Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Jobbik ugye visszahívja...

A Jobbik ugye visszahívja képviselőit az EP-ből? A tegnapi zászlóégetés után ez lenne a minimum.

Figyelt kérdés
Ha nem akarnak az EU tagjai lenni, akkor ne fogadják el a havi, fejenként 2,5 milliós fizetést az EP-ben, hanem jöjjenek haza. Vagy a zászlóégetés csak egy show volt a kopasz, bakancsos fanoknak, ami után elégedetten felültek a repülőre, és business class-on visszarepültek Strasbourgba?
2012. jan. 15. 17:27
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

"Meg amugy is Covi, most oszinten. Minden kerdes, ami a Jobbikot vedi torolve lesz."

Ha ennyire nem vagytok képesek kulturált kérdéseket feltenni, és azokra civilizált ember módjára válaszolni, nem is csodálkozom.

2012. jan. 15. 18:09
 12/26 anonim ***** válasza:
28%

""Ha a Jobbik úgy fogja fel, hogy bomlasztani van az EP-ben, és voltaképpen harcol az ellen az intézmény ellen, aminek a székein ül, akkor hogy néz ki, hogy elfogadja tőle a pénzt?

A Jobbik nem az intézmény ellen harcol, hanem azzal szemben hogy a végtelenségig kihasználnak.

""Intézmény??"

Ez is érdekes, hiszen ahoz ami a célja az Eu nak, semmiylen intézmény nem szükséges, csak államközi egyezmények.

"Ha egy rendőr úgymond harcol a maffia ellen, de közben építi a házát a keresztapáktól kapott pénzből, akkor hogyan tud a tükörbe nézni?

Az Eus képviselők a mi befizetéseinkből kapják a fizut, ahogy a rendór is az állampolgárok adójából, azok a rendőrök akik beépűlve nagy veszélynek vannak kitéve.

""Ha már fel kell vennie a fizetését, miért nem adja oda valamelyik alapítványnak?

Miért is adná?

Dolgozik érte.

""Nem érzed, hogy a Jobbik vezetői bort isznak és vizet prédikálnak?

Egy cseppet sem.

Ugyanis ha lenne egy kis mertsz a magyar politikusokban és nem lenne ekkora érdekkötöttség, már rég elmondták volna az embereknek hogy, igen 2004 óta halmozzuk az adósságainkat és romlanak a mutatóink.

Ez világosan látszik ebből,"alul" csak ugye dlgoznak az érdekek.

[link]

2012. jan. 15. 18:10
 13/26 anonim ***** válasza:
53%

covenant

Ennyi erővel Gyurcsány anno miért nem mondott le, miután az őszödi beszéd nyilvánosságra került? Miért vette fel még több mint 2 évig a másfél milliós miniszterelnöki fizetését? Ha Gyurcsányban lett volna egy kicsi kis gerinc, akkor már másnap lemondott volna!

2012. jan. 15. 18:24
 14/26 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező:

"Csak nektek, jobbikosoknak szabad teleírni a netet uszító, zsidózó, gyűlölködő kérdésekkel? Ha valakinek ez szemet szúr, és leírja a véleményét, az máris provokátor és bérkommentelő?"

- Hol is volt itt zsidózás - a fenti hozzászólásodon kívül? Ja, neked lehet, értem.

- Hol is volt itt uszító kérdés? Ja, hogy kérdésed az, de neked lehet. Értem.

- Hol is volt itt gyűlöletkeltő megnyilvánulás? Ja, hogy a kérdésedben és a hozzászólásaidban? Neked lehet, értem.

És ha valakiknek szemet szúr a bértollnok provokációja, akkor azok egyből nácikok, rasszistákok, meg fasisztákok. Értem én, hiszen ez a liberalizmus: Másoknak akkor lehet véleménye, ha megegyezik a tiétekkel. Gratulálok, szép, míves szakmát választottál...

... mi meg fizethetjük az adófizetők pénzéből.

2012. jan. 15. 18:27
 15/26 A kérdező kommentje:
Ha a kérdésre nem tudtok értelmes, személyeskedés nélküli választ adni, akkor feleslegesen fecsérelitek az időtöket. A tereléssel, a meragyurcsánnyal, és a köpködéssel csak magatokat égetitek.
2012. jan. 15. 18:33
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Most minden viccet félretéve. 2007 óta foglalkoztat a kérdés, miután tőlem is megkérdezték néhányszor:

Az emberek tényleg elhiszik, hogy léteznek bértollnokok?

Ugyanis volt nem egy, nem is kettő válaszoló, akinek hiába magyaráztam, hogy nem vagyok az, ő szentül meg volt győződve, hogy én azért pénzt kapok.

Vagy csak az egész valamilyen szarkazmus, amit én nem vettem észre?

2012. jan. 15. 18:35
 17/26 A kérdező kommentje:

"Ugyanis volt nem egy, nem is kettő válaszoló, akinek hiába magyaráztam, hogy nem vagyok az, ő szentül meg volt győződve, hogy én azért pénzt kapok."

Mindenki magából indul ki ;)

[link]

2012. jan. 15. 18:46
 18/26 anonim ***** válasza:

Basszus, így már minden világos :D Furcsa is volt anno, hogy milyen gyorsan megjelentek a jobbikos kommentek a neten. Akkor még nem gyk-n néztem, hanem youtube-on.

"pártot negatívan bemutató felvétellel találkoznak, higgadt érveléssel mutassák be"- ebből a "higgadt" sajnos nem sikerült nekik :(

2012. jan. 15. 18:51
 19/26 anonim ***** válasza:

""A kérdező kommentje:

Ha a kérdésre nem tudtok értelmes, személyeskedés nélküli választ adni, akkor feleslegesen fecsérelitek az időtöket. A tereléssel, a meragyurcsánnyal, és a köpködéssel csak magatokat égetitek.

Nem akarlak megbántani, de te elszoktad olvasni a kérdéseid és a válaszaid?

Mert olyan szinten vagy Jobbikfób hogy az süt.

De ez is a te dolgod lenne, viszont sok sok dolgot elhalgatsz miközben pontosan tudod hogy az éremnek legalább kétoldala van, sőt sokszor több is.

Nézd, nekem is vannak nézeteim de a másik oldal értékeinek az elhalgatása, gyalázása, bántaná az igazságérzetemet.

"Furcsa, hogy a hozzád hasonlóak valják magukat liberálisnak, és bélyegeznek meg pld engem!"

2012. jan. 15. 18:54
 20/26 anonim ***** válasza:
82%
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy a Jobbik milyen alternatívát tud nyújtani, ha kilépünk az EU-ból, mert odáig ok, hogy zászlót éget, de semmit nem mond arról, mi lesz, ha kilépünk. A mai gazdasági helyzetünkben nem tudunk ipart kiépíteni és piacokat szerezni. De ha ti tudjátok a választ, kérlek osszátok meg velünk "EU fanokkal".
2012. jan. 15. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!