Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Jobbik mért mindig Izraellel...

A Jobbik mért mindig Izraellel jön? Kuruc. Info-n is csomószor ez van meg a cikkek alatt is a kommentelők mindig Izraellel jönnek. Szerintem a hozzászólók 90%-a paranoiás.

Figyelt kérdés
2011. okt. 29. 20:18
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
28%

"Hát én is hallottam elvileg értelmes ismerősömtől olyat, hogy a zsidók sunyiban el akarják foglalni Mo.-t és kisebb csoportokban jönnek be, teljesen el akarják lehetetleníteni a magyar gazdaságot, hogy mindenki elmenjen."

Ez már gyakorlatilag megtörtént.

2011. okt. 29. 22:22
 12/33 anonim ***** válasza:
A Jobbik nem egyenlő a kuruc.info-val. Olvasd a jobbik.hu-t.
2011. okt. 29. 22:58
 13/33 anonim ***** válasza:
36%
Nagyon a lényegre tapintottál, ezek nem csak paranoiásak, de totális idióták is, a kurucinfon megjelent hírek 90%-a hazugság. Nagy részük meg sem történt, más részük olyan bűncselekmény, amire ráhúzzák, hogy cigányok követték el, pedig nem is. Ez csak egy politikai propagandaanyag, nem hírforrás, ennél fogva teljesen hazug, és átver.
2011. okt. 29. 23:00
 14/33 anonim ***** válasza:
59%

Kicsit talán kapcsolódik a kérdéshez.

Nem tudom pontosan melyik színház élére kinevezték Dörner Györgyöt és Csurka Istvánt. Erre kampós orrú "barátaink" egyből fújoltak hogy lehet ez meg naná, ők ezt nem tűrhetik!!!

MI KÖZÜK HOZZÁ?????? És most nem konkrétan a személyekre gondoltam hanem az elvre hogy mit meg nem engednek maguknak.

Ezek után gondolkodjunk el 1 kicsit a zsidók térnyeréséről-befolyásáról!! Ez nem paranoia hanem a valóság.

2011. okt. 29. 23:38
 15/33 A kérdező kommentje:
A Kuruc infon mutatják a bűnelkövető arcképét amin látszik hogy cigány.Ezt pl se az RTL KLUB-on se a TV2-n nem mondanák.Vannak hírek amiket elhiszek, de minden kis hibáért a zsidókat hibáztatják meg minden.Van egy olyan hír ami jó Magyarországnak és nem azt írják hozzá hogy húú ez most jó,hanem hogy biztos a zsidók ezért meg azért csinálták hogy jó legyen nekik,meg majd ezt is meg azt is elveszik.Tehát azt mondom hogy túl sok mindent a zsidókre meg a cigányokra kennek.Amúgy én nagyon utálom mind2-t de elegem lett belőle hogy sokan annyira elvakultak.
2011. okt. 30. 00:00
 16/33 anonim ***** válasza:
85%

ja, mert ha a zsidók el akarnának foglalni 1 országot, akkor ide jönnének, mert itt hatalmas gazdagságban élünk, minden rendben van, kolbászból fonják a kerítést...

a kuruc.info simán az emberek hiszékenységét használja ki.

2011. okt. 30. 00:11
 17/33 Heckler ***** válasza:
72%
2011. okt. 30. 00:49
 18/33 A kérdező kommentje:

Ez 1 dolog.Én azt mondom hogy szinte mindenben Izraelt hibáztatják.

Meg azt mondják az amerikai meg magyar katonákra hogy megszállók Afganisztánban.Jó vegyük úgy hogy azok vagyunk.A lázadókra ritkán mondják azt hogy "gonoszak".Mikor az a lázadó nem csak a "megszállókat" öli hanem a saját népét is robbantásokkal,kisiskolás gyerekeket szállító buszok elleni mámadással.Ezek felett szemet hunynak.

2011. okt. 30. 01:09
 19/33 A kérdező kommentje:
*támadással
2011. okt. 30. 01:09
 20/33 Heckler ***** válasza:
45%
Magyarországon milyen lázadók ölik a saját népüket és robbantanak buszokat gyerekekkel?
2011. okt. 30. 01:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!