Ha holnap lenne választás, melyik pártra szavaznátok?
Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 16:58
21/41 anonim válasza:
21:48
valóbanki kérdezte a véleményedet?:D
csak azt kellett megírni h TE kire szavaznál
senki se kért kommentárt
22/41 anonim válasza:
De ha tényleg nincs senki, akire szavaznék??? Na jó, van egy kivétel: ha a Jobbik állna nyerésre, azt - szerintem - - mindenképp meg kellene akadályozni, úgyhogy ebben az esetben szavaznék, találomra választanék egyet a kis pártok közül (pl. Kétfarkú Kutyapárt v. hasonló). Csak hogy rosszabb legyen a Jobbik aránya.
24/41 anonim válasza:
országosan nem tudom
de önkormányzatin MSZP
25/41 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi a bajotok a jobbikkal?Igen,lehet cigányoznak,zsidóznak,stb.De pl ha itt élnél ahol én,és a gyereked tanárát megvernék,és nem mernél sötétedés után kimenni az utcára,sőt lassan már nappal sem,gazdálkodunk és állandó a lopás,meg ha feljelentesz megöllek a családoddal szöveg,akkor rájönnétek milyen velük élne.
2011. dec. 15. 14:26
26/41 anonim válasza:
Te ilyen helyen élsz > rájuk szavazol. Én más helyen élek > nem szavazok rájuk. Ennyi. Nem várhatod el, hogy rájuk szavazzak csak azért, mert neked problémád van a cigányokkal.
27/41 A kérdező kommentje:
Persze,ezt nagyon jól írtad,nem is várom én el,csak majd 10 év múlva országosan is ez lesz a helyzet mint itt.
2011. dec. 15. 15:03
29/41 anonim válasza:
Azok akik nem tudják kire szavazzanak,meg senkire, meg két farkú kutya stb. azoknak valóban mindegy, hogy melyik párt van kormányon, csak szidni tudják.Nekem a Fidesz kormány óta kezd egyenesbe jönni a helyzetem. A környezetemben élők is ezt mondják. Nem tudom vak itt mindenki, vagy jobban esik mindig a kormányon lévőket bántani. Én amit vártam, azt kaptam, s mint eddig is mindig, ezután is rájuk fogok szavazni.Lehet, hogy nekem is kellett tennem valamit, nem csak másokat pocskondiázni. Úgy tudom egyébként, a felmérések szerint, még mindig tartják a két harmados többséget
30/41 anonim válasza:
Te milyen felméréseket nézel? 65-ről 39 %-ra estek vissza, Orbán népszerűsége meg talán ennél is többet csökkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!