Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért van ennyi jobbikos...

Miért van ennyi jobbikos mindenütt?

Figyelt kérdés
Hol vannak a kommunisták?
2011. nov. 20. 15:15
1 2
 11/19 Valaki0702 ***** válasza:
100%
láp pál hol élsz te???? te paraszt! És azért van ennyi mert még élnek normális emberek!!! JOBBIK!!!!
2011. nov. 28. 15:39
 12/19 anonim ***** válasza:

én inkább azt kérdezném honnan jött ez a sok jobbikos?

mert mondjuk 20 évvel ezelőtt, amikor még nem volt 'divat' jobboldalinak meg nemzetinek lenni, akkor még csak néhányan mászkáltunk bomberdzsekiben meg bakancsban, és például pont azok az emberek akkor akkor lenéztek meg kigúnyoltak minket ezért, ők most bőszen lengetik az Árpád-sávos lobogókat, meg masíroznak a fekete egyenruhában, és Kárpátiát hallgatnak, ők nagy nemzetmentők, pedig néhány azt se tudja hogy ragassza föl a Nagy-Magyarország alakú H betűs matricát a kocsijára hogy ne legyen fejjel lefelé....

.... tisztelet a kivételnek

ja és persze le is nézik a másik embert, mert aki nem acsarog velük az már nem is magyar....

2011. dec. 1. 14:53
 13/19 anonim ***** válasza:
Változásokat akarnak,hisz fiatalok! Munkát, megélhetést és családot.A kormány mindenféle hülyeséggel el akarja terelni a figyelmüket. A médiákban a sok-sok sorozattal, a hírekben csak rosszakat mutatják,vvilág... a médiákat megfenyegetik ha nem a fityisz elveit ,pol.nézeteit sugározzák.Régen is így csinálták a Kádár-rendszerben , megfélemlítették az embereket.
2011. dec. 5. 06:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Én a jobbikra akartam szavazni,de ezek után még aki akar is lebeszélem.Van pedig pár ismerős.Ilyen modort??
2011. dec. 5. 13:34
 15/19 anonim ***** válasza:
Nagyobb százalékuk korrekt. Minden pártban (amiből van vagy70) van szélsőséges de nem ezek határozzák meg a hatalmukat! Eleve most egypártrendszer van ez nem tetszik sok-sok embernek!
2011. dec. 6. 05:16
 16/19 anonim ***** válasza:

A jobbik egy szélsőséges párt, ezt kár lenne tagadni. Egyszer voltam egy gyűlésükön kíváncsiságból (nem mertem a színpad közelébe menni, biztonságos távolságból figyeltem az eseményeket :D). Az a demagógia, agresszivitás, nemzetieskedés, amit ott tapasztaltam, nagyon lehangoló volt.

Nekem az tetszene, ha egy olyan párt létezne Magyarországon, akik:

- képesek a lehető leggyorsabban, legradikálisabban megoldani az ország problémáit, DE:

- helyükön kezelik az etnikai jellegzetességeket, toleránsak a társadalmi jelenséggel szemben;

- nem helyeznek hangsúlyt mindenféle történelmi dolgokra (Trianon, kommunizmus bűnei, stb.) és a ancionalizmusra, hanem általános emberi értékekben gondolkodnak

- nem érzelmi alapon, agresszíven szólnak az emberekhez.

2011. dec. 10. 21:45
 17/19 anonim ***** válasza:

21:45

Látom neked még kell egy pár évet szenvedned és kell még egy pár kialkoltatott rokon hogy eleged legyen emmből a szarból ami itt megy.

2011. dec. 11. 15:26
 18/19 anonim ***** válasza:

Erről beszélek...:D

Kilakoltatás, cigánybűnözés, öngyilkos adósok, stb...ezek a jobbikosok "érvei". Nem dramatizálni kéne, hanem racionálisan, józan logikával közeledni a dolgokhoz.

2011. dec. 11. 16:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Ezek nem érvek hanem szomorú tények. Bűn ha ezen akar valaki változtatni? Minden párt pont így gondolkodik ahogy te akarod. Jó nyugi beszéljük át fontoljuk meg aludjunk rá egyet. Ilyen tutyi-mutyiskodás nem vezet sehova.
2011. dec. 12. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!