Schmitt Pál nem fél kiállni az emberek elé?
"A héten egyébként még kemény napok várnak a köztársasági elnökre, hiszen folytatja az országjárást, és Egerben a hírek szerint kisebb tüntetést szerveznek ellene, szombaton pedig már a fővárosba szervez diplomafosztást az államfő kisdoktori dolgozata körül kialakult botrány miatt a Magyar Köztársaság barátai nevű Facebook-csoport." (fn24)
Hát én nem szívesen lennék a helyében....
Ez most jó buli!
Minden dipire meg dolgozatra rá lehet fogni mind ezt.
Azok tüntetnek akik még csak nyalogatják az életet.
Én attól félnék a helyében, hogy teljesen hiteltelen lettem.
Láttam a tv-ben, hogy próbálja tartani magát, de nagyon kellemetlen volt a "nyilvánosság". Nem szólalhat meg, mert mit is tudna mondani?! Ilyenkor mindig igaz a közmondás, ami a hazug emberről, meg a sánta kutyáról szól. Nem lennék a helyében.
"Minden dipire meg dolgozatra rá lehet fogni mind ezt. "
Ebbol latszik, hogy nem jartal soha "dipi" kozeleben sem! Kerdezd meg a peticiot alairoktol, hogy odaadnak-e neked ellenorzesre a dolgozatukat! Siman! Vigyed, es mutasd meg, hogy hol loptunk belole! Szeretned, el tudom neked kuldeni a phd ertekezesemet, ha megmutatod, hogy mely sorokat "emeltem" at BARHONNAN, akkor visszaadom a fokozatomat.
De kulonben is, nem tudom, hogy mit lehet varni egy olyan embertol, aki olimpikon letere kepes volt alairni a 84es olimpiai bojkottot. Es ne jojjon senki azzal, hogy nem rajta mult. Mit tett, hogy megakadalyozza? Ha lett volna gerince, akkor azt mondja, hogy ezt nem irom ala, en nem fogom a sporttarsaimnak bejeleteni, hogy evekig hiaba keszultek.... de neki fontosabb volt a sajat karriere, mint az osszes magyar sportolo karriere osszesen. Nagy ember mondhatom,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!