Ha holnap lenne választás, melyik pártra szavaznátok?
18:21
"Nekem a Fidesz kormány óta kezd egyenesbe jönni a helyzetem. "
Ha a helyzeted javult, azért nyilván te is tettél valamit.
Míg az örök elégedetlenek általában azok, akik nem tesznek semmit a helyzetük javulásáért, csak várják a segélyt.
# 28/32
Hol élsz? Mennyi a fizetésed? Ennyi.
Én debrecenben, ahol a munkanélküliség csak nőtt. Nekem van munkám, egy nagy cégnél vagyok teszter. És megsugom neked, az amúgysem fényes fizetésemből mióta fidesz van majdnem 10ezerrel kevesebbet kapok. Képzett vagyok, mégis szopok, az én hibám? Vagy kijé, ha nem a kormányé? A vak itt kérlek te vagy. Lehet a rózsadombon mindenkinek jó, de vannak más helyek is.
Nem hiszem el, hogy ezek után még vannak fidesz szavazók! Ediig mindent megtettek amit ígértek ugye? Egyre ,,jobbak" a megélhetési körülmények, nagyon király minden legalábbis orbánéknak bisztos. Szóval ha továbbra is szeretnétek, hogy ők húzzák ki a pénzt belőlünk akkor csak tessék.
Ja és a kérdésre: Jobbik.
A Jobbikra biztosan nem, de az összes többire sem! :((
Maradok a saját pártomon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!