Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek a Jobbik meg...

Szerintetek a Jobbik meg tudná oldani (vagy legalább pozitív irányba mozdítani) a gazdasági és társadalmi problémákat az országon belül?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 07:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

"Szerintetek a Jobbik meg tudná oldani (vagy legalább pozitív irányba mozdítani) a gazdasági és társadalmi problémákat az országon belül?"

- A jobbik jelenlegi vezetőivel, stábjával, hálózatával: nem.

- A jobbik által képviselt ideológiával, megoldási javaslatokkal: igen.

Amit rendfenntartás terén eddig felmutattak az biztató (seperc alatt rendet tesznek ott ahol a rendőrség sz@rik bele a dolgokba), de messze vannak attól, hogy kormányképesek legyenek.

2011. dec. 7. 23:02
 22/32 anonim ***** válasza:
84%

Természetesen. A Jobbiknak van egy olyan mindent átfogó gazdasági programja mely gyökeres változásokat hozna az ország életében és a többi pártéval ellentétben kivételesen a történelem során először pozitív irányba. :)

A társadalmi kérdéseket pedig a lehető legjobban tudják kezelni, hiszen míg a fidesz bele nem verte az orrát létezett a Magyar Gárda, ahol ők megjelentek ott teljesen megszűnt a bűnözés ráadásul mindezt a RENDŐRÖKKEL ELLENTÉTBEN teljesen erőszakmentesen érték el. Láttatok már olyat, hogy a rendőrök kivonultak valahová, nem vittek el senkit, nem osztottak ki egyetlen pofont sem mégis rend lett a puszta jelenlétüktől? Akkor szerencsés emberek vagytok, én még nem. :)

2011. dec. 7. 23:24
 23/32 anonim ***** válasza:
90%

"Csak megjegyzem, hogy Lengyelországban is egy radikális jobboldali párt kormányzott, amíg szegény miniszterelnök - gyanús körülmények között - le nem zuhant. És nem is ment rosszul a lengyeleknek."

Nekünk sem menne rosszul egy jobbik kormánnyal. Kezdve ugye a multik megadóztatásával azok valószínűleg el is távoznának és végre fellélegezhetnénk, te is én is el tudnánk adni a termékeink és meg is lenne a fidesz által beígért egymillió munkahely. Épp csak nem a fidesz alatt. :)

2011. dec. 7. 23:28
 24/32 anonim ***** válasza:

"Pont azok a mélyszegény proli rétegek pusztulnának ebbe bele elsőként, akik mostanában a Jobbikot tartják a megváltónak."

Pont azok a mélyszegény rétegek élnének jobban egyik napról a másikra, hirtelen rengeteg munkahely teremtődne számukra és lemennének az árak, csökkennének az adóterhek.

2011. dec. 7. 23:31
 25/32 anonim ***** válasza:

""Ki mernek mondani dolgokat! "

és ettől olcsóbb lesz a kenyér?"

Igen, épp erről dumálgatunk, ha nem tűnt volna fel.

2011. dec. 7. 23:32
 26/32 anonim ***** válasza:

"Iparunk és mezőgazdaságunk gyakorlatilag nincs, a nálunk tenyésző multik alig adóznak (ha adóznak egyáltalán), a profitot meg lapátolják ki az országból. Ami kevés pénz mégis befolyik az államkasszába, az is nagyrészt elmegy államadósság-törlesztésre.

A mindenkori magyar kormány csak egy maradék kis összeggel tud gazdálkodni, azt tologatja ide-oda. Ráadásul ebben sem egyedül ő dönt, a hitelezők (pl IMF) folyton beleugatnak költségvetésbe.

Ami önmagában nem lenne baj, ha a hosszútávú növekedési pályára állást tartanák szem előtt. Ám ehelyett az egyetlen szempont az éppen aktuális évi államháztartási egyensúly, IMF-ék nem terveznek hosszútávra, nem akarnak növekedést indukálni, csak megszorításokat erőltetnek a kormányra. "

És épp az ilyen helyzetekre szakosodott a Jobbik. Ők legalább megoldják a problémákat és nem a szőnyeg alá söprik.

2011. dec. 7. 23:35
 27/32 anonim ***** válasza:

"Iparunk és mezőgazdaságunk nincs." Ezt a kijelentést többen cáfoltátok, bár nem én írtam, de tökéletesen egyetértek. Aki bírálja, leírná, hogy konkrétan szerinte mit tudunk ebben felmutatni?

Ha kitakarodnának a multik, akkor itt tömeges munkanélküliség lenne. Én ahol dolgozok 3600 főnek ad munkahelyet. Ha ez innen kimenne, éhen halna az egész város. Mellesleg az egész városban a legkorrektebb munkaadó. Betartja a munkajogi szabályokat, nem cseszegetnek feleslegesen, be vagyok jelentve, elég jól is fizet stb, stb.

A magyar vállalkozókra ez nem nagyon jellemző.

A kérdésre válaszolva, én azt gondolom, hogy nem tudna mit tenni. Bár lényegében a többiek már leírták, hogy miért nem.

Egyrészt kezdő tejfelesszájúak gyülekezete. A problémákat meg tudják fogalmazni, az igaz. (Bár a többi pártnak ez sem sikerült, ők struccpolitikát folytatnak.) De tenni ellene már nem lenne olyan egyszerű. Nincs tapasztalatuk, nem tudnák mit kell csinálni. Mostanában ugyan nem olvastam programjukat, csak a választások előtt. Jókat írtak, de igazi konkrétumok nélkül. Pl. Magyarországon, aki gyereket vállal, az a nyomort vállalja, segítsük a családokat. Rendben. Hogyan? A jelenlegi helyzetben nincs miből. Emelné mondjuk a családi pótlékot 100 Ft-tal?

A másik meg az, hogy itt tényleg nem az számít, hogy ki kormányoz. Nem rajtuk múlik. Ha bármi olyat tesz a magyar kormány, ami a bankok és zsidók érdekeit sérti, azonnal jönnek a leminősítések, a forint elleni tőzsdei támadások. És ezt nem csak a Fidesz állítja, hanem így is van. (Egyébként nem vagyok elvakult Fidesz-fan, én is sok mindenért haragszom rájuk.)

2011. dec. 8. 14:41
 28/32 rebuska1201 válasza:
Már nem azért, de milyen dolgokat mernek kimondani?? Csak annyit tudnak, hogy a cigányok így meg úgy. Elmondom neketek h nem tudnak semmit csupán bűnbakot keresnek a politikusok hülye hüéyeségeikre meg amit az ország nem tud megmondani. Tudtátok h a maszturbálást be akarják tiltani? és hogy 1 héten csak egyszer lehet majd szexelni????? szerintetek normálisak ezek????!!! :OOO :S:S:SSS :@@@
2011. dec. 16. 20:14
 29/32 Antimod ***** válasza:

"Tudtátok h a maszturbálást be akarják tiltani? és hogy 1 héten csak egyszer lehet majd szexelni?"

Kérem bemásolni ide a program erre vonatkozó pontját.

2011. dec. 16. 20:17
 30/32 anonim ***** válasza:
Éljen az OMM!
2011. dec. 17. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!