A Jobbik ugye visszahívja képviselőit az EP-ből? A tegnapi zászlóégetés után ez lenne a minimum.
"Meg amugy is Covi, most oszinten. Minden kerdes, ami a Jobbikot vedi torolve lesz."
Ha ennyire nem vagytok képesek kulturált kérdéseket feltenni, és azokra civilizált ember módjára válaszolni, nem is csodálkozom.
""Ha a Jobbik úgy fogja fel, hogy bomlasztani van az EP-ben, és voltaképpen harcol az ellen az intézmény ellen, aminek a székein ül, akkor hogy néz ki, hogy elfogadja tőle a pénzt?
A Jobbik nem az intézmény ellen harcol, hanem azzal szemben hogy a végtelenségig kihasználnak.
""Intézmény??"
Ez is érdekes, hiszen ahoz ami a célja az Eu nak, semmiylen intézmény nem szükséges, csak államközi egyezmények.
"Ha egy rendőr úgymond harcol a maffia ellen, de közben építi a házát a keresztapáktól kapott pénzből, akkor hogyan tud a tükörbe nézni?
Az Eus képviselők a mi befizetéseinkből kapják a fizut, ahogy a rendór is az állampolgárok adójából, azok a rendőrök akik beépűlve nagy veszélynek vannak kitéve.
""Ha már fel kell vennie a fizetését, miért nem adja oda valamelyik alapítványnak?
Miért is adná?
Dolgozik érte.
""Nem érzed, hogy a Jobbik vezetői bort isznak és vizet prédikálnak?
Egy cseppet sem.
Ugyanis ha lenne egy kis mertsz a magyar politikusokban és nem lenne ekkora érdekkötöttség, már rég elmondták volna az embereknek hogy, igen 2004 óta halmozzuk az adósságainkat és romlanak a mutatóink.
Ez világosan látszik ebből,"alul" csak ugye dlgoznak az érdekek.
covenant
Ennyi erővel Gyurcsány anno miért nem mondott le, miután az őszödi beszéd nyilvánosságra került? Miért vette fel még több mint 2 évig a másfél milliós miniszterelnöki fizetését? Ha Gyurcsányban lett volna egy kicsi kis gerinc, akkor már másnap lemondott volna!
Kérdező:
"Csak nektek, jobbikosoknak szabad teleírni a netet uszító, zsidózó, gyűlölködő kérdésekkel? Ha valakinek ez szemet szúr, és leírja a véleményét, az máris provokátor és bérkommentelő?"
- Hol is volt itt zsidózás - a fenti hozzászólásodon kívül? Ja, neked lehet, értem.
- Hol is volt itt uszító kérdés? Ja, hogy kérdésed az, de neked lehet. Értem.
- Hol is volt itt gyűlöletkeltő megnyilvánulás? Ja, hogy a kérdésedben és a hozzászólásaidban? Neked lehet, értem.
És ha valakiknek szemet szúr a bértollnok provokációja, akkor azok egyből nácikok, rasszistákok, meg fasisztákok. Értem én, hiszen ez a liberalizmus: Másoknak akkor lehet véleménye, ha megegyezik a tiétekkel. Gratulálok, szép, míves szakmát választottál...
... mi meg fizethetjük az adófizetők pénzéből.
Most minden viccet félretéve. 2007 óta foglalkoztat a kérdés, miután tőlem is megkérdezték néhányszor:
Az emberek tényleg elhiszik, hogy léteznek bértollnokok?
Ugyanis volt nem egy, nem is kettő válaszoló, akinek hiába magyaráztam, hogy nem vagyok az, ő szentül meg volt győződve, hogy én azért pénzt kapok.
Vagy csak az egész valamilyen szarkazmus, amit én nem vettem észre?
"Ugyanis volt nem egy, nem is kettő válaszoló, akinek hiába magyaráztam, hogy nem vagyok az, ő szentül meg volt győződve, hogy én azért pénzt kapok."
Mindenki magából indul ki ;)
Basszus, így már minden világos :D Furcsa is volt anno, hogy milyen gyorsan megjelentek a jobbikos kommentek a neten. Akkor még nem gyk-n néztem, hanem youtube-on.
"pártot negatívan bemutató felvétellel találkoznak, higgadt érveléssel mutassák be"- ebből a "higgadt" sajnos nem sikerült nekik :(
""A kérdező kommentje:
Ha a kérdésre nem tudtok értelmes, személyeskedés nélküli választ adni, akkor feleslegesen fecsérelitek az időtöket. A tereléssel, a meragyurcsánnyal, és a köpködéssel csak magatokat égetitek.
Nem akarlak megbántani, de te elszoktad olvasni a kérdéseid és a válaszaid?
Mert olyan szinten vagy Jobbikfób hogy az süt.
De ez is a te dolgod lenne, viszont sok sok dolgot elhalgatsz miközben pontosan tudod hogy az éremnek legalább kétoldala van, sőt sokszor több is.
Nézd, nekem is vannak nézeteim de a másik oldal értékeinek az elhalgatása, gyalázása, bántaná az igazságérzetemet.
"Furcsa, hogy a hozzád hasonlóak valják magukat liberálisnak, és bélyegeznek meg pld engem!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!