Fidesz inkább, vagy MSZP?
Sajna nem mindenki teheti meg.
Egyébként egyet értek. Semmit nem adott nekem ez az ország, amiért érdemes lenne itt szenvedni. Főleg úgy, hogy "felsőbb" hatalmak sz@rnak az arcomba.
Fidesz, MSZP, Jobbik, stb. csak színjáték Neked, hogy azt hidd van választásod.
Elnyomók és elnyomottak. Valszeg az elnyomottak között vagy. Eldöntheted, hogy inkább melyiktől fogadod el jobban az irányítást.
De! Mint itt már csupa nagy betűvel leírták, akár fel is ébredhetsz és kezedbe veheted a sorsod.:)
Tedd vissza a fókuszt magadra. Mi az, ami Téged boldoggá tesz?:) Ennyi csak. Oda tedd az energiád.
Nos, ez egy bonyolult kérdés.
A Fidesz családbarát kormányzást ígért. De. Nem lett belőle semmi.
A választások előtt a Fideszt és a Jobbikot támogattam. De a Fidessz nagyon rossz. Pl a TEK, az állam magánhadserege. A több milkás fizetések. Ma már ízg vérig Jobbikos vagyok, de ha már-e közül a kettő közül szeretnél választani, akkor inkább az MSZP.De mi az MSZP? Az optimizmus győzelme a tapasztalat felett. :D Ha javasolhatok akkor a Jobbik.
"az optimizmus győzelme a tapasztalat felett"
ezzel azt akarod mondani, hogy a fidesz szarságát megtapasztaltad, és az MSZP már csak jobb lehet ennél?
ez ostobaság, ha visszatekintesz a 2002-2010ig tartó periódusra. akkor mszp volt, öszödi beszéd, tüntetés, gyurcsány takarodj, csőd, ugyanez a szarság. akkor az emberek szintén azt hitték, hogy a fidesz "ennél már csak jobb lehet", meg is adták nekik a 2/3-ot.
ez a kormány is csúnyán leszerepelt, jelenleg nincs normális párt Magyarországon. az összes politikust piti kis önös céljai vezérlik, egy kis mutyizás itt, egy kis pénzmosás ott, hopp, nokiás doboz, 100 millióval gazdagabb vagyok, mint 4 éve, ideje lelépni.
egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!