Így menthető meg Magyarország jövője! De hogy is?
Figyelt kérdés
Ötleteket szeretnék hallani tőletek hogy pontosan milyen lépésekkel hoznátok rendbe Magyarországot.
(hátha merítenek belőle egy két jó ötletet a vezetőink.)
2012. jan. 16. 19:43
31/32 anonim válasza:
Elősző vagyok, és még hozzátenném:
-Abortusztilalom
32/32 anonim válasza:
Én jobban támogatnám a családokat nem csak anyagi hanem kulturális értelemben is. Na meg persze az ifjúságot mert bennük van a magyar nemzet jövője. Oda kéne figyelni az iskolákban ki, miben tehetséges és ez alapján segítenék a fiataloknak a pályaorientációban, szerintem kevesebb kényszerülnének pályaelhagyásra/pályamódosításra mert alapból a többség olyan területre kerülne amihez megvan a tehetsége, ezzel mind az oktatási rendszer mind a gazdaság jobban járna. Na meg rendbe kéne végre tenni a magyar egészségügyet elsősorban a betegségek megelőzésére koncentrálva az egészséges életmód állami/oktatási szintű propagálásával, terjesztésével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!