Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményetek Selmeczi...

Mi a véleményetek Selmeczi Gabriella szövegeléséről?

Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 14:54
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
77%
10/10 vagyok és annyit az előzőhöz a végére, hogy ....tehát nagyon orbános csak rosszul adta elő.
2012. jan. 12. 13:47
 12/37 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagyok tökéletes, de annyi eszem van, hogy nem lökök be v.mi blődli szöveget a témáról (másnapos bankárok), amiről kérdeznek. Ehhez csak józan ész kell.
2012. jan. 12. 18:27
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon felelőtlenül nyilatkozik, ráadásul kinyílik az ember zsebében a bicska, amikor hantázik. Amikor a nyugdíj megvédéséről beszélt nagyon felbszta az agyamat, a szilveszteri partyból visszatérő spekulánsok szövege pedig nem éppen megfontoltságra utal. Egyébként én néha azt hiszem, hogy komolyan veszi amit mond. Múltkor láttam az egyenes beszédben és olyan volt amikor a pártjáról nyilatkozott, mintha a kedvenc fiúcsapatát védené , hogy ők nem is playbackeltek sosesem nem. Konkrétan azt próbálta elmagyarázni, hogy a politikai döntéseknek legyen az akár gazdaságot vagy a közjogi rendszert érintő kérdés, nincs köze az árfolyam ingadozáshoz, és az elemzők se tudják miért ugrál a forint árfolyama. Mindezt olyan őszinte és bárgyú tekintettel tette, hogy majdnem megsajnáltam.
2012. jan. 13. 01:24
 14/37 anonim ***** válasza:
18%
13/13 NAK. Képzeld el mekkora világra szóló botrány lenne abból ha Selmeci elmondaná amit igen is tud. Elmondaná, hogy a világbank bosszúja ez a műkáosz az euróval a bankok megadóztatása miatt, amit minden normális ember helyesnek tart. Te is , én is mint vállalkozó minden forintom után adózok, a bankok pedig milliárdos nyereségükből egy fillért se fizettek soha egyetlen országnak sem. Ezzel álljon ki a Selmeci.? Mi a fenének adott interjut csak azt nem értem?V...X
2012. jan. 13. 09:38
 15/37 anonim ***** válasza:
2012. jan. 13. 12:58
 16/37 anonim ***** válasza:
59%

Nem csípem, de néha az az érzésem, hogy elhiszi, amit mond. Jó médium lenne belőle :))))

Viszont úgy hallottam, egyike volt azon néhány politikusnak, akik adakoztak a válságalapba vagy mibe.

2012. jan. 13. 21:14
 17/37 anonim ***** válasza:
15%
Inkább ő szövegeljen, mint a Lendvai Ildikó....
2012. jan. 14. 04:41
 18/37 anonim ***** válasza:
22%
17/17 Nagyon igazad van. V..x
2012. jan. 14. 09:44
 19/37 anonim válasza:
88%
Ő a Nyugdíjvédelmi Biztos.Mit is védett meg?A magánnyugdíjat?a rokkant nyugdíjat?a szolgálati nyugdíjat?Ja és a magánnyugdíjat ők is támogatták,megszavazták.Ha olyan rossz volt,akkor az első Orbán kormány miért nem szüntette meg?Akkor még nem volt rossz??
2012. jan. 14. 09:56
 20/37 anonim ***** válasza:

Rohadt lopós, aki milliókat keres, és még ráadásul a közértbe is lop!

Én a helyében elbújnák, és nem mernék még TV-ben sem nyilatkozni.

Igaz az a közmondás:aki hazudik az lop is, és már teljesítette a 3-csapás törvényét, miért nem csukják be?

Jaaa? mert a fidesznyik az kivétel!

2012. jan. 15. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!