Miért van ennyi jobbikos mindenütt?
én inkább azt kérdezném honnan jött ez a sok jobbikos?
mert mondjuk 20 évvel ezelőtt, amikor még nem volt 'divat' jobboldalinak meg nemzetinek lenni, akkor még csak néhányan mászkáltunk bomberdzsekiben meg bakancsban, és például pont azok az emberek akkor akkor lenéztek meg kigúnyoltak minket ezért, ők most bőszen lengetik az Árpád-sávos lobogókat, meg masíroznak a fekete egyenruhában, és Kárpátiát hallgatnak, ők nagy nemzetmentők, pedig néhány azt se tudja hogy ragassza föl a Nagy-Magyarország alakú H betűs matricát a kocsijára hogy ne legyen fejjel lefelé....
.... tisztelet a kivételnek
ja és persze le is nézik a másik embert, mert aki nem acsarog velük az már nem is magyar....
A jobbik egy szélsőséges párt, ezt kár lenne tagadni. Egyszer voltam egy gyűlésükön kíváncsiságból (nem mertem a színpad közelébe menni, biztonságos távolságból figyeltem az eseményeket :D). Az a demagógia, agresszivitás, nemzetieskedés, amit ott tapasztaltam, nagyon lehangoló volt.
Nekem az tetszene, ha egy olyan párt létezne Magyarországon, akik:
- képesek a lehető leggyorsabban, legradikálisabban megoldani az ország problémáit, DE:
- helyükön kezelik az etnikai jellegzetességeket, toleránsak a társadalmi jelenséggel szemben;
- nem helyeznek hangsúlyt mindenféle történelmi dolgokra (Trianon, kommunizmus bűnei, stb.) és a ancionalizmusra, hanem általános emberi értékekben gondolkodnak
- nem érzelmi alapon, agresszíven szólnak az emberekhez.
21:45
Látom neked még kell egy pár évet szenvedned és kell még egy pár kialkoltatott rokon hogy eleged legyen emmből a szarból ami itt megy.
Erről beszélek...:D
Kilakoltatás, cigánybűnözés, öngyilkos adósok, stb...ezek a jobbikosok "érvei". Nem dramatizálni kéne, hanem racionálisan, józan logikával közeledni a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!