Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek a jobbik beállna...

Szerintetek a jobbik beállna a fidesz mögé a sorba?

Figyelt kérdés
elárulná a népet?
2011. nov. 25. 18:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
43%

"Szerintetek a jobbik beállna a fidesz mögé a sorba?"

nehezen tudnám elképzelni, de lehetséges

"elárulná a népet?"

már elárulta, mikor bekerült :)

2011. nov. 26. 19:01
 12/20 anonim ***** válasza:

tegnap 19:35

tökéletes válasz

2011. nov. 26. 19:02
 13/20 anonim ***** válasza:
30%

"leszarom h mi van magyarországon csak a cigányokkal csináljanak már valamit,nemkell nekik segílyke,és lesz miből állni magyarország költségvetéseit"

Íme egy átlagos Jobbik szavazó és értelmi képessége :)

Azt hiszed, hogy ha a cigóknak nem adnak segélyt rögtön visszafizetjük az államadósságot?

idióta!

2011. nov. 26. 19:04
 14/20 eszta41 válasza:
85%

A cigányozóknak:

Olyan településen élek, ahol sok a cigány. Nekem a világon semmi problémám nincs velük. És mikor problémám volt MINDIG segítettek! Ha egy szelet kenyere lenne csak azt is képes lenne megfelezni a bajba jutott barátjával.

Felháborítónak tartom az ilyen általánosítást! Mondd azt, hogy xy. nem akar dolgozni! De ne azt, hogy a cigányok nem akarnak dolgozni. Kínálj fel neki egy tisztességes munkát -ha visszautasítja akkor szidhatod. De addig amíg sem magyarnak sem cigánynak nincs munka -hozzáteszem, hogy semmilyen!- addig talán nem kellene cigányozni!

A segélyekről pedig annyit, hogy nem csak cigányok kapnak segélyt. Engem sokkal jobban irritál az, amikor olyanok kapnak akiknek semmi szükségük rá!

2011. dec. 1. 22:17
 15/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a Jobbik nem a tahók gyülekezete,de van bennük morál és tartás,amit az emberek 1-esnek látnak azt Ők nem akarják 5-ösnek(osztályzat)beállítani.A Jobbik képviselői sohasem fognak egy szelíd ,barátságos kismamát obszcén bekiáltásokkal sértegetni a Tisztelt HÁZBAN.Hogy a FIDESZ mögé sorakoznának???ezt csak egy beteg ember láthatná így!

A Jobbik a JÖVŐ AZ ALTERNATÍVA!

Láttam én a közvetítést a parlamentből,meg aközbe ordítozást,a fiatal anyuka felszólalása közben,láttam Répási kárörvendő,idióta képét is,és majdnem elhánytam magam tőle.

2011. dec. 7. 10:35
 16/20 anonim ***** válasza:
Láttam a TV-ben a két INDEX-riorter humoros mutatványát a Parlament üres folyosóján.K.László,ez az "ájtatos manó undorodmány"el akarja hitetni az emberekkel,hogy a két riporter ugymond megsértette a Tisztelt Ház méltóságát.Lehet hogy igaza van.De amikor az ülés teremben elhangzottak a tisztelt párttársaitól a "Fogd be a pofád kisanyám" és más hasonló bekiabálások akkor bezzeg nem érte sérelem Tisztelt Ház méltóságát Kövér L.szerint.Náluk ez a beszédmodor valószinűleg családi hagyomány lehet,azért nem is figyelt fel rá.Ilyen viselkedést nem tudok a Jobbiktól elképzelni az eddigi hozzászólásaik alapján
2011. dec. 31. 11:02
 17/20 A kérdező kommentje:
én is úgy gondolom, hogy a Jobbik az egyetlen valamirevaló párt Magyarországon amely képes lenne rendet teremteni és megélhetést. De egyesek azt mondják, hogy titokban a fidesszel(direkt kisbetűvel) paktál.
2012. jan. 4. 16:30
 18/20 anonim ***** válasza:

Most bebizonyosodott, hogy a gazdasági "programjuknak" még a lightosabb változata sem életképes.

Egyébként ez a koalíció feltételezés onnan ered, hogy nagyon sok dologban ugyanazt vallják. Hasonló a gazdaságpolitika, kereszténység, állam szerepének erősítése.

Talán csak az egykulcsos adó, amiben nem értenek egyet. A Jobbik programja olyan, mintha a fideszéből kiszedtük volna a normálisabb pontokat.

Ráadásul, aki már felnőtt volt a '90-es években, az látott politikai pálfordulásokat, váratlan koalíciókat stb...

Nem tartom kizártnak, hogy egyszer- ha nem is koalícióra- de a szokottnál szorosabb együttműködésre kerül sor.

2012. jan. 9. 10:08
 19/20 anonim válasza:

A politika a nagy emberek játékszere a kis emberekkel...ezt soha ne felejtsétek el!

Az ilyen fasiszta-náci dumát meg fejezzük már be...jó, hogy nem használok valamilyen nemzeti jelképet, aztán mindjárt fasiszta, meg kirekesztő vagyok!

Eddig mindegy volt, ki kormányzott, a tőkepiacnak megfelelően kellett bólogatni, úgy ahogy most is, csak Orbán makacskodik, de mint látjuk, ez is szívás.

A pénzpiac irányítói (és most direkt nem kezdek el zsidózni) mindig több lépéssel előttünk járnak.

2012. jan. 9. 10:31
 20/20 anonim ***** válasza:

Hát nézzük csak!

Fidesz álláspont: A jegybanki függetlenséget annyira nem kell komolyan venni.

Jobbik álláspont: A központi bank alapkamatára nagyobb befolyással kellene lennie a kormányzatnak.

Fidesz álláspont: A bankok gonoszak, meg kell adóztatni őket, a devizahiteleseket hozzá kell segíteni egy korábbi alacsonyabb árfolyamon való törlesztésre.

Jobbik: A bankok gonoszak, a felvételkori árfolyamon fizessék vissza a devizahitelesek a hitelüket.

Fidesz: ÁSZ, Ügyészség, Költségvetési Tanács, Alkotmánybíróság kézi vezérlése.

Jobbik: A liberális jogállamiság egy sz@r , mert benne van a liberális szó, a köztársaság egy sz@r mert 22 éve köztársaság van, és mi lett ebből, a demokrácia szóra sem érdemes, mert 22 éve demokrácia van, és mégis a zsidók meg a cigányok. ŐŐŐ akarommonrani a külföldi tőkeérdekek irányítanak, és társadalmi problémák vannak.

A két párt sokban nem különbözik egymástól, Vona Gábor a politikai karrierje előtt szoftverértékesítő volt, Orbán pedig hát lássuk csak.... Semmi.. Mind a kettő valami többre vágyott, ezért Orbán először a liberalizmust, utána pedig a nacionalizmust és a kereszténydemokráciát állította karrierjének szolgálatába. Vona legalább ebben konzekvens , ő "nemzeti radikális".

Ennek a két pártnak a képviselői már most elárulták az országot, az igazságot nem ott kell keresni, ahol a leghangosabb hazafik vannak és a legnagyobbakat tudják mondani....

2012. jan. 9. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!