Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fidesz inkább, vagy MSZP?

Fidesz inkább, vagy MSZP?

Figyelt kérdés
2011. dec. 8. 10:46
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Sajna nem mindenki teheti meg.

Egyébként egyet értek. Semmit nem adott nekem ez az ország, amiért érdemes lenne itt szenvedni. Főleg úgy, hogy "felsőbb" hatalmak sz@rnak az arcomba.

2011. dec. 12. 15:30
 32/37 anonim ***** válasza:
Szerintem bármelyik párt fog legközelebb kormányra kerülni, azt se fogják szeretni, mivel válság van, megszorítások kellenek. Bokros Lajost se szerették, pedig ő tudott tenni az ország érdekében elég sokat. Csak a kisember csak önmagáról tud gondolkodni, és ő azt érezte, hogy neki most (akkor) rossz. Pedig a Bokros csomagot pl egyetemeken tanítják. (félre ne értsetek, nem támogatom a fideszt, mert attól még hogy az országért próbálnak tenni valamit, nem jó módon teszik.)
2011. dec. 12. 15:42
 33/37 anonim válasza:

Fidesz, MSZP, Jobbik, stb. csak színjáték Neked, hogy azt hidd van választásod.

Elnyomók és elnyomottak. Valszeg az elnyomottak között vagy. Eldöntheted, hogy inkább melyiktől fogadod el jobban az irányítást.

De! Mint itt már csupa nagy betűvel leírták, akár fel is ébredhetsz és kezedbe veheted a sorsod.:)

Tedd vissza a fókuszt magadra. Mi az, ami Téged boldoggá tesz?:) Ennyi csak. Oda tedd az energiád.

2011. dec. 12. 15:50
 34/37 anonim ***** válasza:
Egyik se! ANARCHIA!
2011. dec. 13. 21:18
 35/37 anonim válasza:

Nos, ez egy bonyolult kérdés.

A Fidesz családbarát kormányzást ígért. De. Nem lett belőle semmi.

A választások előtt a Fideszt és a Jobbikot támogattam. De a Fidessz nagyon rossz. Pl a TEK, az állam magánhadserege. A több milkás fizetések. Ma már ízg vérig Jobbikos vagyok, de ha már-e közül a kettő közül szeretnél választani, akkor inkább az MSZP.De mi az MSZP? Az optimizmus győzelme a tapasztalat felett. :D Ha javasolhatok akkor a Jobbik.

2011. dec. 14. 13:33
 36/37 anonim válasza:

"az optimizmus győzelme a tapasztalat felett"

ezzel azt akarod mondani, hogy a fidesz szarságát megtapasztaltad, és az MSZP már csak jobb lehet ennél?

ez ostobaság, ha visszatekintesz a 2002-2010ig tartó periódusra. akkor mszp volt, öszödi beszéd, tüntetés, gyurcsány takarodj, csőd, ugyanez a szarság. akkor az emberek szintén azt hitték, hogy a fidesz "ennél már csak jobb lehet", meg is adták nekik a 2/3-ot.

ez a kormány is csúnyán leszerepelt, jelenleg nincs normális párt Magyarországon. az összes politikust piti kis önös céljai vezérlik, egy kis mutyizás itt, egy kis pénzmosás ott, hopp, nokiás doboz, 100 millióval gazdagabb vagyok, mint 4 éve, ideje lelépni.

egyik sem.

2011. dec. 20. 00:44
 37/37 anonim válasza:
kieg: tehát marad a jobbik. annak ellenére, hogy bizonyos törekvéseikkel egyet értek, nem szavaznék rájuk sem semmilyen programmjuk nincs azon kívül, hogy a nagy magyarságot hangoztatják. nem hiszem, hogy képesek lennének az országot felemelni, kiszabadítani a gazdasági csőd széléről. LMP? az ő programjuk annyiben merül ki, hogy: lehet más a politika. igen tudom, hogy lehetne más is a politika. csak senki nem hajlandó ezt megvalósítani nekem.
2011. dec. 20. 00:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!