Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményetek Selmeczi...

Mi a véleményetek Selmeczi Gabriella szövegeléséről?

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 14:54
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
KEDVES 20/20 írd már meg légy szíves hogy mikor és hol lopott. Lehet, hogy kimaradtam valamiből. Én arra viszont nagyon jól emlékszem ,hogy Gyurcsánynak a fia még apja uralkodása alatt KARÁCSONY KÖRNYÉKÉN EGY DRÁGA CSOKIT LOPOTT, AMIT A PÉNZTÁRIG MEG IS EVETT. A kamera és a csokipapír a zsebében buktatta le. Az anyja ment kiváltani. Elég nagy botrányt okozott. Kérlek írd meg! köszi.
2012. jan. 16. 08:43
 22/37 anonim ***** válasza:
21/21 nem gondolod azt, hogy az megélhetési bűnözés volt ?
2012. jan. 16. 08:51
 23/37 anonim ***** válasza:
idióta pösze liba
2012. jan. 16. 20:56
 24/37 anonim ***** válasza:

Azért más, ha egy gyerek lop, és más ha egy felnőtt. Mondj egy olyan gyereket, aki soha semmit nem lopott közértben, vagy bárhol máshol? Te is voltál gyerek, és ennek semmi köze a család anyagi helyzetéhez.

A Selmeczi meg kiflit lopott, vagyis evett meg a pénztárig, és amikor a biztonsági őr elkapta, még neki álllt feljebb és volt pofája a mentelmi jogára hivatkozni, és a biztonsági őr, aki rendesen végezte a munkáját, szívott.

Ebből is nagy botrány volt, de nem a magyarnemzetben és a hírtévén! pff.

2012. jan. 17. 22:03
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

ÉN NEM VÉDEM MEG A GYURCSÁNY FIÁT!!!!!!!!!!

De ne, hogy már összehasonlítsunk a S.-Gabriellával?

Különben is, a s.-i Gabriella mit csinálhatott serdülő korában?

Ha ilyen parlamenti képviselő létére NEM NŐTT BE fejelágya(hogy van pofája a zemberek szemébe nézni? Az ő helyében már elhagytam volna az országot!

Valljuk be őszintén, hogy mi is voltunk fiatalok!

És ne a másik szemébe keressük a szálkát, közben, meg a magunkéban a GERENDÁT nem vesszük észre, NNNAAA MEG A FIDESZNYIKÉBEN!

De felnőtt korunkra, még akkor sem tennék ilyet, ha éhen döglenék!

Igaz ő nagyképűségből tette, mert őneki mindent szabad!!!!

2012. jan. 18. 09:14
 26/37 anonim ***** válasza:

Teljesen igaz, neki sem és senkinek sem szabad!

Sajnos én cukros vagyok és ezért bármikor rám jöhet egy rosszullét. Mindig van nálam kockacukor, de van hogy a kocsiban marad bevásárláskor. Ilyen esetben én is elrágok egy fél kiflit, de legalább a végét meghagyom, hogy a kasszánál el tudjak számolni vele. Ezt valószínű, hogy tudják az üzletekben is, mert soha problémám ebből több évtized alatt sem volt. Tehát tisztességgel minden megoldható. Nem létezik hogy talán Selmeczi is cukorbeteg? Mentelmi jogra hÍvazkozni akkor sem megengedhető! V...X

2012. jan. 18. 09:26
 27/37 anonim ***** válasza:
Látszik,hogy beteg ! De az egész vezérkarra jellemző.
2012. jan. 18. 10:10
 28/37 A kérdező kommentje:
Szerintem a Gabriella morális szintje egy átlag óvodás nívója körül mozog.Ez abban nyilvánul meg,hogy neki mindent szabad lopni ,füllenteni, elfogadni,megcibálni mások haját, meséket hallgatni és mondani stb...mert Ő a kis aranyos a papi és mami kedvence.Aki meg ellent mond neki,az a csúnya bácsi vagy a csúnya néni.
2012. jan. 18. 10:22
 29/37 anonim ***** válasza:
A fideszéknél a szerep ki van osztva. Semmit nem csinálhat és mondhat azt amit akar. Szigorú pártfegyelem van. Azt szabad csinálni, amit a vezér mond. Ez náluk a DEMOKÁR.
2012. jan. 18. 12:29
 30/37 anonim ***** válasza:

Mi az , hogy a Fidesznél szigorú pártfegyelem van!

Mondjatok egy olyan pártot ahol nincs! Láthatjátok az MSZP-ben ha valaki nem gazsulál az új vezetésnek, takarodhat új pártot alapítani.Rákosiéknál és Kádárnál egyszerűen felakasztották az illetőt,(Rajk L. PL)vagy véletlen baleset érte. Pl. siófoki vízbe fulladás, vagy a diósgyöri véletlen kohóba zuhanás stb. Nem vagyok fidesz tag, de miről is beszélünk? V...X

2012. jan. 19. 08:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!