolni.
"Nem értem, hogy miért van az szerte a nagyvilágban, hogy némely szélsőbalos ember nyíltan és büszkén vállalja hovatartozását, senki egy rossz szót sem szól érte, de ha valaki szélsőjobboldali nézeteket vall, azt azonnal felháborodás követi."
Azért, mert nem így van. Nekem több ismerősi körben is az volt a tapasztalat, hogy a még alapvetően normális beállítottságú emberek is, a szélsőjobbos mentalitást vagy az akár egyértelműen kinyilakoztatott szélsőjobbos szimpátiát elfogadják, míg egy mérsékelt(!) baloldali embert nevetségesnek, vállalhatatlannak tartanak, még ha nem is nagyon politizál, vagy csak halkan. A megnyilatkozások is rendre olyanok szoktak lenni ezekben a társaságokban, hogy baromira nem érdekli a megnyilatkozókat, mennyire nyomják el a másikat, az mennyire érzi sértve magát, tök természetesen beszélnek, úgy, mintha a baloldaliság egy hulladék lenne, és ezt mindenki tudja, teljesen magától értetődő stb. Észre se veszik, mennyire rombolják le egy másik ember önbizalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!