Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Biztos, hogy jobb lesz Magyaro...

Biztos, hogy jobb lesz Magyarország ettől a sok adótól?

Figyelt kérdés

Értem, hogy a Fidesz megpróbálja kihozni a csődből az országot, de ez sikerűlni fog?

Iszonyú drága a benzin, a cigi, az alkohol, meg ilyesmi.

Azt is értem, hogy ezek nem létszükségletes dolgok, tehát az ember megvan ezek nélkül.

De, ettől majd jobb lesz az ország, hogy minden drága lesz?

Nem csodálom hogy mindenki menekül külföldre...

2011. nov. 2. 18:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mi ez a sok süketelés!

Ov és a fidesz, ugyan azt csinálja mint eddig minden kormány. Korruptciós pénzeket zsebel a nyugati nagytőkétől! Ha nem kedvez nekik akkor nem kap pénzt.

Ennyi!

2011. nov. 3. 09:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát sajnos tényleg úgy tűnik, hogy ennyi, de én ezt nem tudom feldolgozni, és úgy látom, mások se.
2011. nov. 3. 16:49
 13/16 titak ***** válasza:

Ettől a kormánytól az emberek jót még nem kaptak kivéve a jómódúakat, akik az egyébként is elszegényedett réteg terhére gazdagodhatnak tovább. Az eddig hozott intézkedések közül egy sem hozta meg a beígért eredményt, a gazdaság, civilek és cégek helyzete (továbbra is a felsőbb osztálybelieket kivéve) csak rosszabbodott. Eközben egyik hazugság szüli a másikat, mert a kudarcot ezzel szeretnék leplezni.

Lengyel László szerint a kormány megszorító politikája még legalább két évig tart, ha helyre akarja hozni az eddigi hibáit, feltételezve persze, hogy ezután helyes döntéseket hoz, amire csekély az esély.

Hihetetlen felületesség minden területen, pedig az ellenzéki nyolc év alatt lehetőségük lett volna összehozni egy felkészült csapatot, ha nem csak az acsarkodással, a hatalom újra megszerzésével lettek volna elfoglalva.

>> Drága a gázolaj? Vegyél sört, az olcsóbb. :S

2011. nov. 4. 08:36
 14/16 nem dávid ***** válasza:
Pedig ez a sok adó viszályára sülhet. Pl: benzin ár emelés. Ha a benzint emeli akkor minden élelmiszer drágul. Ráadásul rengetegen leteszik az autót és rengetegen kijárnak tankolni a határ menti országba. PL: ha 300forint lenne a benzin akkor én is több helyre mennék autóval de így inkább lerakom. tehát nem biztos hogy több bevétele lesz kormánynak mert aki teheti lerakja az autót.
2011. nov. 4. 13:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Max úgy járunk, mint a szomszédban Ceausescuval. :D Itthon majd éhezik a nép a kormány meg külföldön vigyorog a vakukba, hogy mekkora jó fejek, és milyen szupi ez a Magyarország, mert szépen csökken az államadósság.

Aztán majd mi is kapunk könyvet arról, hogy tulajdonképpen nekünk tök jó és tényleg egészséges hetente három szelet zsiros kenyeret enni...

2011. nov. 8. 02:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Természetesen, hogy csak rosszabb lesz. Még a Szíjártó g**ci is elmondta az m1 csatornán még a 2010-es választások előtt, hogy egy "megszorítás csak egy újabb megszorításhoz tud vezetni, nem pedig a megoldáshoz". Saját maga hazugságát buktatja le saját maga a FIDESZ.

Ezeknek a mocskoknak nem céljuk jobbá tenni Magyarországot, hanem az elmúlt 8 év politikai intézkedésekre mutogatva adóemelésekkel kihasználva akarják a SAJÁT HASZNUKRA még jobban kifosztani az országot, mint az MSZP.

2011. nov. 18. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!