Mekkora esély van a választásokon az MSZP vagy a FIDESZ győzelmére? Helyettük kik az esélyesek?
Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 13:53
11/31 anonim válasza:
Ha most lenne a választás, a FIDESZ nyerne. Talán nem 2/3-al, de simán.
Sajnos az van, hogy az MSZP 2002-2010 között igencsak magasra tette az elkúrtuk lécet, ennek übereléséhez a FIDESZ még nem nőtt fel, de rajta van, az látszik. :)
Az LMP komolytalan, a JOBBIK túl véresszájú (vagy talán csak nagyszájú?)
12/31 Valaki0702 válasza:
Jobbik 35%
Fidesz 30%
Mszp 15%
Lmp 10%
MDF 9%
Szdsz és egyéb 1%
13/31 anonim válasza:
ma 16:59
Ez nem csak politika, és elég vak vagy ha nem látod mi folyik az országban, és a világban.
14/31 anonim válasza:
Egyelőre örüljünk ha 2014-ig nem lesz államcsőd!! Akkor aztán mindegy ki nyert volna.... Ha így folytatja az ország, akkor kimenekül az összes ember mielőtt Viktorka felhúzza a vasfüggönyt, kisajtol mindent, majd beint és (mint az magától is megtörténne) beindítja az államcsődöt. Esküszöm az, hogy nem akar az IMF-fel tárgyalni, röhejes és mégis félelmetes, olyan mintha tényleg csődöt akarna.
15/31 anonim válasza:
Büszke 93 látom én látod, de te nem látod, mert leszűkitetted a moslékosdézsát csak az mszp-re .
16/31 anonim válasza:
ma 19:40
Te most miről beszélsz?
17/31 anonim válasza:
A fidesznél minden pártkormányképesebb lenne. (kivéve a jobbikot) Az eddigi kormányzásuk alatt több kárt okoztak, mint az mszp 8 év alatt.(Most nincs kedvem fölsorolni, hogy miért, de ha nem hiszitek el, felsorolhatom a két párt ,,bűnlajstromát") Én most leginkább az LMP-t látnám az ország élén a jelenlegi pártok közül. (bár azt se szívesen) Én azt tanácsolom, hogy aki undorodik a magyar politikától, az is menjen majd el szavazni '14-ben, mert nem mindegy hogy a legnagyobb, vagy a legkisebb rossz van-e kormányon. (fidesz fanok: Nyugodtan lepontozhattok és nyomhatjátok a nyálfröcsögős ,,ballib, hazaáruló, komcsi" szöveget, de nem nagyon fog érdekelni, mert tudom hogy ezek közül a jelzők közül max a liberális illik rám, de az is csak részben.
18/31 anonim válasza:
Egyetlen reális megoldás a Jobbik.
19/31 anonim válasza:
ma 11:22
Ja, csak a sok birka nem veszi észre hogy nem nácik ahogy a mocskos média beállítja, hanem csak racionálisan gondolkodnak. Sajnos ebben az országban szélsőséges, ami észszerűen.
20/31 anonim válasza:
buszke93: nincs teljesen igazad, egyre több ember veszi észre hogy az egyetlen vállalható út a Jobbik. Mindig is lesz persze egy hangos kisebbség, de az értelmesebbek egyre többen belátják ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!