A Jobbik mért mindig Izraellel jön? Kuruc. Info-n is csomószor ez van meg a cikkek alatt is a kommentelők mindig Izraellel jönnek. Szerintem a hozzászólók 90%-a paranoiás.
"Hát én is hallottam elvileg értelmes ismerősömtől olyat, hogy a zsidók sunyiban el akarják foglalni Mo.-t és kisebb csoportokban jönnek be, teljesen el akarják lehetetleníteni a magyar gazdaságot, hogy mindenki elmenjen."
Ez már gyakorlatilag megtörtént.
Kicsit talán kapcsolódik a kérdéshez.
Nem tudom pontosan melyik színház élére kinevezték Dörner Györgyöt és Csurka Istvánt. Erre kampós orrú "barátaink" egyből fújoltak hogy lehet ez meg naná, ők ezt nem tűrhetik!!!
MI KÖZÜK HOZZÁ?????? És most nem konkrétan a személyekre gondoltam hanem az elvre hogy mit meg nem engednek maguknak.
Ezek után gondolkodjunk el 1 kicsit a zsidók térnyeréséről-befolyásáról!! Ez nem paranoia hanem a valóság.
ja, mert ha a zsidók el akarnának foglalni 1 országot, akkor ide jönnének, mert itt hatalmas gazdagságban élünk, minden rendben van, kolbászból fonják a kerítést...
a kuruc.info simán az emberek hiszékenységét használja ki.
Ez 1 dolog.Én azt mondom hogy szinte mindenben Izraelt hibáztatják.
Meg azt mondják az amerikai meg magyar katonákra hogy megszállók Afganisztánban.Jó vegyük úgy hogy azok vagyunk.A lázadókra ritkán mondják azt hogy "gonoszak".Mikor az a lázadó nem csak a "megszállókat" öli hanem a saját népét is robbantásokkal,kisiskolás gyerekeket szállító buszok elleni mámadással.Ezek felett szemet hunynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!