Melyik a jobb? Magyarország vagy Szlovénia?
Figyelt kérdés
kérlek indokold is !2011. aug. 3. 12:48
1/17 anonim válasza:
Tényleg ennyire unatkozol?:) Nekem Magyarország, mert ez a hazám.
2/17 anonim válasza:
Ez komoly kérdés? Ne bohóckodj már, Szlovénia '91 óta független és ennyi idő alatt felverekedte magát nyugat-európai életszinvonalra, sőt, sok tekintetben ezek fölé is.
3/17 anonim válasza:
Milyen szempontból jobb? Hol jobb a zene?
4/17 anonim válasza:
5/17 anonim válasza:
Szlovénia, mára már kőkemény Nyugat-Európa lett, életszínvonalban és mentalitásban is.
6/17 anonim válasza:
Nekem is Magyarország, hiszen magyar vagyok. Ha a gazdaság érdekel, akkor Szlovéniáé jobb.
7/17 anonim válasza:
Szlovénia. Ott kevesebb a cigány
8/17 anonim válasza:
Hát ha azt nézzük,hogy szlovéniában a minimálbér 200eft. Nálunk 78eft akkor szerintem is szlovénia.
10/17 anonim válasza:
Már csak azt nem értem, hogy miért nem ilyen országok gazdaságpolitikáját másoljuk le? Miért akarunk úttörők lenni és belebukni abba? Nem egyszerűbb a járt utat járni?
(Költői kérdés) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!