Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kire szavaznál most ha előreho...

Kire szavaznál most ha előrehozott választások lennének?

Figyelt kérdés

Fidesz-MSZP-JOBBIK..kire szavaznátok?

Én jobbikra voksolok.

2011. okt. 7. 01:24
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
50%
Jobbik!!!
2011. okt. 7. 07:43
 12/39 anonim ***** válasza:
21%
Nem hiszek a jelenlegi demokáciában, szerintem undorító rendszer, így nem is szavazok.
2011. okt. 7. 09:11
 13/39 A kérdező kommentje:
Jobbik helyre rakná a roma kérdést! Elvenné a családi pótlékot,segílyke helyett meg kevesebb adót kéne fizetni..Így csak azoknak éri meg sok gyerek aki el is birja öket tartani!
2011. okt. 7. 12:02
 14/39 anonim ***** válasza:
10%
kétfarkú
2011. okt. 7. 12:20
 15/39 anonim ***** válasza:
38%

kérdező kommentje

oké-oké, fontos a cigánykérdés, de nem az egyetlen létező probléma...ezen az egy kérdésen kívül semmi másról nem bír beszélni a jobbik

2011. okt. 7. 13:20
 16/39 anonim ***** válasza:
44%
senkire, nincs a mai magyar politikai életben olyan formáció melyet feltétel nélkül támogatni tudnék
2011. okt. 7. 13:54
 17/39 anonim ***** válasza:
55%
Lényeg, hogy le kellene váltani az összes eddigi bagást, Gyökeres változás nélkül ott vagyunk ahol a part szakad! Igencsak érik a tömegek elégedetlensége!
2011. okt. 7. 14:36
 18/39 anonim ***** válasza:
59%
A Jobbik kapná meg a szavazatom.
2011. okt. 7. 19:37
 19/39 anonim válasza:
47%
Jobbik.
2011. okt. 8. 15:31
 20/39 anonim ***** válasza:
75%

Most nem mondanám, hogy "Győzzön a Jobbik".

Úgy látom, sokan kipróbálnák ezt a verziót is. Semmi kifogásom, én képes leszek attól is függetleníteni magam. De akik megszavazzák, szigorúan kéretik utána nem rinyálni, hanem lelkesen megdögleni. Ki ezért, ki azért.

Kérdező (12:02)! Tessék egy kicsit jobban emlékezni. Akkor könnyebb lesz. Ha a cigányoktól "csak" elveszik, a segélyt és a családi pótlékot, őket ez nem fogja zavarni. Végtére is céljuk csak egy van, enni. Majd mennek hozzád. Ne félj nem fog soká tartani, egyből agyonütnek, felzabálják, eladják amid van, és mennek tovább, ha éhesek lesznek. Ekkor már csak egy lehetőség lesz: munkásőrség, csendőrség, kivégzőosztag, miegymás. De gyorsan ez se megy (lásd náci haláltáborok), addig is sok hozzád hasonló tulajdonát fogják felélni. Mert elhinni ugyan nem kell (elvégre ez is csak neked lesz bajod), de nem olyan buták ők. Tudják (lehet hogy zsigerből, ösztönből) ki utálja őket a legjobban, és valahogy mindig oda vetődnek először. Persze te ezt nem tudhatod, mert nem tanulmányozod a szokásaikat.

Bocs, haragszom magamra, hogy akár a betű erejéig indulatba jövök. De oly sok jó megoldás veszett már el az ilyen gondolkodásmódtól. Nem azt mondom, hogy változz meg, csak próbálj visszafogottabban fogalmazni.

A kérdésedre pedig nem tudok válaszolni. A látókörödbe eső lehetőségek kívül esnek az én látókörömön. Én oylan megoldást is el tudok képzelni, hogy senki sem hal meg ebben az országban, és egyre gyorsuló ütemben egyre több ember (Te is, a cigányok is) egyre jobban érzik magukat itt. De még sokat kell dolgoznunk, hogy nagy vonalakban közös nevezőre jussunk. Én azon leszek.

2011. okt. 8. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!