Melyik pártnak vannak hasonló nézetei?
Figyelt kérdés
Ellenzem a cigányságot, az egykulcsos adózást, az egyházat, a tekintélyelvet, magyar területek árusítását, a magyar termékek kiszorítását a piacról.
Fontosnak tartom a megfelelő súlyosságú büntetés (akár halálbüntetés) kiszabását.
Nem ítélem el a homoszexuálisakat, de az illegális dorogkkal élőket igen.
Véleményem szerint, az utcákat sokkal biztonságosabbá tehetnénk, és kellene is tennünk a Jobbik javaslata szerinti csendőrség visszaállításával.
A pártok terveit, javaslatait általában nem olvasom el, így nem nagyon vagyok képben. Melyik párt állhat a legközelebb hozzám?
Remélem, lesz aki segít.
2012. jan. 19. 22:36
11/13 anonim válasza:
Kérdező: Először is, még mindig nem írtad le hogy mi bajod a cigánysággal. Másodszor pedig elég nagy hülyeség hogy a törvényt helyezed az igazság elé. Ha a konzervatívok befolyása csökkenne, és az embereket nem hülyítették be volna a korrupt fűellenes kampányok, akkor már szinte mindenhol legális lenne a fű. Mellesleg, mint már mondtam, nem vagyok vallásos, de az egyházakat nem tartom hülyeségnek. Sok közhasznú munkát végeznek.
12/13 anonim válasza:
"Ellenzem a cigányságot"
Hogy lehet ellenezni a cigányságot?? Max utálni.
Nem csak fasiszta vagy hanem hülye is grat.
13/13 anonim válasza:
Jobbik. Amúgy a cigányságban nemtudom mit ellenzel, a bűnöző cigányok már más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!